Пост на кој сте се изнасмеале

momak mnogu si smesen da ne imas izedeno klovn od sabajle
pazi koga ke ides u vece po nuzda da ne ti se rasiri supakot
По тебе си знаеш :)
ne be za razlika od tebe koristam logika... ako si izel klovn znaci ke treba i da go isvrlis preku digestiven sistem... pa sea ti racunaj

:pos::pos::pos: Е ова е оригинално :pos:

Шах-мат :icon_lol:

mozda i ne se drogira, ama e hranet vestacki so hormoni zosto bil bolen od sto bil mnogu mal koga bil mal i majka mu i tatko mu nemale tolku pari i go prodale u barselona. sum cital ova nemoj da probas da go zatskries. toa isto ko na pilinjana sto im davaat koncentrat da rasnat brzo. sea zamisli da zeme ronaldo da zema takvi vestacki raboti i posle da se kurci kolku e jak :facepalm:

во темата машки газиња

У пм ја отварам темата да прашам дали мозе наши приватни слики и глеам цитро ме преварил цитам надоле леандра и олимпија ме заинтересираа како најискрени и отворени девојки на форумот ...коа у момент влага мајками во соба (македонска култура позната ви е на сите вас дека чукање на врата постои само на телевизија еб.мти) коа на екранот се исперчил овој со белите гаки кој на леандра и се свига ;) .... што да ти кажам ебем ти педерот мајками подзастана и ми вели да беа девојки да те разберам ама и да беа на некоја интернет забавна страница ама ти баш по форуми пребаруваш СЕ ПОЧУСТВУВАВ КО НАГОЛЕМ ПЕДЕР ВО МААЛО :drk: :D

се дешава....... :pos:

abe lesno e treba malce logika da uklucis so sakas da ti izleze. e sega za ova so sakas da ti izleze? sakas mesi i ronaldo da vidis kolku se razvieni primer. treba najprosto sto mozes... vise imas 2 zborcinja u dzep: messi i ronaldo. Drugo... hmm razvieni... so moze da bide razvieno? hmmm telo... kako e telo na angliski? hmm ako ne znaes deka telo e na angliski body (na primer ja znaev ama ako ne znaev nesto drugo) ce ides na rechnik.on.net.mk i ne mora da imas kirilica avtomatski znae od makedonski na angliski (normalno da izberes). telo body ce ti izleze. i pisues na google: messi ronaldo body... i ce ides gore kaj images da ti izlezat se sliki. mene megu prvite mi izleze. e sega nema se sliki takvi so razvienost ama ce najdes nekoja. ako ti treba glava od igrac ce napises imeto na igracot i head. ne davaat sekogas tocni sliki uste ne im e kako sto treba ama ce go najdes toa so treba. ako ti trebaa da iseces neso gi lepis so copy paste u paint i si vrsis rabota (y)
Колку е сериозен или колку не трола сите на форумов незнам, ама знам дека со секој негов пост мене животот за 3-4 години ми се продолжува :)

Не трола али барем оригинален е, смешен е, не досаѓа :)

Уште еден имаше слична случка, ама го избришае постот заедно со еден убавец у бели гаќи :cautious:

Ја барав познатата слика од Цитро во боксерица на темата за мажи и влезе еден комшија за да се напија ракија на гаге.
Најверојатно треба да се селам од градов.
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 22:35 ---
Абе feler што влегол во темата за да праша дали може да стави слика од него , ок .
Ама ТИ што си барал во темата за Машки Газиња :pos:

Постот беше во Секси мажи во долна облека, а не во Машки газиња. Чисто да не си у заблуда:icon_mrgr: И го нема. :(
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 22:37 ---

Пардон! Еве го!
feler напиша:
У пм ја отварам темата да прашам дали мозе наши приватни слики и глеам цитро ме преварил цитам надоле леандра и олимпија ме заинтересираа како најискрени и отворени девојки на форумот ...коа у момент влага мајками во соба (македонска култура позната ви е на сите вас дека чукање на врата постои само на телевизија еб.мти) коа на екранот се исперчил овој со белите гаки кој на леандра и се свига ;) .... што да ти кажам ебем ти педерот мајками подзастана и ми вели да беа девојки да те разберам ама и да беа на некоја интернет забавна страница ама ти баш по форуми пребаруваш СЕ ПОЧУСТВУВАВ КО НАГОЛЕМ ПЕДЕР ВО МААЛО :drk: :D

Во (нај)новата тема на Весна ВИП се разви интересна дискусија
Гоцко што ти значи сликава на профил со превртениот двоглав Папагал ?
Ми значи превртен двоглав >П<апагал бе.
Ај заглеј го убаво неее ни орел нит папагал појќе е јети
Какво јети бе,јети да те пукне од глава.:D
image_aa4101d900.jpg
vakvo Jeti be glupav

+
kockanje e poloso, droga e podobro, posto koga zimas droga ne se kockas

Од одма да ви кажам, ако некој го тупи за политика (без разлика дали државна, светка или форумска), јас ја напуштам масата.
Јас ќе почнам одма да јадам трици за политика,еднаш и јас тебе да те банирам од негде да го ебам :pos:

Грејна сезона започна, само сакале да се стоплат.
Алал да им е на оние што прават македонски знамиња, ептен им оди продажбава периодов. :facepalm:
Крејзи, покрај нејзините од душа напишани постови, понекогаш знае добро и вака да ме насмее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom