Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драа

Муабет "нема те како кур на теве иљадо" не важи више.
Ичера наечер штракам даљинско и глеам дека и тамо летиф курци палци, клиториси, сперме на сфи стране.
Јоште па и српски превод ставиле:ROFLMAO:
Нема могуќе

Драга незнам зашто ама денес денов ужасно ме потсеќа на стариот...иако не бев во најдобри односи со него ...иако цел живот удиравме глава по глава..јбг ми фали ...се би дал да е тука па макар повторно по цел ден да се расправам... уживај горе стари еден ден пак ќе се сретнеме....

е moj cale sad kada te nema meni fali da mi neko kaze stani mali...:(

ДК, очекувам тужба од колега на работа за скршено ребро. И ако дојди поштарот со плав плик, а не со картончиња за пратките од Алиекспрес, че му го пуштам песот. Во љубофта се е нормално....Се шмекаме со колешката...
Фала.

Последно уредено:
Dear K,

Во текот на вчерашниот ден од страна на сообраќајната полиција откриени и санкционирани се 72 пешаци кои поминале вон обележан пешачки премин или, пак, поминале на црвено светло на семафорот за пешаци.

Ќе коментирав, ама што да речам, се е кажано...

Драга...

... една конкретна работа која еден мој професор ја кажа на предавање ми остана во глава пошто навистина сам се уверив дека е 100% во право.

Со секоја голема промена која влијае врз народот (од политички, општествен, социјален или било каков карактер), без разлика дали таа промена е донесена со цел да им помогне на луѓето или не, човекот по default е незадоволен од нејзините последици. Низ текот на целата историја, со секоја промена која е донесена за да го подобри и стабилизира општеството, во тоа време луѓето биле незадоволни и се бунеле. Истото се повторува и до ден-денес. Често се случува да се промени некоја работа за која луѓето кенкале со години пошто им сметало, само што кога тоа ќе се промени, ќе им смета променетото. Јебига, навикнати се така, си функционираат по тој систем, систем во кој прогресираат по еден пат, додека се жалат за препреките во него. Кога ќе им се смени патот, односно кога патот ќе стане полесен, се бунат пошто го немаат научено новиот пат кој им е наметнат. Во психата на човекот е и тоа го прави несвесно, не може да си помогне. Запамти го ова за следниот пат кога ќе се случи нешто такво. А кога ќе се случи, само тргни се на страна и гледај каков циркус се случува околу тебе. Не се труди, нема да вразумиш никого. Ако пробаш ќе те направат продадена душа или дури и малоумен.

Врвот е достигнат.

Вучиќ: Браво, свака част, успеавте да го погодите пејачот, кажете ми, сакате ли да ве пратам во Белград на тридневен одмор, на тридневен одмор за двајца?
Јавувачот: Уф, сега пред малце бевме на одмор, нема да можам да земам слободни денови на работа, може некоја друга награда?
Вучиќ: Па, што да ви дадам друго, чекај да видаш што има останато, сакате да ви дадам чадор, чадор машки или женски нема разлика, чадор си е чадор м?
Јавувачот: Хмм...еј знаеш, ќе средам за слободни денови некако со шефот.

Јебеш ли га. :pos:

Драга ...

во неделата на еден човек што проси сакав да му дадам наполитанки и пред да му ги оставам го прашав дали може и ми рече не. Се осетив ко некој да ме попари со вода. И сеуште сум така зачудена малце.

Драга К,

Шчо е македонска работа?

ДА имаш настинка, да не одиш на лекар и бога да молиш да ти помине... :D

Тука некаде сум и јас сместен... :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom