Агенција за посредување при добивање државјанство преку брак со амерички државјанин.

• Креатор на темата Креатор на темата Филозофка
  • Време на започнување Време на започнување

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Повелете,
кој има информации за таква агенција може слободно да пише тука и во инбокс.

Brejjjj....bucni pracka pij vino...pa duri i agencija ...more more...!!!

Повелете,

Прати ми слика од тебе по пп

2fp5OTM.jpg

Повелете,

Најдобро да замолиш роднини или познаници од УСА да ти најдат партнер. Чисто се сомневам дека некој ќе ризикува за таква агенција да отвори. :D Сум слушал дека има американски државјани кои склучуваат таков тип на брак, али си бараат паричен надоместок од + 20.000 долари... Па веќе ако ги имаш тие пари овде, што ќе ти е УСА. (y)

Најдобро да замолиш роднини или познаници од УСА да ти најдат партнер. Чисто се сомневам дека некој ќе ризикува за таква агенција да отвори. :D Сум слушал дека има американски државјани кои склучуваат таков тип на брак, али си бараат паричен надоместок од + 20.000 долари... Па веќе ако ги имаш тие пари овде, што ќе ти е УСА. (y)

Точно 15.000 долари, информација од прва рака.

Отиди во сективе евангелисти, методисти ДООЕЛ( по твој избор наравно ), убутај се 1-2 години и ќе те пратат у Америка на обука, и таму дај му на некој да ти капне троа семе во душата.
Или смувај се со некој пастир кој е дојден преку програмата за "замена на месии релација америка-македонија и обратно", покажи му чипкана подвезица од МАНГО или Страдивариус ( по можност купено од Грчка, дека тука ги нема поновите модели ) и нема да се малтретираш да бркаш други агенции...
Имаш старатели да им плукнам во фаца ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom