Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.858
- Поени од реакции
- 60.457
KE PROBAM DA SE SAMOUBIJAM FRLAJKJI SE OD TROTOAR..............
Ноне, ти ли си?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
KE PROBAM DA SE SAMOUBIJAM FRLAJKJI SE OD TROTOAR..............
Ноне, ти ли си?![]()
И муабетот ми е, кога тогаш секој ќе лапне по некој споилер пошо низ нетов ги има милион. Немора на Википедиа.
А да ти зачукам еден бокс, пошто кога тогаш некој ќе те удри?
Е де... треба да се види на што одговорил^ одговорот е појак.![]()
![]()
Се бунел отец Пимен за јајцата фрлени на протестите, можело со нив да се нахранат многу луѓе ....
А со поршето колку може да се нахранат?
И од каде толку пари запечали за ваков луксуз?
Овој е поп за брзи интервенции, затоа поршето, мора да ги спречи гревовите уште пред да се случат.
Мислам дека девојката треба да ослабне и да се офарба во црвенокоса за да почнеш да се возбудуваш. И да ја зачлениш да се јави на темата за нокти на форумов.
Плус ако ја зачлениш на форумот имаш опција и да ја следиш бесплатно.
Но тоа не е се', ако се зачлени во наредните 30 минути добива и бесплатни 15 нови поени за почетник и лајк.
Exclusivux - И не само тоа, бесплатно во понудата ќе ви вметнеме и 10 додворувачи, кои би требало да ви го зачинат сексуалниот живот на повеќе од еден начин (дали со нив ќе правите нешто во форма на bedroom matters, или ќе ти ја заискрат љубомората и емоциите да се вратиш у нормала). Искористете ја шансата веднаш!
Не се остава празно место пред интерпункциски знак. Нова реченица се почнува со голема буква. Запази каде нова реченица, каде запирка..
Оди доучи. После нека ве тестираат пак.
ако сите се бањате секој ден, кој смрди по автобуси и дискотеки
![]()
goxyto i andrew
Да се спанџате бе... да се легнете едн'ш
Прочепкај назад малце низ темава.
најдобра е онаа за доместос "бактерии си носам јас болести си..."
Уште 20 години и ќе отворам тема за мојов дедо![]()
Ха! Мојата баба има 96 години, уште 10 и ќе го помине стариов![]()
Во темата " Најстариот човек на светот почина на 116 години "
![]()