@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
Dear K,
Карма е кога ќе остариш, внук му на Анчо да ти мава сеир на форум.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dear K,
Карма е кога ќе остариш, внук му на Анчо да ти мава сеир на форум.
Лудост е збор составен од 2 зобра ЛУД и ОСТ . ЛУд значи луд дека на приемр некој е луд а ОСТ значи ОРИГИНАЛ САУНДТРАК на пример од филм или видео игра, мене највакашто ми се свига е Фифа 2000 саундтракот Нид фор спид андгерфроунд 2 али не ми беше тоа муабетот значи ЛУд саундтрак значи добар филм и добра музика и тоа кога ке пробаш у реалност да го правиш е тоа е лудост
Првин ќе оргијашиме па ќе се убиеме или обратно оди?
Ни тоа ни тоа - компромис, да се убиеме од оргијашење.![]()
П.С. Текнује ли ти кад су те ранили у руку три дана си кукао, а Звонимир погодили су га у глави и А ни е рекао веќ дваесет година.
Ја незнам зошто секогаш нас ни се случува да го примаме во 92 мин.!? Да му ебам стопанката. А Велбек шта речи, после тоа промашување и праведно беше да дадат гол. Да, и Руни не ја изигра таа на крајот. Тоа е тоа, нека си играат курот до крај, ќе видиме дали ќе влеземе во топ4.
Пиши број во ПП за да те ангажирам пред куќа кога ќе заврне.
Ми требаат материјали за семинарска од Османлиската империја 15 век ако има некој нешто литература ќе ми биде од корист многу...
Ако не ти е многу итно стрпи се до недела @Anco ја обработува таа тема за викендов, во меѓувреме од неговиот репертоар имаш теми за пипер и отворачи за тапи + ексклузивно финтици за откривање цврсти метали со помош на магнет - корисно за детекција на османлиски топови.
stay tuned.
Портооо..умрете копилиња едни, дај боже сида,рак,леукемија сите до еден да фатите гнаси едни ѓубриња свински..како успеавте да не ја победите Австрија Виена дегеноиди ретардирани како глувци да исцркате сите до еден пичка ви матер ваша..умрете да ви ебам се по список
некој се осеќал посебно патриотски![]()
Зашто да не би се чувствувале така? Зарем не ја сакаш нашата држава?
другар, без навреда, ама кога англичанец ќе биде љубоморен на македонец, мувите со машинче ќе се стрижат. <3
Ај ќе ја пратам темава, кажувајте коа ќе паѓа да не станувам да глеам низ прозор.
Паѓа
Конечно првиот снег и во Велес
![]()
Може да направиш ски патека за мравки сеа.