Пост на кој сте се изнасмеале

Грешка у броење, упм и јас треба уште 20 да чекам :icon_lol:
А таман си мислев ќе ја лапнам наградата :pos:

Не се секирај толку, пример еден поранешен член кој остави белег на форумов ќе го напишеше следното во ситуацијава:

Дедо ми умре пред 20 години на иста воздраст, да беше жив ќе наполнеше 96 години.!

nescafe edition

oд темата 75-годишник ја исцрпувал со секс

Од вакви ни пропаѓа државата...ццц....ебат само за себе, не мислат на други, ниедно дете не напраил на толку ебење, наталитет паѓа...зошто се луѓето толку сурови и егоистични !?
Помогни му на Столе , најди му нимфоманка !!!
и после во автобус ќе ти вика стани да седнам коските ме болат (n)

Не се секирај толку, пример еден поранешен член кој остави белег на форумов ќе го напишеше следното во ситуацијава:

Дедо ми умре пред 20 години на иста воздраст, да беше жив ќе наполнеше 96 години.!

nescafe edition

Браво, оригинал си напишал, дури и си запазил на интерпукцискиот знак.!

nescafe легендо, ми фалиш :D

Незаборавно ... :cuc:

1231j6p.jpg

ја иам 14 год .најак сум од клас ,а од генерација има појаки само 2-3 ....
Mr .Fix ај се стаиме xDDDD

:)

Кажи од кај си.
--- надополнето: 14 јуни 2013 во 10:34 ---
Иначе ја сум најак без конкурензија од генерација :)

од драчево сум :D

Тоа е таа возраст ама пак смешно ми е:pos: Fix за форумџија на месецот :D

Со 60-70 милиони (и не е така голема сума за вакви играчи) може да се донесат : Маскерано, Санчез, Игуаин и Модрич. Може нешто да искомпензираат со Реал, да дадат некој „вундеркид“ и плус да го земат и Ди Мариа
.
Од фан клуб на Интер да не го цитирам кој ќе се расправа, ова е дел од постот. :pos: :icon_lol:

Браво, оригинал си напишал, дури и си запазил на интерпукцискиот знак.!

nescafe легендо, ми фалиш :D

Незаборавно ... :cuc:

1231j6p.jpg

несакам да бидам оф-топик ама ова sickipedia боде очи

Приватна Порака која скоро ја добив од веселинова. Сум се изнасмеал

Ти друг пат немој да јадеш многу лајна јасно? ќе ти дом таму каде што си има да те свртам илјада и петсто пати ка рингишпил ќе те мучам и на крај в чело еден куршум драааааанг:pipi:

Приватна Порака која скоро ја добив од веселинова. Сум се изнасмеал

Ти друг пат немој да јадеш многу лајна јасно? ќе ти дом таму каде што си има да те свртам илјада и петсто пати ка рингишпил ќе те мучам и на крај в чело еден куршум драааааанг:pipi:
каде е веселинова? зошто не сум ја видел во последно време? да не има друг ник?

Во темата Кире Лазаров

:pos::pos:
Де бре што се изнасме толку, да не не е така, колку пати утнал, ама чим победуваме супер си е човекот :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom