Пост на кој сте се изнасмеале

Малце оф топик, ај нека помогне некој да го најдеме еден лик што спамаше по профили, пишуваше нешто во стил "Што правиш (рандом име), како работата во пекара"?
И повеќето му враќаа "Да не си се збунил нешто"? И типов ги тролаше :icon_mrgr:

Од времето на Хари Соломон и Велешките печурки :icon_mrgr:

овој ми се закануваше во пп, кажуваше како ме знаел дека сум од Велес, ме гледал на мостот, сум бил печурка и ќе сум јадел ќотек од него :D

овој - anaveno е претходникот на leandra:pos:

Мис от Блгариа..
7ymereq.jpg

мистер Блгариа-Аспар Аспарухов доктор от Блгариа..
82j3gox.jpg

?????????????????????:helou:

Во темата Животни, благодарност до тие шо го истрижале кучето :pos:

Многу убаво му стои фризурата, го отвара и подмладува...Стално вака да си ја носи!

Медитерански игри Мерсин

Филип да се прекомандува во женскиот тим, барем таму нема да се примети дека нема *уда...

Дружево е легенда :pos::pos:

Еј Анчо со сета почит на годините што ги имаш ама почињаш да смрдиш сереш бре брате на велико кај стигнеш и како стигнеш. Па и ти си бре сељанче симнато у скопје од некоја планина кај шо си ги пасел овците и си го бутал курот во дињи. Си завршл некоја мајсторска школа си добил стан од сиз сега купи друг во лисиче, тоа што постираш колумни од Данило на форумов и шо пишуваш за старо Скопје не те прави скопјанец туку само покондурчен опинок а од опинок покондурчен нема полошо.
Јадеш гурабии ќеркати најбољ у генерација од влада не сакале да ја запослат , струка музичар :pos:немој да ме јебеш бре на државава баш тоа и фали музички експерти.
Другата ќерка мажена за ропак сељак лежи лебу да те јадам, и сега ти најде да солиш памет и да исправаш криви дрини ?
Или сега те пече тоа што опшествениот стан шо го купи за 1500 марки не можеш да го продадеш за 50 000 евра , пошо се изградија нови станови.
И да цената на становите паѓа али не поради новите сељаци кој што топрва треба да станат скопјани, туку од сељците како тебе кој што некња дојдоа во скопје,па влечејки ги сите од село да ви бидат у комшии ја дигнавте цената до небеса.
Ебемте у сељачиштето шо со крадени финти, приказни и колумни сака да се покаже како стар скопјанец јес да си старо дртало али од скопјанец немаш ни С.

Во темата : Дали занаете некој салон за Тајландска Јога Масажа во Македонија

Ме интересира дали знаете некој салон за "специфични масажи"
А да си отидеш позади МТВ или да си се јавиш на некој оглас ?
И таму масажи какви сакаш ќе ти дадат помеѓу другото.....:icon_mrgr:
Хахаха :pos: ѕвер

Платиф и шо сакам ќе прам!

Верзија моја, лично искуство од еден јули во средината на 90-тите, локација хотел со (Турски) 3 ѕвезди во Даљан, село споено сега со Чешме, со сопствена плажа во прекрасен залив (со камен ладна вода) и голем базен натопорен измеѓу.

Уплативме полупансион, беше ефтино а ние имавме тро пари...бевме поголемо друштво, заминавме со автобус преку агенција. По патот одевме ни помалку ни повеќе туку 42 сати. Изгубивме еден ден од уплатеното за што никогаш не добивме накнада.
За нашето патешествие, организирано од тогашната ТА `ЗОДИЈАК` која, бог да ја прости, мамата ни ја плака, пишуваше во Нова Македонија еден чичко кој беше патем тазе пензиониран новинар со многу незгоден табиет.
По патот имаше на дватри пати тргачење и делење, климите не работеа, сите кукаја и пиштеја, шоферот(`наш` Косовар) на бугарскиот полицаец му рече `буди добар као што си љеп...` па чекавме и чекавме на источната ни граница.
Па кога заспаја сите, нагло кочење негде низ Бугарија, рано наутро ќе не отепаше младото шоферче кое не збораше најдобро македонски. Аферим.
Првиот обид за фајт беше на БГ-ТР граница. Вториот во Орен, ТР. Тука неуспешно беше делењето оти еден удар заврши во главата на еден од шоферите кој падна па као не станваше и се виткаше - како Клинсман во најдобрите денови - а јаранот негов ни рече дека ако сме продолжеле да го нервираме ќе сме завршеле ` у проваљија`. Така продолжи да `тера` низ ТР, без клима оти се расипала другиот ден...На ТР граница башка го папавме од цариниците, не распаковаја ко полски шверцери од 80тите. За лепе очи од буразера шофера.ж
Водичот кој беше во нашиот автобус(одевме 2 автобуса од агенцијата, со чекање), извесен Саше од Охрид при крајот се приклучи кон физиолошките потреби на патниците во другиот автобус и му се креваше притисокот и му се лошеше па го тешевме да не се секира.

Мирот го најдовме тек после Орен, откога ги поминавме сите `бавчи со хотели` на 5км од морето, каде слегуваа повеќето од нашите сопатници. Тогаш не превзеде комбе од некаков си Турски партнер на агенцијата наша и не однесе во хотелот рано сабајлето.

Таму почна за мерак одморот наш.

По некое време видовме три коли со мак таблици, од еден град во источна Македонија. Сите три возила беа ретки за тоа време, две од нив со беа БГ таблици.
Семејствата кои пристигнаа со колите ги сретнавме уште сабајлето, сите имаа дебели златни синџири околу вратојте, беа со големи мешиња и уметници во прдење, ждригање како и мочање и далекусежно секнење во базенот покрај кој се сончаја млечнобелите `Ингиња`(не за долго).
Бараја свинско за вечера, ќе доплателе(јас бев предевувач, ми беше интересно до кај ќе замини работата), се цуцаја балантајнс нарачан од шанкот по надреална цена и како добри домаќини, не мрдаја од хотелот.
Босот на тајфата го прочитав по некоја година во црна хроника апсана го стегнаја за нешто бело. Тој уште таму ни кажуваше дека `сите го знаеле...`. Сигурен сум дека доста од Вас имат слушнато за детето.
Се беше ок во хотелот се додека една вечер не дојде синот на газдата т.е. младиот газда со друштво и не си праеше `пул парти` кај 12 сатот, па нашите не им се придружија на по едно. Не ги рецкаја и одма проблем(ама другиот ден, нормално...)
На `бегање` следеше жалење оти ги е.бале за пијачките и екстра јадачките шо батињава ги пишеле на соба, па оти се големи шизици па ќе се расправат до крај па ќе видат тие. На крајот се откостија од доплаќање мангупите наши, со констатација `...никад више кај муратите...` , `...златна Бугарија...`, `..,.абе не с`нервирај, отука одеме во Софија на кебапи, ја толкај се...`.
Инаку, ние се нашетавме на долги и широко, ги потрошивме сите пари на ефес, шашлик и хортикултура а
на заминување беше се ок... патувавме само 30 сати.

Нешто заборајв

Се извинувам за долгиот пост.

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom