Пост на кој сте се изнасмеале

Крусер во љубовни проблеми (ја се извинувам што темата не е Драга Кајгана, али ваљда нема да ми замерите, ипак за ЧДА се работи)

Јави му се и кажи му дека сакаш да одите во кино. Кога ќе почне филмот, наведни се и испуши ми го еднаш. Оралниот секс е одличен начин да се започне врска.

Прифати ја неговата покана и кога ќе стигнете на роденден, одете во вецето и имајте секс, што побрзо тоа подобро. За таа прилика би било добро да облечеш мини сукња, како би му овозможила подобар пристап до твојата вагина. Поздрав и со лесно.

Почекај твоите родители да отидат на работа, потоа јави му се на дечкото и покани го кај тебе дома. Истото направи го и со братучетка ти и со Тања. Потоа имајте секс, сите четворица. Кога дечкото ќе види што се` си подготвена да направиш за да го задоволиш сексуално, повеќе нема да те изневерува. А ако сепак те изневери, повтори ја постапката, со тоа што ќе повикаш уште некоја другарка. Со лесно.

Дали сте се секснале со девојката? Ако не, тогаш раскини и` и комплетно избриши ја од твојот живот. Девојка која не ти дава да ја секснеш во рок од еден месец не го заслужува твоето внимание, а уште помалку подарок. Најди некоја која ќе го сака твојот пенис во нејзината вагина.
А ако да, тогаш викни ја кај тебе дома пред школо, снимај ја додека ја сексаш и потоа подари и ја снимката. Добро би било и да ја објавиш снимката, тоа е многу романтичен гест.
Поздрав и со среќа.

Спомна дека девојчето е од другиот клас, што значи дека одите во истото училиште. Тоа ти дава безброј шанси да се впуштиш во акција. На пример, кога ќе ја видиш на голем одмор, тргни кон неа, залапај ја и со сета сила бутни и го јазикот у уста а за тоа време драпај и`ја вагината. Потоа речи и`дека имаш изненадување за неа и извади го ку*от и размавтај се со него. Види како ќе реагира. Ако те грабне и те однесе во најблискиот џбун за да се сексате, таа е вистинската за тебе. Во спротивно
заборави ја и фокусирај се на некоја со поприступачна вагина. Поздрав и извести не` за исходот.

Дали имаш секс со дечко ти? Ако не, треба да знаеш дека немањето секс е една од главните причини за појава на озонските дупки. Единствен начин да се обнови озонската обвивка е сексот. Затоа сексај се, што повеќе и што почесто. Не мора да се ограничуваш само на дечко ти, можеш да го правиш тоа со било кој што ќе пројави желба да го смести неговиот пенис во твојата вагина. Во спротивно, треба да знаеш дека ќе бидеш директно одговорна за еколошката катастрофа на планетава. Поздрав.
Стар пост...
хахах дали е можно хахахаххахахахахахах
Не го знам кој е другаров за кој пишуваш ама без разлика..

Погорниот цитиран пост е од тема за фиктивни постови и одговори, но на Крусер советите некогаш не отстапуваат многу од горенапишаното :D

Него мене ова ме насмеа денес во темата - Бањање на Куче

Никако несака да го бањам. Кога ќе се решам да го бањам повеќе сум мокар јас отколку тој.. И пак недобањато е :/ Дајте помош како да го „убедам“ дека нема ништо страшно.... Пробував му зборував го галев го оставав прво малце во купатило да се опушти, го ставав во када и не пуштав вода.... Абе се џабе, само шо го ставам тоа рипа и морам борби да водам со него за да го избањам а несакам бидејки жал ми е си добива стравови кучето :(

На што Niggersinparis одговори:
Пробај разговарај отворено со него

Во новата тема Безбедноста - Скопје 2014

Мене па повеќе ме интересира безбедноста на објектите што ги залепија на два метра од Вардар. Ќе биде смешно кога ќе почнат да гњурат во вода првите спратови за некое време.

И добивам реплика:

:pos::pos:

Озбилен муабет падна во темата за воени вежби на Кина и Русија:D
И што фајде од сите овие глупости ... демек си ги мерат таквите на кого му е подолг ... дали на Јенките и на Јапанезите дали на Баќушка и на Кинезарите ... :tapp:

^^^На вторите им е подолг.

^^^На првите подебел.

ти си мерач на курој!

геј мадафака

45602.jpg

Што се силите бе Баварци и Игорче со Дортмунд? Сте ги победиле сезонава Валенсија, Арсенал, Јуве, Барса и Ајакс, Реал М., Ман.Сити, Шахтјор, Малага и мислите дека сте го освоиле светот.

