Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, веќе трета недела како го открив моето катче на испирација. Читалната на библотеката. Скоро секој ден поминувам по 2-3 часа во неа под изговор дома дека имам многу за учење и ми треба мир, ха, а мене воопшто не ми ни треба мир за учење. Затоа сум единствената таму со слушалките на ушите и се трудам да се воздржам во секој момент да не почнам да си потпевнувам на глас. Немаш појма колку ми е убаво чувството кога ќе си погледнам наоколу и сум опкружена сум илјадници книги... Priceless... Немам веќе што да правам, од понеделник ќе почнам да медитирам таму па може и ќе си дремнам... битно убаво ми е.

Патем... денес дарував крв, а крвта иста како мене, тврдоглава, не се предава... нејќе да потече... ама упорна сум јас, за пола саат го наполнивме кесето. И така и таа работа ја завршивме успешно, сега треба нови предизвици на листата да ставам.

Bis bald

K,
еве зошто не ми се напушта Скопје... http://kniga.com.mk/
Како да знаат кога си одам за Струмица, па вакво нешто организираат... :place:

Ја барав познатата слика од Цитро во боксерица на темата за мажи и влезе еден комшија за да се напија ракија на гаге.
Најверојатно треба да се селам од градов.

Драга

Студирам на најнеорганизираниот и на најненормалниот факултет на планетава Земја!!!
Само кај нас може во петок да ти дадат известување дека ти следи полагање во среда.
Филолошки факултет - каде што невозможното станува возможно!!!

Драга Кајгано.

Се насмеа ли денес?Не?Еве ти шанса :icon_mrgr:

Погледни ни ја "естрадата" само.
Доволен ни е еден Боки 13 да ја брука нашата земја,повеке не ни требаат.
Чичко Драги и неговите реклами на паштети,кафиња и други дрнгалашки па и неговата смисла за пеење те тера да земеш нож иили пак палка и да го утепаш од котек.

Д.
од малата прошетка што вчера ја имав низ неколку ни градови во нашава ни земја, можам да кажам: RIP тетово, RIP гостивар, RIP струга.
ми зборуваа нешто на кинески (да не речем шипт*арски) поточно ме прашуваа, ја фино лепо го гледам во очи, мртов ладен, озбилен, му реков: Добро човек, ти изгледа како да знам кинески??
слушна дека му зборнав на македонски и си замина, а дали ме разбра (сигурно дека ме разбра, само што се прави на тошо) к.... не ме боли.
пак после други нешто ме прашуваа, на глупав јазик, неразбирлив, мораше на сите истото да им го викам: НЕ разбирам, Не разбирам, Не разбирам......си ја вртам главата, ненормален народ бреј.
за 10тина години втор мајчин јазик ќе ни биде шип*арски.
постов нека се зачува и после 10тина години ќе го урамам дома.

Драга....
Исполнет ден денес, секој ден си покажувам на себеси дека можам повеќе отколку што мислам, ама работата е дека мотивирачки фактор ми е инатотo_O . Денес бев во улога на домаќинка, решив да го израдувам татко ми со вкусен ручек (ми успеа) иако човекот ретко се радува на што и да направам, дури комплимент и благослов добив од него за чудо.
Сакам продуктивни денови, сакам кога имам мир и хармонија дома. Има право дотичната особа кога вика дека не треба да се тера секоја правда, некогаш е паметно и да се замижи пред будалите за да си го имаш сопствениот мир, во спротивно губиш повеќе отколку што добиваш. Сега е време на моето уживање, моменти само за себе пилинзи, маникири, педикири и ред женски занимации...:pipi:

Псссссссссссссссссс пссссссссссссссс пссссссссссссссссс пссссссссссссссс.

Ина те кае кошта ане кокота псссссссссс

komsijata ima zena verna
nikoj dosega ne i go perna
opasna e ona kako zmija
izgleda si ja cuva za tursija
jas nemozam nikako da ja svatam
sakam samo za gazot da ja fatam
edna den se nadevam i toa da bide
samo gledam komsijata da ne me vide
ja kanam na kafe no taa se pravi gluva
po cel den niz dvorot mi se muva
zarem sekoja vecer si legnuva suva
vo sebe si vikam bog da cuva
se prasuvam koj ja odrzava
zarem i na komsijata ne mu dava
gledam za nisto ne se nervira
po cel den samo se lakira
komsijata od nea nema mira
sekoj den ona se depelira
samo se sminka i crve
komsijata djabe samo si go drve
se vo voda veke mu padja
djabe se trude da gadja
neznam samo do koga komsikata ke go vode
nemoze izgleda vo centarot da ja pogode
Тоа е шо ќе правиш се е пернато у крилото :icon_lol:

п.с.продавачката ќе ме изваде од такт ќе ме натера гол да и се соблечам да виде шо ја криам под мајцата,чим толку се запнала..... :facepalm: :D

Moraaam da bidam in, da bidam in, za da me saka i vujna ti i strina ti !! :icon_mrgr:

Zima e I ladno mi e.
Zosto e zima? Zosto ne e prolet?
Ti se pluknam u ladnoto!

Ladno mi e :(

Ke zaplacam :(
I stomak me boli! I nosot mi e zatnat! I kaj uste odozgora ladno mi e!
Mi se place! :(

Do koga be mazive ke mislat deka "da dojdam da te stoplam" pali kaj bilo koja?
Krsi glava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom