Пост на кој сте се изнасмеале

Најстабилен во ставови: Таљавентовци. 5 години учат правила и уште тврдат дека шеснаесетникот има 25 метри.

Најбрада на годината: Syn, Деко Reloaded!

Форумџија со најтапа смисла за хумор: Таљавентовци, после пораз.

Абе бегај. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Зошто да не? Одлична идеја, прекрасен проект. Они како градат џамии каде стигнат. Ние треба да сме горди на крстов во Аеродром. Прекрасна вест вечер нема да заспијам. Незнам што ви смета, ничии права не се загрозени. Верниците имаат потреба да гледаат крст од прозор. Додека стојат на тераса да си ја извршат молитвата кон Бога. Крстот треба да го поврзат со озвучување и литургијата да се слуша низ цело Скопје. Нема да е висок крстот многу, само 33 метри. И треба да свети како Новогодишна елка да се гледа од Којник во Велес. Никому лошо не правиме со градбава, така треба да е. Плус е на имот на општина Аеродром каде мнозинство се Македонци. Имотен лист си имаат, се е правно регулирано. Плус таму пред 1523 години имало траг од крст.

Вака би звучел Дарди, ако ова беше џиновска џамија.

.

:icon_lol:

Овој е крст за онија џанаци од Аеродром кои немаф кондицију за да се качиф на Водно.

А бш штета е некој што е дваес четири саата у трењарке да нема кондицјију : )))

нездраф!
нездраф!
НЕЗДРАФ!
:pos:

@cool@ е баниран 2 недели поради навредлив речник, односно - „мајмунско набивање во шупак“ на друг член.

Ацид е ненормален, мајке ми :pos::pos::pos:

http://forum.kajgana.com/threads/Бановник-во-чест-на-троловите-сеирџиите-и-форумските-шерифи.53115/page-4#post-5833464
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 03:11 ---
@cool@ е баниран 2 недели поради навредлив речник, односно - „мајмунско набивање во шупак“ на друг член.

Ацид е ненормален, мајке ми :pos::pos::pos:

http://forum.kajgana.com/threads/Бановник-во-чест-на-троловите-сеирџиите-и-форумските-шерифи.53115/page-4#post-5833464

Како се трефнале...

124vneq.jpg

Земи си го пенисот во рака (кога е во состојба на ерекција) и повлекувај ја кожичката горе долу, во зависност од дразбите и чуствата темпото може да е побавно или побрза - то е индивидуално, мижи и мисли на девојката се додека не ејакулираш, после то сакаш со палома избриши сакаш измиј со вода сакаш лапни то шо излезе ... и то е индивидуално.

Неверојатно...:D:D:D

Тема Сериа А:

Се убедуваат дали било офсајд или не, се избацува Деко.

Седнав прееска и пробував да се убедам сам себе дека сум слаб, висок, згоден и неопходен - и не ми успеа :-(

Се прашувам како им успева на јувенташиве да се убедат дека чисто ги освојуваат поениве/титуливе :pos::pos::pos::pos:

И Ио го затнува по кратка постапка.

А како се убеди дека имаш густа брада? :)

--- надополнето: 11 ноември 2013 во 17:18 ---
Кажете некоја интересна случка што ви се случила во зимо :)

Се лизнав и паднав несакајќи и многу после ме болеше :D

Дали да се смееш или да плачеш, не бе не е ич глуп. Кој ќе каже дека сунгерот боб е глуп гомна да јаде.

Дали да се смееш или да плачеш, не бе не е ич глуп. Кој ќе каже дека сунгерот боб е глуп гомна да јаде.
добро и ти намали малце со "Сунѓерот е глуп" пропагандата по форумов, на сто теми имаш пишано, си пишал еднаш олабави.

Епа се ближи тој период од годината зимата јас искрено многу ја сакам најубаво годишно време за мене и снегот
Кога е зима јас највеќе сакам да си седнам пред прозорецот со топло чоколадо и гледам како снегот убаво си вее се чуствувам прекрасно кога ќе излезам со другарите кога мававме со снегот кога се шетавме а на секое чекорче снегот си крцкаше кога ќе си го шетам кучето и тоа се радува и многу други работи за овој прекрасен период а и да не заборавам кога се санкавме ко будали од еден рид со другарите :ROFLMAO:

Пишете што вие правите во зимата
:icon_lol:

22 години живеев во Скопје, ама така се наредија работите па се преселив во Гостивар :)
Се омужи у Гостивар?
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom