Тaзе прaшaнo, М.Ако сакам да го продолжам договорот со моменталната тарифа што ја користам - роденденската од пред 2 години (555 денари), по цена од која тарифа ќе можам да земам телефон? М? Л?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тaзе прaшaнo, М.Ако сакам да го продолжам договорот со моменталната тарифа што ја користам - роденденската од пред 2 години (555 денари), по цена од која тарифа ќе можам да земам телефон? М? Л?
M, инаку нема попусти за префрлање на 666. Тоа што гледате на сајт, тоа е. Вчера зборев и криво ми е што не го снимав муабетот. Ќе имаше малку смеење. Ај другпатАко сакам да го продолжам договорот со моменталната тарифа што ја користам - роденденската од пред 2 години (555 денари), по цена од која тарифа ќе можам да земам телефон? М? Л?
До пред 2 недели (ако не се лажам), роденденската се броеше како L...ама минато време е веќе. Не верувам дека ќе има некоја посебна понуда, останува да се види што ќе има на промоција и тоа е тоа.Многу лошо.. Договорот ми завшува месецов и не знам што да правам. Нема ниедна примамлива понуда во никој од операторите. Се мислев деновиве да одам до Вип, ама изгледа ќе почекам.![]()
Нема шансе да ти дозволат тоаЌе дозволат ли ден унапред да се прекине договор без пенали ?
М. ПровереноАко сакам да го продолжам договорот со моменталната тарифа што ја користам - роденденската од пред 2 години (555 денари), по цена од која тарифа ќе можам да земам телефон? М? Л?
Никаков воз не си фатил со ОНЕ, можеш само да се истовариш пред да ти искочи возот од шини.Месецов ми истекува роденденската на Вип.
Моментално не знам и не ме интересира дали имаат слична понуда бидејќи пред нова година го фатив возот од Оне со мн.добра (супер) тарифа (неограничени разговори,интернет,смс) со некоја фер политика и тоа за 490 денари
На што телефон и која тарифа?
Сметката никогаш не ми била надувана освен кога сум плаќал паркинзи и никогаш за 9 месеци со овој договор а за други да не правам муабет не ми се случило во тек на разговор да разговарам сам со себе,а ВИП немаат секаде мрежа така да незнам кој воз излегува од колосекНикаков воз не си фатил со ОНЕ, можеш само да се истовариш пред да ти искочи возот од шини.