Пост на кој сте се изнасмеале

Винд,мој наклон! :ROFLMAO::ROFLMAO:

Don't you Е*иветар me! Say Ебиветар.

Сериозно има некоја разлика во акцентот помеѓу француски црнец и француски белец.
Ако има чисто од куртоазија зошто баш сакаш да научиш француски црнечки?

Aнгелина се напна.

:vozbud:

Вертер,
не знам шо си запнал и ти и Дуле за мојот сексуален живот.
Јас правам торти и сарми, белам, глетам, стругам, фарбам, си украсувам што стигнам во декупаж техника, одам на пазар, знам да одберам слатки праски, читам, играм стомачен танц, возам точак, сама се фарбам, сама си ја скратувам косата, можам да се нашминкам без огледало, секој ден си правам драми за по дома, можам да трчам на штикли, а имам амбиции да научам да свирам бас-гитара...
Да, добра сум и у кревет, ама не се фаќајте само за тоа, ебаго!

Отиди во сективе евангелисти, методисти ДООЕЛ( по твој избор наравно ), убутај се 1-2 години и ќе те пратат у Америка на обука, и таму дај му на некој да ти капне троа семе во душата.
Или смувај се со некој пастир кој е дојден преку програмата за "замена на месии релација америка-македонија и обратно", покажи му чипкана подвезица од МАНГО или Страдивариус ( по можност купено од Грчка, дека тука ги нема поновите модели ) и нема да се малтретираш да бркаш други агенции...
Имаш старатели да им плукнам во фаца ?

krajot go krasi deloto :D

јас сонувањето сум го довел под тотална контрола (добро не тотална, ама донекаде), немам проблеми со трчањето, напротив трчам како Морис Грин :D :D што значи многу брзо, и знам понекогаш да скокам преку дрва, да го осетите ова во сон, ке доживеете нирвана
ама ова под постот ко го видов - е стварно ме насмеа
На 1 луѓе им се допаѓа ова

Можеби ептен сериозен муабет си прават, ама јас се изнасмеав :icon_mrgr:

Иначе Стеауа е на подготовки во Англија. Имале тренинг на Сент Џејмс Парк, додека ние играме фудбал со Либијци во Златибор :D

Романците ништо не дискутираат за нас.
Воглавно ради тоа што на 10 јули играат супер куп на Романија па повеќе се насочени кон тој дуел.
Се жалат дека немале никакво инфо за нас, пто е и нормално кога и самите ние немаме информации :pos:

Еве веќе како 5 дена нашите се на Златибор, а уште нема збор за некакво појачување во права смисла на зборот :tapp:

И шо фајде од денешната пријателска, Боби ќе ги уиграва Темелков и Петровиќ :facepalm:

Не само што нема никакво појачување, туку нема никакво инфо.
Што прават, добри ли се, живи ли се :icon_lol:
Бар порано знае да стават некоја слика како одмараат некаде :icon_mrgr:

А капак на се Коко вчера ставал слики од лани на Златибор кога биле :ROFLMAO: Дефинитивно измешани се брзините кај сите од прв до последен.
:D

И врвот! :pos:

Абе а сигурно нашиве се на припреми ? :D

Прашањето е каде се играчите на Вардар, што прават и да знаеме барем дали се добри :pos:

Албафон ги промовираше своите пакети

02/07/2013
Откако менаџментот на компанијата и АЕК го промовираа новиот мобилен оператор „Албафон“, овој четврти оператор од Македонија ги промовираше и своите пакети за разговори.
Пакетите на „Албафон“ имаат низа погодности за своите корисници и низа опции за релаксирани и ефтини разговори. Главните пакети кои беа претставени се:
„Повикај Албанец“ – основен пакет кој има најефтини цени, односно разговорите во оваа мрежа, од префикс 073 кон 073, ќе бидат само 1 денар минута. Во постпејд понудата за овој пакет се вклучени 500 минути бесплатни разговори за корисниците на „Албафон“.
Вториот пакет е „Повикај Македонец“ и подразбира воспоставување конекција со другите мобилни оператори која ќе се наплатува 8 денари по минута. Доколку остварите повеќе од 500 минути разговори се активира дополнителниот пакет „Релаксирани меѓуетнички разговори“, каде 1 минута ќе се наплаќа само 2 денари.
Третиот пакет е „Повикај Срби, Турци, Роми или Бошњаци“ каде исто така ќе има разни поволности и бонус минути за разговори, додека за разговори со влашката етничка заедница ќе има посебен пакет во кој разговорите кон 073 ќе бидат поефтини од 073 кон соодветниот припадник на влашката заедница.
Од „Албафон“ најавуваат и многу нови изненадувања засвоите корисници за што набргу ќе ја информираат јавноста.

Извор: http://brejking.net/albafon-gi-promovirashe-svoite-paketi/ :D

A od kaj ke znajt operatorot dali ke povikam Albanec, Makedonec, Srbin, Turcin ili Rom?

Ако имаш слаб прием употреби го кечето како сателитска ауксилери антена :D

Има некои и на телевизор се ставаат, како миленца :icon_mrgr: ама сега со новиве телевизори поретко :D

Не се мачете со прашања од типот "ако Primal Fear е 10 колку е Godfather?" Тоа ќе му дојде слично како да се мачиш со “ако патлиџаните се 80 денари дали имам шанси за секс со Моника Белучи?“

Во темата ВИДЕО: Изнасмејте се со англикиот на овој функционер на македонската Влада

....ај да го видам Google Translate да се обиде ова да го преведе на било кој јазик вклучувајќи и Англиски

.....јас мислев дека сум дрво за јазици....ама после ова....отварам училиште за странски јазици за македонски функционери и администрација (Англиски, Германски, Руски, Хрватски, Српски, Фински)...а за цели министерства давам и попуст на Grouper
:ROFLMAO::pos::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom