Пост на кој сте се изнасмеале

Што се крие длабоко во срцето на секој ганер последниов период... :pos:
Јас мислам дека потрагедија да игра Фламини него Белерин, а Чемберс да се проба на ДМ позиција.За нападот не е толку страшно, има опции али страх ме од петарди со Челзи

За да бијт посликовито опишана ситуацијава, тема од стрико Анчо ака Фотографија на денот,
Поставувате тука фотографија , што мислите дека и треба да е тука да ја видиме сите.
Фотографија што сте ја сликнале сами,можеби дента-тазе, или некоја стара фотографија,
или некоја од разните ел. медиуми, весници и списанија и книги,или некоја од колегите тука,
што во оставила впечаток за помнење значи слично како: Пост на денот или песна на денот .

Кој друг ако не семоќниот Лет Три-Четири-Пет:ROFLMAO:

Вработените во една приватна болница во Колумбија останале шокирани кога 22-годишна девојка кога компирот кој го поставила во својата вагина како контрацепција почнал да р’ти.

Медицинската сестра Каролина Ројас вели дека пациентката и признала оти нејзината мајка ја подучила дека компирот е најдобар начин на контрацепција, а младата девојка нормално ја послушала. Сестрата останала вџашена кога видела дека компирот буквално расте во неа.

Мајка ми ме советуваше дека доколку не сакам да затруднам треба да ставам компир во вагината, јас само ја послушав вели пациентката.

По операцијата лекарите велат дека пациентката ќе се опорави и нема да има поголеми последици
01_malegynecologist_729-620670-1.jpg

kompir.jpg
:pos:

Добро бе и за ѓубрето и прашината дома ќе се вадиме не Егеј, Пирин и децата бегалци? Те казнува џандар оти си фрлил ѓубре на улица а ти му ја пееш од Војо “... ЕДНА МИСЛА ИМАМЕ, ЕДЕН ЖИВОТ ЖИВЕЕМЕ, МАКЕДОНИЈА ЦЕЛА ДА Е СЕКОЈ ДА ЈА ЗНАЕЕЕ..“

Ќе почнат и жените наместо со главоболка, со распарчената македонија да се вадат кога не им е до секс..... “Остави ме вечер, мислите ми се на поробените браќа во Пирин и на пустите домови Македонски во егеј“ а ти збунет седиш над неа со надрвен....
:pos::pos::pos::pos:

Леандра има алатки да брише само во љубов и секс. А таму бела ноќ немало. Може бело прање и такви ствари.

Бела ноќ најбоља дешавка у Скопје, дефинитивно.

Со пошта има сличен проблем, во кој исто така игра улога тој што е најпаметниот човек на светот, кој треба да одлучи дали нешто и колку ќе се царини. Тука нив ги боли кур за тоа како е според закон, него некад слушам базука, панда и сиријски бегалци поминуваат без ништо, а некад хартиени марамчиња ги царинат со 2000 денари.

Берик објаснува за Македонски Пошти :cuc::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Врвот е достигнат.

Вучиќ: Браво, свака част, успеавте да го погодите пејачот, кажете ми, сакате ли да ве пратам во Белград на тридневен одмор, на тридневен одмор за двајца?
Јавувачот: Уф, сега пред малце бевме на одмор, нема да можам да земам слободни денови на работа, може некоја друга награда?
Вучиќ: Па, што да ви дадам друго, чекај да видаш што има останато, сакате да ви дадам чадор, чадор машки или женски нема разлика, чадор си е чадор м?
Јавувачот: Хмм...еј знаеш, ќе средам за слободни денови некако со шефот.

Јебеш ли га. :pos:
:vozbud::pos::cuc:

Позната фолк пеачка од македонската естрада вчера попладне прегазила пешак на улицата Рузвелтова во Скопје.

Имало и полоши статии од аспект на сензационалност, ова бар ако е вистина е океј... САМО ШТО НЕ ВЕРУВАМ ДА Е ТОЛКУ ,,ПОЗНАТА,, ОСВЕН ВО ДВЕ ТРИ ЛОКАЛНИ ПРЧВАРНИЦИ

Na tema kakva trojka sakate
Сакам со мајка и ќерка. Со мајката ќе бидам бавен и нежен а со ќерката брз и многу груб.
..... прво би одел со мајката, водење љубов, би одел со 69 поза, опсипување со бакнежи и нежни допири, полека, вагинално, само главата би и ја ставал и вадел, да си крчка внатре, ќерката да гледа и да си мисли дека и со нејзе ќе бидам маче-предалче....лелееее после кога ќе и рипнам на ќерката у кучешка поза...ко надркан булдог, пун со сперма и животинска страст.... уште од прва онака јако у гз, цел до даска, да вриска и да моли "полека, немој цел, те молам, ме боли, ауууу, немој" а од таму мајка и да вика "море бутај ич не ја жали, така и треба, многу е лоша, ич не ме слуша, научи ја на дисциплина"....уффф :drk:
0c6b695d39.jpg

post-28189-boy-that-escalated-quickly-gif-u08e.gif

Фолк пеачка со иницијали А.А прегазила пешак на Рузвелтова

Можно е да е Анета Наковска или Татјана Лазаревска. Тие се познати фолк пеачки кои живеат во Скопје, но можеби и не се они........, зошто знаеш, во денешно време секој втор е пеач, водител.....:)

А и не ми се верува дека името ќе биде кажано во јавност:)

Ќе да е Благица Павловска...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom