Пост на кој сте се изнасмеале

Супер натпревар на камп ноу.
Валенсија одлична, штета што не искористија шанса од тие што ги имаа. Барса си вози шампионски сега за сега.
Очекувам интересно второ полувреме.

Дани Алвеш еј, очај.
Ај молимте... Јес да се први на табела ама си возеле шампионски :sick:, да возат ама со пресисан мотор, старо уље и без глицерин во гуртните.

Дишењето кислород од страна на луѓето не е никаква вистина, оти тоа дишење е ограничено само на дел од природните феномени, кои се живи битија и на тој начин битисуваат. Тоа дишење не важи за сите природни феномени.[DOUBLEPOST=1429451308][/DOUBLEPOST]

Спред мене, дишењето кислород од страна на луѓето е „точно„, не е „вистинито„.

Попрај си го постов...Нешто му фалиТ.

Попрај си го постов...Нешто му фалиТ.
Точно, еве дополнување:
Ако „1+1=2„ е „точно„ и тоа го засега само човекот како разумно битие, ама не и дрвјата во мојот двор, на кои им е сеедно дали „1+1=2„ или „1+1=3,14„. Камењата воопшто не се засенати од наведената проста равенка.
P.S. Духовна логика, левел стероиди.

Гранатирана владата, а проектилот паѓа на тревникот а не во самата зграда, демек за малце промашиле.
Сега имало терористички напад,а единствено неколку куршуми биле испукани во воздух и ослободени заложниците со закани дека ќе ги ликвидираат ако не бегаат :pos:.

И баш добро напаѓачите ги одбрале од Косово па нема да ја имаат таа мака да ги апсат, па потоа евентуални протести за нивно ослободување. Вака ќе кажат Косово да ги уапси што побрзо, протестни ноти и што ти ја знам.

Во позитивна смисла најак си брат продолжи

Во позитивна смисла најак си брат продолжи
,а единствено неколку куршуми биле испукани во воздух и ослободени заложниците со закани дека ќе ги ликвидираат ако не бегаат :pos:.

Готово не играм веќе спортска, ова е дното што може еден кладилничар да го доживее. Лисицки искрено ти посакувам се најлошо во животот, значи се, од дома да се откажат од тебе, тренерот да те преебе и да те повреди, да покршиш нозе и раце, се се се најлошо.

Сум промашувал свашта, ама 6-0 6-0 да ми изгуби тенисер/ка што пред две недели сет и зема на Серена Вилијамс, и тоа на домашен терен? Заеби, ќе идам ниви ќе орам, и нули и компири и се ќе најдам таму и кур ќе ме боли, црнец да ме оболи се да си ебам.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:..да си ебиш веко да си ебиш

Божја воља е кога не можеш нешто да промениш.[DOUBLEPOST=1429730548][/DOUBLEPOST]

Значи е Божја воља ти да бидеш глуп?

Господ да те благослови што ме навредуваш.

Фала, но воопшто не те навредувам.
Дури мислам и дека сум те преценил.

:pos:

ghghghgh.jpg

Not sure if ZOTE or Tentov е гостин кај Јанко. :confused:
Господ Бог да те благослови што ме навредуваш и ме споредуваш со некој кој го искривува словото божје кое јасно и прецизно кажува дека господ го стврил светот за 6 дена а 7-миот се одморил од сите дела Свои, што ги создаде.

@
wicked_1

Господ и тебе да те благослови што се смееш на вистината. И да ти даде според твојата вера.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom