ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.889
- Поени од реакции
- 44.436
Tури пост на темава и полни се лајкови. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Биди ми мене благодаренTури пост на темава и полни се лајкови.![]()
Ја не спиам бидејки кога спиам глупости сонувам![]()
Исто ти се фаќа. На јаве само глупости зборуваш...
Највеќе на форумов се воодушевувам на себеси, уживам кога си пишувам и кога си ги читам моите коментари.
Секогаш се пронаоѓам во нив, се согласувам со нив, и точно го кажуваат тоа што го чувствувам и мислам.
Дури некои коментари си ги препрочитувам по неколку пати, некои коментари си ги читам и по неколку месеци и си се смеам, се просветлувам, уживам, и се гордеам на мојата способност, вештини и начин на размислување.
<3
И никот му одговараВо темата „Член на кој му се воодушевувате“
Еве ја Божана,кога бевне на одмор во крани.Еех никогаш нема да ја преболам
Прегледај го приврзокот 52205
Прегледај го приврзокот 52206
И кадрото Жаклина што ми го прати во војска кога бев АХХХХХХХХ ЉУБОВ.
Кажи само дали да се преправам во нинџа или можам и вака да дојдам?
Знаеш за подобар впечаток да оставам.
Сакам да ја чујам “Немој не оди“ од Петранка ама страв ми е да не го избришам акаунтот по грешка.
за еден секс се пријавуваат сигурно некои кои немаат видено шлајвка
Само киселиот згрешил, песната е од Орце Царот не од петранка, така да детево слушајки го орцета може случајно да ја чуе песната и да си го избрише профилот.
Леле ова првото кога ќе ми го речат ми иде да му стегнам еден бокс и после и тој да не знае чив е ебати простите.Ми иде некој така на 35-40год и ми вика дечко чив си бе ти.Го гледам јаи молчам и после ми вика ало тебе те прашав му се вртам и му велам кога ќе дознаеш чив си ти тогаш ќе ти кажам ја чив сум и човеков остана
и никогаш повеќе не ме прашува додека јас ја користам секоја прилика да го прашам абе чиче чив си ти
Еднаш фати да трча кон мене со намера демек да ме тепа но уште нестигнат доби повратна и куп доле.Па после почнал да се распрашува за мене и дознал кај живеам и пошол дома на моите да им писка и ми се јавуваат мене на моб ми вика таткоми дојди на секунда до дома ми требаш нешто.Одам јас без да знам и ко ќе видам на врата тој се дере на моите.Ме гледа мене и уште посилно вика.Кога сум го фатил за врат туркање на земја оп сите комшииве кај мене пред двор да гледаат па после да имаат тема за разговор во следните недела дена.Ај си викам се собра многу народ не го тепам после ќе го зафркаваат а он има две деца.И после тоа секој што ќе го сретна на улица го зафркава со тоа Чив си бе ти?
![]()
Матер им ебам у пичка!Да даат господ цел живот на пролив да се!Балотели и 50 сент со тие нивните метарски патлаци на сите по 10 пат у гз!Да дае Господ кога ќе му се роди дете на Кошелни да биде црно,а на Сања побело од Мертесакер!
Да им ебам тоа мајките,жените,ќерките,внуките,правнуките,сестрите,бабите!
АУФФФФФФФФФФФ СЕЧАМ ГИ!!! ИМАТ СРЕЌА ШО НЕ СУМ У ЛОНДОН!
Јебига....сите ја имаме таа страна само ретко кој ја покажуваВо стилот на Rosemberg
Епа баш затоа,доаѓаш дома нервозен,лупаш лексилиум од 5мг,ти пука главата и од кај бабати го слушаш телевизорот на 100ка рокнат и Хурем:Али јас сум трудна.И паѓаш во кома.
dragonsky one and onlyЧИКАРИТОООООО !!
ЗГИНЕТЕ ХЕЈТЕРИ !!!
ЈУНАЈТЕД ЗАСЕКОГАШ
З-ЗЛАТНИ СЕ
А-АОН ИМ БЕА СПОНЗОРИ
С-СЕКСААТ ПРОТИВНИЦИ
Е-ЕБАТ ХЕЈТЕРИ
К-КОГА ИГРААТ ДАВААТ 102 ПОСТО
О-ОТСЕКОГАШ СИ ГАЗЕЛЕ
Г-ГАЗАТ
А-АНГЛИСКА ЕКИПА СЕ
Ш-ШАМПИЊОНИ НЕ ЈАДАТ ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ПРИПРДИ НА ТЕРЕН