- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.073
- Поени од реакции
- 16.641
Чекај... не беше овој сајт на Филе?
не, негов е derbi.mk, тој држеше топки емисија на ТВ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај... не беше овој сајт на Филе?
не, негов е derbi.mk, тој држеше топки емисија на ТВ
Месецов ми истекува роденденската на Вип.
Моментално не знам и не ме интересира дали имаат слична понуда бидејќи пред нова година го фатив возот од Оне со мн.добра (супер) тарифа (неограничени разговори,интернет,смс) со некоја фер политика и тоа за 490 денари
Никаков воз не си фатил со ОНЕ, можеш само да се истовариш пред да ти искочи возот од шини.
П.С. до машките, дали Миа ви беше прва љубов?![]()
Или Миа или Шенка Колозова, трета нема.
Нова сум и не знам дали има веќе ваква тема ако има се извинувам, но многу сакам да видам каков став имате вие за ова бидејќи никој околу мене нема никакви познавања за лековитите дејства на мочта. http://www.bibliotecapleyades.net/salud/esp_salud06b.htm
MoЌ се пишува со Ќ не со Ч.Ова ти излгеда вака ,,Урината како лек''.
[DOUBLEPOST=1410271011][/DOUBLEPOST]Кај мажите средновечната криза обично доаѓа над 35. Жените туркаат уште неколку години пред да ги стигне, некаде после 40. @Agda Beata како побогу тебе те фаќа оваа криза во доцни дваесетти?
Јес да секој од нас има работи од минатото кои би ги направил поинаку кога би можел, без разлика на возраста, но за ништо во животот не треба да жалиш. Од секоја грешка треба да извлечиш поука за пак да не ја направиш.
Јас не сум над 40, али една работа која би ја направила поинаку, тоа би било да заминам од вукојебината во која живеам. Ништо друго.
Дојди во мојата вукојебина да живееме заедно
ФеноменаленКаков човек![]()
Многу скромен.Феноменален
ти си замина од мене невернице, ме остави и отфрли и не се ни опули наназат да ме видиш како брановите на судбината се кршат на моето крхко (секси) тело оставено само без надеж на карпите на љубовтаМногу скромен.![]()
Не си до толку очаен, ајде не глуми. Видиш како те споив со @коцка за да не останеш сам.ти си замина од мене невернице, ме остави и отфрли и не се ни опули наназат да ме видиш како брановите на судбината се кршат на моето крхко (секси) тело оставено само без надеж на карпите на љубовта
Не им треба соба, лет преферира вратаGet a room already!
не се чуствувам компактибилен ниту повикан за да можам да кажам одговор
Get a room already!
не клецка ни убав ни упорен, туку оној кој ќе се одјави од интернет
^ Тоа е неговиот постпис...Сепак не се одјавува од интернет.
сакаш да бидеш причината поради која би се одјавил од интернет?