Пост на кој сте се изнасмеале

Еве ја сум му го праел беспари во paint плакатот за пред избори

30kc4kx.jpg
:pos:

У Куманово кд ќе прашаш келнера има ли топло чоколадо у Корзо, он те погледне како сас кур у чорбу да си му бркнаја.
Хахахахахахахаха, како сликовито го опиша ова, секоја чест, како ме изнасмеа! ПОСТ НА ДЕНОТ!:icon_mrgr:

Нептун (свугде) : Ако разгледуваш апарат (значи го зимаш во раце и го гледаш, па пробуеш да штракнеш), полека се приближува до тебе ко нинџа мислиш има едно б'з да ти мавне шо им го чепкаш EOS 600-ката.

:pos::pos::icon_lol:

Кој го измислил ова смајли да даде господ и коските да му се превртат во гроб

Моли бога ацид да не ти го прочита постов...

Е нема шо саа касавет ќе берам. Јас мислам ова е измислено уште пред 1000 години
:pos:

Кој што сака нека каже, ама господ си е господ. На 5 години ја имал прочитано библијата.
Јас уште како мал бев неверојатно заинтригиран од Библијата и веќе на 5-6 години ја имав прочитано.

Sent from my Nexus

Другарка моја побара помош од мене и ме праша да се распрашам...ќе го кажам ова во буквален начин бидејќи неможе поинаку..имала секс со дечко и ама не ја скинал туку да кажеме до пола и го стаил хахаха...незнам што како важно не е скината а они го имаат правено тоа 2-3 пати така...фората е што типот без кондом тоа го правел...и сега главното прашање беше има некаква опасност од било што? и ве молам без заебавање,смеење и се тоа шо побрзо со одговор за да и кажам...ајт позз
:vozbud:
--- надополнето: 5 декември 2012 во 18:18 ---
Другарка моја побара помош од мене и ме праша да се распрашам...ќе го кажам ова во буквален начин бидејќи неможе поинаку..имала секс со дечко и ама не ја скинал туку да кажеме до пола и го стаил хахаха...незнам што како важно не е скината а они го имаат правено тоа 2-3 пати така...фората е што типот без кондом тоа го правел...и сега главното прашање беше има некаква опасност од било што? и ве молам без заебавање,смеење и се тоа шо побрзо со одговор за да и кажам...ајт позз
Тие што не му помагаат на човеков нека не коментираат и нека не му одмагаат .
Темава:pos:ќе си умрам денеска, фала ти Боже, Господ здравје да ти дајт.:pos:

Брат, скината-нескината, ебана е. Аман да завршиме со тоа.
Значи има опасности од секс без кондом, дури и да не сврши во неа. Болести, па и трудноќа. Јас не сум гинеколог ама можам да погледнам.

Да си ибеш векот
Си ме изнасмеал :pos:

Не е за овде можда ама јас незнам дали да плачам или да се смеам на дебилнава младина ...

extreme1 strikes again!

ne e paint za sekogo cim ne moze da go najde :facepalm: ne pa ce ocekuvas da nauci so cetki kofi secenje farbanje zgolemuvajne namalluvajne pa so boi prozirnost koj lepis i drugi napredni raboti da prai :vozbud:
--- надополнето: 5 декември 2012 во 22:23 ---

koj koristi uste stariot paint :facepalm: znaci dobro toa znaes kompjuteri ama ne si u tek so nastanive noviov paint ima se so ima stariot paint plus novi raboti u stariot imase guma moliv kofata pipsot i edna cetka ama glupo farbashe ne ko prirodno tuku biras kvadratce krug crticki i kapsulata za birajne boi i toa so oblini. u noviov imas polno oblini i zvezdi i gromovi i oblacinja za zborenje go imas i pipsot i moliv tehnicko penkalo i mozda 5 vrsti cetki :vozbud:sto ti farbaat ko so vlakno da se gleda i pozadinata i farbanoto a ne nashlakano :vozbud: i stariot vrsi rabota ne vikam ne ama koga mozes zosto da ne si u tek so nastanite jes da malce zbunitelno e na pocetok ama koj ce vidis u noviov koj ce nacrtas krug i go zgolemues i pozadinata si sedi i koj ce gi probas cetkite si vikash u picku mater kako sum mozel da go koristam stariot Paint :facepalm:

Не сум влегла во Гурманско катче да ѕирнам, ништо чудно и во темата Кои смоки ви се омилени? да има муабети од типот "Јас највеќе ги сакам црвените смоки од Витаминка пошо сум супериорен, а жените ги сакаат зелените од Агроплод пошо се глупи курви".

:icon_lol:

Можеби не е за овде, ама од вчера се смеам:

Ако бебиња пишуесва на форуми
Published by НикО on November 24, 2012 | Leave a response

-Сакав да ме хранив с`с брокулу… како да реагирам?
-Не сам какаја два д`на. Како да се спасу?
-SOS! Мама спие цел ноќ!
-Не ми давав да си еду од ламинат!
-Како да се лизну до мачку?
-Здосади ми да иду на прегледи!
-Стављав ме да спију у 9 сат. Како да се бору против тој?
-Помош! Мои слике с`с голо дупе су на Фејсбук! Куде да протестирам?
-Одмор у странство – вреди ли да се отиде с`с родители?
-Свирење с`с уста и други начини на креативно самоизразување.
-Пробаја ли га некој укус на павловиќеву маст? До с`г не сам имаја можност…
-Дали и на вас роднине ви га целивав г`з?
-Колко памперси сте потрошиле до с`г?
-Помош! Куписва ми ципеле – Како да стоју право?
-Како да научу да спију без да гу испушту цуцлу? Увек к`д ќе заспију она ми пада…
-Уметничко цртање с`с кашичку по лице.
-Нос на маму уопште не е еластичан. Нормално ли е тој?
-Помош! Расне ми коса.
-Зајче бело…. леле рукчиња… А кој е креативан потенцијал на ваши родители?
-За мене пире од морков, а за њим чоколада. Куде е правда?
-Стомак на маму се надува. Што значи тој?
-Анкета за доенчиња: Што сакате мама да руча за новогодишну ноќ?
-Здосадисва ми груди на мајку ми, сакам други! Некој сличан проблем?
-Наеде се!!! Како да ги објасну на родители?
-Маче га хранив с`с поукусну храну! Свак мој покушај да пробам од његову храну е најстрого казњив. Зашто?
-Треба ми социјална помош. Немамо сол и шикер. Еду само голу кашичку. Повраќа ми се!
-Помош! Нови пелене ме правив да изгледам дебел.
-Свак д`н ме бањав. Има ли и некој друг што толко се прља?
-Што да изеду за да какам лилаково?
-Сонце, зајче, миличко, душиче… Како си га дознасте право име?

Извор: http://kumanovskimuabeti.com/?p=1442
Значи солзи ми потекоа од смеење. Кумановци се легенди. :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom