Пост на кој сте се изнасмеале

КОЈА СИЛА НИ ГО ДАЛА ВОЗДУХОТ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЈА ДОДЕКА НА НЕКОИ ПЛАНЕТИ ВО СОНЧЕВИОТ СИСТЕМ СИСТЕМ ГО НЕМА СТО МИСЛИШ ЗОШТО БАШ НА ЗЕМЈАТА ИМА ВОЗДУХ А НА ОСТАНАТИТЕ НЕ

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Чекајте, чекајте, чекајте...

Ако во еден пост пишувате еден број, а темава има 12500 постови, како вие сте стигнале до 44 500 ? o_O

ГАСЕТЕ ОДМА ТОА ЧИТОВИТЕ!!!
...и продолжете после овој пост

12573

Срам да ти е Дани :ROFLMAO: , урнебес е форумов :pos:

темава е божеството на исус да доказеме дали бибилијата го доказува неговото божество а дека бог постои во тоа сме сигурни бог ни дава да има воздух на земјата за да мозе да опстанеме
Страјксен :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Само што се опоравив од претходниот пат....
--- надополнето: 4 ноември 2013 во 20:34 ---
темава е божеството на исус да доказеме дали бибилијата го доказува неговото божество а дека бог постои во тоа сме сигурни бог ни дава да има воздух на земјата за да мозе да опстанеме
Страјкс аген:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Само што се опоравив од претходниот пат....

Фан клуб: Интер.
Брадичето на Syn.

No shave November е сеа, остајте го деко, ова е месецот кога ја запоставува чупалицата и истата ја враќа на девојка му која има право да ја користи месец дена без прекин.

Да, Деко има девојка.

Брат, ја навивам таа А***а шо ја мањачиш по ФБ да ти дае, за да смириш малце - неподнослив стануеш више :pos::pos::pos:
бар нема 14 ... годинки. :свиркам:
јас па мислев со креонот на девојка му си го цртал тоа како и да го нарекува на лицето ... таа да ти имала 14 годинки, неполни и мајка и сеуште и брани да се шминка и дечко да има.
Деко можда како професор пред нејзините се претставува.
е да ... тоа го објаснува фијаското со брадата.
to be continued...

Сериозно тоа е навредата? И за вакво нешто јас добив перманентен бан?

Нема навреда тргни го банот!

Сакаш сеа или да помине 12?

Неточен одговор.

Тргни го банот нема навреда!

Господин е нешто нервозан :pos:

Slednava fotka e od edna budala, koja popi patos od cimerot negov (a i moj :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: ) posho nesho kurcheshe. Ja gi dvoev dva saati da ne se zatepaat, ama posle mi se prispa pa im rekov: "ma koj vi ebe mater koljajte se, idam ja da spijam".
I otidov na spienje, arno ama nakaj 6.35 stanav da uriniram (haha koj zbor ej, go obozhavam) i go najdov dilejava spruzen kako grchi. Kojznae kolku go zhuljale toa kikirikite i srchite pod korpusot dodeka se valkal po toa patosot. Ebate belja koja dileja beshe fizikusov na fotkava... Inaku edna od prichinite zaradi koja popi patos e zatoa sho kje ne potepashe ruska mafija zaradi nego i negoviot moronizam!
DILEJA_resize.jpg

Неписменост? хахахаах, сигурен сум знам подобро македонски од 70% од македонциве другите 30% можеби знаат подобро, вие прво не знаете разлика помеѓу неписменост и грешка при брзо пишување, една грешка најдовте и одма неписмен хахаахах , јас сум убеден сум прочитал повеќе книги од сите вас овде зборувам од македонски автори да не зборуваме општо, за општо ви требат 20 години за да ме стигнете, сега не се наоѓаме во исто место да ве прашам некои едноставни прашања за македонска литератрура а де не ги знаете,ми се случило ова со личности како вас што се продават ептен паметни интелектуалци со една прочитана книга, да не знаат едноставни работи за македонска литература , јас колку знам толку... вас за к.. не ве бива вие само за зборење сте.разгалени деца чекате од вашите родители целиот ваш живот се до оној момент кога нив ги нема, па после животот бил тежок паѓате во депресија ги немате мама и тато секогаш да ви помогнат за се, мојот татко ниту не знаел дали идам на школо или не, студите сам ги завршив, на мојата дипломска само 3-4 другари беа а не да повикам цела фамилја другари од основно, средно, колеги од факлутет се диво и живо со бомбониери, цвеќиња ко којзнај што сум направил

Македонска кошаркарска лига сезона 2013/2014. :pos:

Јас имам ситни левови од тие години, гледам бугаров пишал дека не ги разменувале. Со 50 лева можеше да си купиш бугар со се партали и дома во двор да си го врзеш на ланец. Да побарам да не има останато некоја крупна да ми ја заменат за еден лев, колку толку ќе се најде да почерпат нешто низ бугарија.

Еден од многуте легендарни постови на леандра за бугарите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom