Pinkie Pie
and Deedee
Еве ја сум му го праел беспари во paint плакатот за пред избори
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ја сум му го праел беспари во paint плакатот за пред избори
![]()
Хахахахахахахаха, како сликовито го опиша ова, секоја чест, како ме изнасмеа! ПОСТ НА ДЕНОТ!У Куманово кд ќе прашаш келнера има ли топло чоколадо у Корзо, он те погледне како сас кур у чорбу да си му бркнаја.
Нептун (свугде) : Ако разгледуваш апарат (значи го зимаш во раце и го гледаш, па пробуеш да штракнеш), полека се приближува до тебе ко нинџа мислиш има едно б'з да ти мавне шо им го чепкаш EOS 600-ката.
Кој го измислил ова смајли да даде господ и коските да му се превртат во гроб
Моли бога ацид да не ти го прочита постов...
Е нема шо саа касавет ќе берам. Јас мислам ова е измислено уште пред 1000 години
Јас уште како мал бев неверојатно заинтригиран од Библијата и веќе на 5-6 години ја имав прочитано.
Другарка моја побара помош од мене и ме праша да се распрашам...ќе го кажам ова во буквален начин бидејќи неможе поинаку..имала секс со дечко и ама не ја скинал туку да кажеме до пола и го стаил хахаха...незнам што како важно не е скината а они го имаат правено тоа 2-3 пати така...фората е што типот без кондом тоа го правел...и сега главното прашање беше има некаква опасност од било што? и ве молам без заебавање,смеење и се тоа шо побрзо со одговор за да и кажам...ајт позз
Другарка моја побара помош од мене и ме праша да се распрашам...ќе го кажам ова во буквален начин бидејќи неможе поинаку..имала секс со дечко и ама не ја скинал туку да кажеме до пола и го стаил хахаха...незнам што како важно не е скината а они го имаат правено тоа 2-3 пати така...фората е што типот без кондом тоа го правел...и сега главното прашање беше има некаква опасност од било што? и ве молам без заебавање,смеење и се тоа шо побрзо со одговор за да и кажам...ајт позз
ТемаваТие што не му помагаат на човеков нека не коментираат и нека не му одмагаат .
Брат, скината-нескината, ебана е. Аман да завршиме со тоа.
Значи има опасности од секс без кондом, дури и да не сврши во неа. Болести, па и трудноќа. Јас не сум гинеколог ама можам да погледнам.
Ептен лагираат естонките, дур та сфатат пројде денот.
Ама ептен ако си загорен кажи што даваш за естонки?![]()
ne e paint za sekogo cim ne moze da go najdene pa ce ocekuvas da nauci so cetki kofi secenje farbanje zgolemuvajne namalluvajne pa so boi prozirnost koj lepis i drugi napredni raboti da prai
--- надополнето: 5 декември 2012 во 22:23 ---
koj koristi uste stariot paintznaci dobro toa znaes kompjuteri ama ne si u tek so nastanive noviov paint ima se so ima stariot paint plus novi raboti u stariot imase guma moliv kofata pipsot i edna cetka ama glupo farbashe ne ko prirodno tuku biras kvadratce krug crticki i kapsulata za birajne boi i toa so oblini. u noviov imas polno oblini i zvezdi i gromovi i oblacinja za zborenje go imas i pipsot i moliv tehnicko penkalo i mozda 5 vrsti cetki
sto ti farbaat ko so vlakno da se gleda i pozadinata i farbanoto a ne nashlakano
i stariot vrsi rabota ne vikam ne ama koga mozes zosto da ne si u tek so nastanite jes da malce zbunitelno e na pocetok ama koj ce vidis u noviov koj ce nacrtas krug i go zgolemues i pozadinata si sedi i koj ce gi probas cetkite si vikash u picku mater kako sum mozel da go koristam stariot Paint
![]()
Не сум влегла во Гурманско катче да ѕирнам, ништо чудно и во темата Кои смоки ви се омилени? да има муабети од типот "Јас највеќе ги сакам црвените смоки од Витаминка пошо сум супериорен, а жените ги сакаат зелените од Агроплод пошо се глупи курви".
Еве сум, гледам си се разбаботил. Имаш свечено ветување од мене дека првиот пат кога ќе те видам, ќе ти ги напикам патериците во газот.
Значи солзи ми потекоа од смеење. Кумановци се легенди.Можеби не е за овде, ама од вчера се смеам:
Ако бебиња пишуесва на форуми
Published by НикО on November 24, 2012 | Leave a response
-Сакав да ме хранив с`с брокулу… како да реагирам?
-Не сам какаја два д`на. Како да се спасу?
-SOS! Мама спие цел ноќ!
-Не ми давав да си еду од ламинат!
-Како да се лизну до мачку?
-Здосади ми да иду на прегледи!
-Стављав ме да спију у 9 сат. Како да се бору против тој?
-Помош! Мои слике с`с голо дупе су на Фејсбук! Куде да протестирам?
-Одмор у странство – вреди ли да се отиде с`с родители?
-Свирење с`с уста и други начини на креативно самоизразување.
-Пробаја ли га некој укус на павловиќеву маст? До с`г не сам имаја можност…
-Дали и на вас роднине ви га целивав г`з?
-Колко памперси сте потрошиле до с`г?
-Помош! Куписва ми ципеле – Како да стоју право?
-Како да научу да спију без да гу испушту цуцлу? Увек к`д ќе заспију она ми пада…
-Уметничко цртање с`с кашичку по лице.
-Нос на маму уопште не е еластичан. Нормално ли е тој?
-Помош! Расне ми коса.
-Зајче бело…. леле рукчиња… А кој е креативан потенцијал на ваши родители?
-За мене пире од морков, а за њим чоколада. Куде е правда?
-Стомак на маму се надува. Што значи тој?
-Анкета за доенчиња: Што сакате мама да руча за новогодишну ноќ?
-Здосадисва ми груди на мајку ми, сакам други! Некој сличан проблем?
-Наеде се!!! Како да ги објасну на родители?
-Маче га хранив с`с поукусну храну! Свак мој покушај да пробам од његову храну е најстрого казњив. Зашто?
-Треба ми социјална помош. Немамо сол и шикер. Еду само голу кашичку. Повраќа ми се!
-Помош! Нови пелене ме правив да изгледам дебел.
-Свак д`н ме бањав. Има ли и некој друг што толко се прља?
-Што да изеду за да какам лилаково?
-Сонце, зајче, миличко, душиче… Како си га дознасте право име?
Извор: http://kumanovskimuabeti.com/?p=1442