- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.059
- Поени од реакции
- 2.684
Драга, веќе трета недела како го открив моето катче на испирација. Читалната на библотеката. Скоро секој ден поминувам по 2-3 часа во неа под изговор дома дека имам многу за учење и ми треба мир, ха, а мене воопшто не ми ни треба мир за учење. Затоа сум единствената таму со слушалките на ушите и се трудам да се воздржам во секој момент да не почнам да си потпевнувам на глас. Немаш појма колку ми е убаво чувството кога ќе си погледнам наоколу и сум опкружена сум илјадници книги... Priceless... Немам веќе што да правам, од понеделник ќе почнам да медитирам таму па може и ќе си дремнам... битно убаво ми е.
Патем... денес дарував крв, а крвта иста како мене, тврдоглава, не се предава... нејќе да потече... ама упорна сум јас, за пола саат го наполнивме кесето. И така и таа работа ја завршивме успешно, сега треба нови предизвици на листата да ставам.
Bis bald
Патем... денес дарував крв, а крвта иста како мене, тврдоглава, не се предава... нејќе да потече... ама упорна сум јас, за пола саат го наполнивме кесето. И така и таа работа ја завршивме успешно, сега треба нови предизвици на листата да ставам.
Bis bald