Пост на кој сте се изнасмеале

Тешко нас шо мораме вакви болни работи да гледаме и читаме. Посебно жениве од форумов, ги жалам. :facepalm:
Им се креват косата ево вака :shook:

Абе стари, сериозно вака, до кога со овие муабети? Не си интересен бе чоек, ти си пациент и тебе ти требит помош.
Реков дека ќе те игнорирам ама по 353030953905903 пат ги читам истите глупости. :bravobe:
Знајш ти нешо паметно да кажиш?

Дали е до апчињата, дали ти давет некои нови екстази или друг вид на табли, искрено не знам. Не земај такви срања.
Или можда си природно тро чукнат во глата. Имај осет малку, страшна работа.
Не е могуче секој втор пост да ти е со вакви глупости. Сите тресиме зелени, имат заебанции ама ова твоево е претерано.

Ги жалам внуците негови.... толку ќе кажам само :toe:

:ban: :bance: ?????

^ му снема креативност (читај извори) во постовите за старо скопје, па сега ќе мора да тропа некои болни каприци. Ете така се станува заболен за внимание по социјалните мрежи.

Најгеј: Пред мене ја немаше категоријава. Јас ја создадов :cool:. Како парагон за процент на гејоизам во нечие однесување, постапки, постови ... користите мерни единици како 1 шкорпион, 2 шкорпиона, 10 шкорпиона итн. Оваа година немам нешто посебно ликови кои се кикснале со геј потег/испад. Ваљда @Let 3. Почна чудно да реагира на мои флертови :cautious:. Имаш 0,15 шкорпиона гејоизам од мене за ова.
Ај да се земиме и да живееме кај тебе заедно
:pos:

^ му снема креативност (читај http://forum.kajgana.com/threads/Еврејското-маало-во-моите-сеќавања.63769/извори) во постовите за старо скопје, па сега ќе мора да тропа некои болни каприци. Ете така се станува заболен за внимание по социјалните мрежи.
Ќе одговорам и на другите,погоре што ме цитирале,ама ова нешто...
Точно имам за старо СССССССССС-Скопје доста теми и доста пишувано.
Но само се некој од тие почнати,како оваа погоре ако излезе,отвори и читај.
Но бидеиќи ете немам веќе „литература“ како што велиш,а тоа е само мојто сеќавање, ете ќе се префрлам на пишување за моето село (па никој не е овде роден). Епа тоа ми фали , тоа мое село,а не старо Скопје, туку и она старо село каде се качувавме само за некој празник, а и она вистинско село со тазе варосаното бело школо на сред село, и се разбира полн двор деца,повеќето или поточно сите во опинци,и исто така белата чешма со црвена петокрака а во долапчето со синџир врзано едно метално канче за пиење вода,ете тоа ми фали а не овие кафичи на улица Цар Душана. Да го осетам миризот на овците кога од долна маала ќе ги протеруваат угоре кон старо село на пасење.Да се качам на црницата таму пред школото (бела беше црницата,ама многу убава). Да ја чујам трубата на поштарот двапати во неделата кај чешмата, кој доаѓаше од градот со еден мотор.Ете за тоа ќе пишувам,тоа ми фали,лепешки а не асфалт.
Да земам и цел ден додека сонцето пржи, да ги вртам коњите околу дрвениот колец на средината, додека нивните копита го дробат житото,па како тие се вртат, така и јас по нив до колена навлезен во житото,се додека јажето се намотува околу и се намалува до самиот столб,па потоа пак на другата страна,(после вршењето,доаѓа веењето,само кога чекаш ветер баш тогаш го нема,па се паѓа врз главата)
тоа уште еднаш да го направам,само уште еднаш да ги чујам петлите наутро и селските кучиња навечер и да..... (што многу и го посакуваат и пожелуват по темите овдека) .

^ му снема креативност (читај извори) во постовите за старо скопје, па сега ќе мора да тропа некои болни каприци. Ете така се станува заболен за внимание по социјалните мрежи.
Овој лик фацава нема ама никаква допирна точка со старо скопје, дури и колумните на данило и некој фељтони и приказни за цркви и огромни сомови шо ги пишуваше му беа само копи пасте, типов има 55/7 години имал 3/4 години или не бил ни роден во времето од доживувањата за кој што си пишуваше, истакнав и тогаш истото го кажувам и сега.
Не само што има болни каприци уште поболни му се каприците за афирмирање во нешто со кое што нема благе везе.[DOUBLEPOST=1419451493][/DOUBLEPOST]
Дојдов у темата се посмеам после шити деј, а ми се снеарни од муабетиве за Анчо и дињите.:facepalm:
Па и Кејт Аптон ја знаел бе. Офф.:несвест:
Ај не претеруј, жените имаат далеку по первезен ум од овој на анчо.

Анчо па ако сакаш лепешки а не асвалт, што кур не се преселиш у Шлегово или Жидилово?
Уште само малку и продавам ова овде на Мариовци и се селам (можеби во Азот-Порече)[DOUBLEPOST=1419452943][/DOUBLEPOST]
Овој лик фацава нема ама никаква допирна точка со старо скопје, дури и колумните на данило и некој фељтони и приказни за цркви и огромни сомови шо ги пишуваше му беа само копи пасте, типов има 55/7 години имал 3/4 години или не бил ни роден во времето од доживувањата за кој што си пишуваше, истакнав и тогаш истото го кажувам и сега.
Не само што има болни каприци уште поболни му се каприците за афирмирање во нешто со кое што нема благе везе.[DOUBLEPOST=1419451493][/DOUBLEPOST]
Како само објасни,тој препишувачот од тефтери,не знаел она јас што го знам,на пример за Еврејското маало,парковите, ослободувањето на Скопје, Матка.(треба да додадеш на мојте некоја годинка,нек.деценички)

Во темата Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски марш)

Жив и здрав да си момак. Солзи ми потекоа. Си ја замислив песнава на толку народ и Роберт Саздов со мрсната фризура.:icon_mrgr:

Odbrani ke pidat pesnite, sigurno nema Kucka neverna od Kuku Lele da se pusta.

Уште само малку и продавам ова овде на Мариовци и се селам (можеби во Азот-Порече)[DOUBLEPOST=1419452943][/DOUBLEPOST]
Како само објасни,тој препишувачот од тефтери,не знаел она јас што го знам,на пример за Еврејското маало,парковите, ослободувањето на Скопје, Матка.(треба да додадеш на мојте некоја годинка,нек.деценички)
Anco C2600 Automatic; Grundig Radio 78 излегува на германскиот пазар во лимитиран број, ти по некое чудо успеваш да го набавиш во 74та, на сликанта немаш повеќе од 25 години, сомотските пантолони и џемперчето со флизурата се носат во осумдесетите,сите приказни горе шо ти се напишани дојди јас ќе те однесам кај човек кој како тебе ги слушал од други и ќе ти ги прераскаже, и ама за аман само серијалот досие скопје да си го гледал сите твој приказни ги им таму.

Последно уредено:
.

Па за жал не читав женски перверзни мисли, него болно извитоперени мисли на старо дртало. Не се ни смешни ни интересни. I'm scarred for life.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom