Пост на кој сте се изнасмеале

^ Во основно еден што учеше со мене скокна со чадор од прв спрат и ја скрши раката. Каков кретен е и до ден денес :pos:

Да споделам со вас, братучетка ми дежурна на ургентно беше на НГ, некој ретард изел цело прасе и акутен панкреатит го стегнало:tapp::tapp::tapp: Цело прасе да изедеш бе, ај уште едно :tapp:
Лакомштијата убива :pos:

ко чув за ова не можев да прекинам од смеење
Некое момиче (ретардирано) скокало од на балкон неколку пати најјакото е шо на местото кај шо скокала си постелила кебе за да паднит на помеко :ROFLMAO:

Вечерта за нова година ко помина 12 имав една петарда и реков ќе ја пукнам, немам одамна фрлено петарда. И излегов в двор да ја фрлам, ем сам си ја фрлив петардата ем ко пукна сам си се уплашив. :tapp:
Сакав да глеам некоја комедија, ама после постот нема потреба.:D

:pos:
Точно е ова што го велиш за подобриот живот пред 15 години , но зарем навистина мислиш дека тоа беше така заради овај вампиров??

Шо туку вампиросваш бе Вампир еден, 15 постови ти се со вампири, мистерии не ова под форум, ако имаш да напишеп нешто во врска со Киро или да оддадеш човечки почит спрема некој кој ти никад во животот нема да стигнеш, Човек кој колку толку направил нешто, а не седел на форуми по цел ден и не вампиросвал по теми за претседатели, вакви ко тебе шанкуриња шо серат по форуми, кафани, улици има колку сакаш - не си интересен и смени тема.

Вечерта за нова година ко помина 12 имав една петарда и реков ќе ја пукнам, немам одамна фрлено петарда. И излегов в двор да ја фрлам, ем сам си ја фрлив петардата ем ко пукна сам си се уплашив. :tapp:

Хахахахаххахаххахах сам себе го исплашил :pos:

Секоја понатамошна теорија е непотребна. Одговорот веќе го имаме. Се станува хомо ако татко ти е богат и не знаеш што попрво да направиш, па се клецаш во дупе.
Ааааааааа умрев :pos:

Ми се допаѓа. Сакам уште една кај ЗОИЛ, па да играме фудбал на големи голови.

Не, сериозно, не е потребна анкета.
Еве едноставен тест за одлучување дали ви се допаѓа портата или не:

* Брцни си во џеб
- Имаш повеќе од 300 денари > ми се допаѓа;
- Немаш ебан денар > не ми се допаѓа;
- Немаш џеб > доста дрнкаш, облечи панталони;

Acid во темата за Порта Македонија. Буквално ме падна од столче.

Секое идење на лето овде таа дијсапора конзумира тони пипеки сирење домати.. на бегање товарат цели багажници со сирење туршија ајвар ракија и вино.... изнесуваат одтука храна која може да храни стотоци иљади гладни македонски семејства коуи живеат во темница и студ.
ЗЕМЕТЕ СИ ГИ ДОЛАРИТЕ, ВРАТЕТЕ ГО АЈВАРОТ !!

180387_173765089333939_173763862667395_371767_189208_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom