- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.431
- Поени од реакции
- 7.240
да не се лажиме,имаме испробана роба од Мала Преспа,не знам зошто да експериментираме........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ако сакаш да ти трае тогаш дефинитивно азијка. Тие ко да не стареат бе да ги ебам.Абе кај ти иди Русинка да живее во оваа вукојебина . Башка што на никого не би му препорачал да земе Русинка за жена . Русинка за провод да , но за жена никако . И друга работа ... точно е дека Русинките се во глобала убави , но тоа трае до негде 32-33-34 години старост . Потоа нагло опаѓаат во убавината ( чест на исклучоците ) . Дури и Достојевски има кажано дека руските жени се убаво само до триесетта година од животот . Но да ја оставиме убавината на страна , Русинките не се баш погодни како жени за балкански тип на мажи .
Абе ако сакаш да ти трае тогаш дефинитивно азијка. Тие ко да не стареат бе да ги ебам.
повеќе сакам естонкиСака некој румунки?
Имам еден шлепер на граница мие заглавенповеќе сакам естонкиимаш нешто на лагер?
не бе брат, фала- не сум по румотИмам еден шлепер на граница мие заглавен
Тешко ако не помине набрзо румот незнам до кога има рок
Ти јадеш благи румунки пунети со рум ?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mINC2WMUT80Имам еден шлепер на граница мие заглавен
Тешко ако не помине набрзо румот незнам до кога има рок
Ти јадеш благи румунки пунети со рум ?![]()
Знам за два случаи на Русинки мажени во Охрид (а не се ракометаркиАбе кај ти иди Русинка да живее во оваа вукојебина .
повеќе сакам естонкиимаш нешто на лагер?