Русинки ќе “помагаат“ да се зголеми наталитетот во Битола

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај ти иди Русинка да живее во оваа вукојебина . Башка што на никого не би му препорачал да земе Русинка за жена . Русинка за провод да , но за жена никако . И друга работа ... точно е дека Русинките се во глобала убави , но тоа трае до негде 32-33-34 години старост . Потоа нагло опаѓаат во убавината ( чест на исклучоците ) . Дури и Достојевски има кажано дека руските жени се убаво само до триесетта година од животот . Но да ја оставиме убавината на страна , Русинките не се баш погодни како жени за балкански тип на мажи .
Абе ако сакаш да ти трае тогаш дефинитивно азијка. Тие ко да не стареат бе да ги ебам.

mora i u Kumanovo da dojdat obavezno ne e fer samu u Bitola bratski da delime neli nie sme brakja Makedonci:pos:

Абе ако сакаш да ти трае тогаш дефинитивно азијка. Тие ко да не стареат бе да ги ебам.

Во право си за ова , посебно Јапонките и Кореанките , ја задржуваат нежноста на кожата и лицето и на постари години .
И незнам шо толку сите се попалија за Русинкиве ... точно е дека се убави и секси , ама не се за да ги земиш за жена ... има многу причини зошто не се , ме мрзи сега да објаснувам .

повеќе сакам естонки;) имаш нешто на лагер?
Имам еден шлепер на граница мие заглавен :(
Тешко ако не помине набрзо румот незнам до кога има рок :(
Ти јадеш благи румунки пунети со рум ?:D:LOL:

Имам еден шлепер на граница мие заглавен :(
Тешко ако не помине набрзо румот незнам до кога има рок :(
Ти јадеш благи румунки пунети со рум ?:D:LOL:
не бе брат, фала- не сум по румот:sick:

Кур го заболе грујо за Македонската семка бе..
Овој ако може и со албиноси би се мешал,само да има народ за стрижење..

Ako се ко на првана слика да се селиме во Битола, за татковината :icon_lol:

Абе кај ти иди Русинка да живее во оваа вукојебина .
Знам за два случаи на Русинки мажени во Охрид (а не се ракометарки :icon_mrgr:) .Едната е доселена од Москва, студирала македонистика таму, така се запознале со сопругот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom