Пост на кој сте се изнасмеале

Во темата за одбележувањето на вториот роденден на дупката на патот:

Баш ќе е интересно ако почнат вакви организирани прослави за сите заслужни дупки...

Има, на 8ми март.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

If_you_know_what_I_mean.png

Аман бе wot! Виски се пие ли у два попладне?!

За да се пофали демек виски, ние така во стредно со Ротманс цигари а сите Партнер. Еднаш месечно или на два месеци...скапи беа :icon_lol:

Јас би сакал да се запознаам со модераторот The Mummy :) Се разбира дека и сакам со некоја девојка да се запознаам :drk:
хахахахахаххахах

хахахахахаххахах
Морав да се нашалам малку премногу досада во еден ден хахахахаха
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 22:20 ---

аууу сум се пресмеал на ова хахахаа

Морав да се нашалам малку премногу досада во еден ден хахахахаха

ако си го направил акк само за тоа си се зезнал од стартот :D

Da ne ti se veruva, da vidis da ne veruvas,da citas sega i pak da ne veruvas na ova,
Drugar Marsale,dva dena ne sum otvoril nova tema, eve i zosto.
Si go pocituvam jas Kiril i Metodi, i ne sakam na latinica temi da otvaram,pa ako treba i tri godini prosle.jas ke cekam. A i neznaes zosto,a ?
Pa mi se ukocuval ova cudo so nekoi virusi i go nema ona dole desno MK i EN.Go nema nigde,ne se gleda. Ne e za cekan i bonsek rabotava inaku ke go sredev do sega,mame mu...sta sam ono hteo da kazem drugovi...

:pos:

Сега свајчам зошто не можам женска да си фатам.. Многу ги гризам ноктите а тие сите во далнки да ти гледале а знам дека ич нејча машки со изгризани нокти.. (освен девојчина шо истито го пра, а со такви само сум бил :P )
хахах бисери на мудроста се ова.....реков дека си легенда уште ко прочитав во љубовни проблеми постот, неоткриен талент си бил :pos::pos:

хахах бисери на мудроста се ова.....реков дека си легенда уште ко прочитав во љубовни проблеми постот, неоткриен талент си бил :pos::pos:
абе грешка е ова море .... требаше во друг пост да thread да оди -.-'

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom