Бегање од дома на неколку дена.

S

stereo m'c

Гостин
воопшто не сум размислувал на ваква работа поради тоа што сум немал причина зашто да би бегал од дома...

D

DeviL_32`

Гостин
Еве ќе избегаш и шо? Па ќе се вратиш дома. Мама или Чале ќе ти удрат 2 3 5 16 воспитни, може ќе те казнат ова она нема излевање нема пари триста чуда и то е то...Ништо од бегањето..

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
не оправдувам...тоа е преголем стрес за родителите и ако забраниле тогаш мора да има причина. има некој идиотски родители (како моите) кои што велат: нема да одиш пошо јас така сакам. но тоа не е причина да избегаш...јас неможам ни да замислам шо ке ми се случи ако избегам.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Имаше повеќе ситуации кога сакав да избегам од дома,но знам дека тогаш ќе направев побетер и одма ја тргав таа мисла од дома.Сега не ми се пројавила таква мисла,а и нема и зошто.

tete

серанова
Член од
14 септември 2009
Мислења
124
Поени од реакции
5
Beganje od doma? Nikogas ne bi go napravila toa!

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Хаха...не сум мало дете да бегам од дома или па да не ме пуштат да излезам..:nenene:

Член од
17 ноември 2008
Мислења
345
Поени од реакции
15
Kade i da odime na krajot doma se vrakame :PP mene sekogas me pustale segde .. imav drugar koj nego pustaja bidejki bese malce po budala :D i go zaklucuvaja doma dodeka 1 den ne se kaci na balkunot od zgradata koj ziveese na 5-ti sprat i sakase da skokni so CADOR :D arno tetkami nekako go ubedi da slezi .. koga mu kazaja komsite na majkata i tatkoto veke postapija so nego poinaku i go pustaja segde i sega e pak poaren od sto bese... oti mnogu vikat a strogo gi drzime nie decata da ne zalutaat vo pogresen pat .. i toa e tocno ama sepak koj kolku ima vo glata jas mislam i jas ne planiram na nikakvo bekstvo posto sto i da recam imaat doverba vo mene i ke me pustat bilo kade :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Како помал сум размислувал за ова. Но сега веќе не. Но да би избегал би избегал засекогаш. :pos:

Член од
20 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
16
Ne sum izbegala do sea no me snemalo od sabajle do vecer,so drugarka mi resivme ama pak se vrativme i majka mi se javila vo policija pa ne barale

Член од
3 февруари 2012
Мислења
24
Поени од реакции
3
Бегање од дома со дечко/женска јас сум гледала само по филмовине и никогаш немам слушнато за такво нешто да му се случи на некој поблизок...А и се согласувам со првите коментари дека нема фајде од бегање од дома кога дома имаш све...

Kajgana Shop

На врв Bottom