Заборавате дека Мурињо е новиот тренер на Челзи и дека сините од Лондон се тие кои ќе владеат во Европа. Ако не сте знаеле за Мурињо тој во тригодишното водење на Реал ја прекина доминацијата на Барселона со тоа што во сезоната 2011/2012 го освои шпанското првенство иако претходно во сезоната 2010/2011 Барса беа прваци исто како и ланската 2012/2013 сезона. Исто така битно е да се спомене и дека Мурињо уште во 1-та сезона со Реал во полуфиналето од ЛШ на Камп Ноу успеа да извади нерешено 1:1 резултат што е за голем РЕСПЕКТ иако загубија во Мадрид од Барса со минимални 0:2. И кога сме кај германските тимови да ве потсетам дека Баер Леверкузен на Камп Ноу загуби од Барса со резултат од 7:1, а Мурињо во 1-та сезона со Реал загуби 5:0 од Барселона што значи загубиле еден гол разлика помалку од „фармацевтите“ така да не се силете многу со германските тимови.

Молете се сега да не ви падне во ЛШ Челзи со Мурињо оти дури тогаш ќе го видите Господ.
Кој не ги следи темите во фудбал не знае, ама ова е dragonsky стил против dragonsky. Ептен јако во секој случај. :pos::pos::pos:

Peja989 муабетиве со тебе некако чудно ми се поврзуваат со сонови. Ај вчера Хендерсон, али денеска сум играл фудбал и на противничкиот гол бил Валдез, сум го поминал и сум му дал гол. Валдез бил толку шокиран што поднесол трансфер барање и заминал у Лече. Ја сум бил толку трогнат од тоа, па сум купил оригинален дрес од Лече со негово име. И сеа овој дел не е поврзан и толку битен, али тогаш избило зомби апокалипса и ја у дрес од Лече сум се борел со зомбиња и сум живеел со другарчиња од средно у автобус (асален, не оние од ЈСП).

:D
Си ме изнасмеал убаво :ROFLMAO:

macgowan

Друже, знам дека ти ќе ме оправиш :D

За двојца луѓе т.е пар колку би фатило во евра?
Не планираме да мизеруваме, ама не ни планираме да се луксузираме, значи средно-жалосно :)
Смештај... двокреветна соба или некое хотелче

Лично имам одено фамилијарно пред 6-7 години, ама не ги знам цените во поново време...

znaci druze vaka cenitre se po 400 denari od covek ako sakas za poveke denovi ima i popus a vo cenata imas besplaten parking bezicen internet posebno vc kujna tesasa so pogled kon celo berovo znaci vie si go koristite celiot sprat imate si posebno i taka znaci mislam deka e preubavo za odmor
eve go mojot telefonski broj koj saka neka poveli 078 716 085 zlatko

Во тема за Кушадаси :icon_lol:

"По неговата најнова прес-конференција, изби вистински бум од шпекулации со конкретната изјава на модераторот Пеџа."

- Дали тоа конечно ќе се отвори нова тема?
- И кој ќе ја отвори?
- Како ќе биде отворена, дали веднаш со анкета?
- Доколку има анкета дали Ливерпул ќе биде вклучен во конкурентите за титулата?
- Можеме ли да очекуваме контроверзии во било каква поврзаност при нејзиното отварање?
- Пеџа ја напушта Кајгана?
- Кајгана се распаѓа, главни кривци "лоботомираните"?
- Ilumious банирана?
- Џо Кол на кајгана под псевдонимот dragonsky?
- Неидентификуван репутабилен член од темата за Премиер Лига фатен во кафана како скандира "Уби, уби педераа!" ?

Во очекување сме на повеќе детали од страна на модераторите на "Спорт", ќе ве држиме известени...

Не би било лошо една ваква тема да има за вести од форумов

:icon_lol:

другарче по дискотеки одеш ти или дома со мајка ти и татко ти слушаш музика ... на излавање и ријана и мн др слушам а вака коа сме збрани дино мерлин аца лукас оди прошетај по малце види шо се пушта по дискотеките

NASATA NACIJA E GOLMA MAKEDONCI I DO AUSTRALIA I NAZAD I OBAMNA EVE GO I OVOJ STO LICI NA PERE NOKAUT NASETO DETE MAKEDONSKO STO GO IMITIRA A BARAK E MAKEDONEC ISTO MALKU POCRNEL OD SEKIRAJCII MAKEDONIJA E EDNA I VEKOVITA NEKA ZNAAT SITE I NEKA PATAT KE VIDIME GREJCINE KOGA KE IMAAT VAKA NEKOJ DA PRAVI SO RACE NEKA SE CEREKAAT SEGA SO CIGANKANA BRKOJANI HEHEHE <<EBATE DROLJATA GLUPA MAKEDONIJO POZZ ZA VEK I NAVEK

Автентична фаланга порака :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom