Пост на кој сте се изнасмеале

Da be i sto e smesno !? Ili reformulacija treba (noze so rahit ili rahiticni noze) za da razberes !?

Смешно ми е како ја состави пцовката, не ти се смеам тебе, немој одма ферки да закажуваш.

Da be i sto e smesno !? Ili reformulacija treba (noze so rahit ili rahiticni noze) za da razberes !?

Или нозе со пичка. Нема тука ништо смешно или вулгарно, се работи за нормален дел од телото што го има секој човек од Чернобил.

Се потсетив на темава и пак се смеам на истиот пост, може и го имам објавено веќе, ама легендарен е. :pos::pos::pos:
абе фудбалски тим се вика Reading + овој не е дрогба, дрогба е како нутела бе разбирате ли гледајте вечер и пукнете

Bitch Please

http://www.youtube.com/watch?v=k63A7GaX_IA
http://www.youtube.com/watch?v=V8kN0COMioU

Јас сум од Богданци и го познавам човекот (не лично слушам што се зборува за него) и верувајте многу работи не знаете. Инаку во овој истиот Макси беше фатен поп како кради чоколади, за ова ви давам гаранција дека е така, е сега зошто снимката од него не е објавена незнам, мислам направиа некој договор со газдата. Инаку макси има 2 во Вогданци истиот газда има и клуб Бонанза така да не е некоја голема фирма.

:pos:
Ахахах! Попот у бостанот! хахахха!

Ма не само со бакнеж, туку доволно е и да те цитира некој на форум и да ти ги пренесе неговите гени. А пошо мене деновиве ме цитираа и нескафе и овој со телегонијата, планирам да си ги подврзам јајцеводите.

леле :pos: за тие што не јс пратеа забавава, вратете се едно 10-15 страни назад, нема да зажалите ве убедувам, кога ќе мислиш дека си прочитал се на форум.. :pos:

Види чичко Анчо е 30 години постар од мене и јас имам почит кон него.... начинот на кој тој зборува, на тој начин и јас одговарам ;)

А за тоа што темата е катастрофална, катастрофална е :)
Позз ;)

Абе сега и ти го направи Анчо 40 годишен.

:pos:

Денес, кога си го бришев г'зот после кењање ми дојде многу убаво на местото што го допирав со тоалетната хартија, нешто како константен оргазам и траеше многу подолго од оној „обичниот“ оргазам.
Се прашувам, дали ова може да значи дека сум геј?
:vozbud::pos:
Шта речи, ми иде да си пукнам у колено. :ROFLMAO:

јас мислам 10пута од украдената стока е многу едноставно треба да стват квадратен корен од 4на минус 10та пута ена -3400/2*4(а*3) да размилсат малце крадците а не само земи дигитронот 100 денари по 10 1000 и што и утре пак ке краде
Јак е јак :pos:

@GhostLeader

ZNjzKuQ.jpg

Спојлерот ме расплака! Кој цар! :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom