Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Da be i sto e smesno !? Ili reformulacija treba (noze so rahit ili rahiticni noze) za da razberes !?
Смешно ми е како ја состави пцовката, не ти се смеам тебе, немој одма ферки да закажуваш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da be i sto e smesno !? Ili reformulacija treba (noze so rahit ili rahiticni noze) za da razberes !?
Imas pravo i tiИли нозе со пичка. Нема тука ништо смешно или вулгарно, се работи за нормален дел од телото што го има секој човек од Чернобил.
абе фудбалски тим се вика Reading + овој не е дрогба, дрогба е како нутела бе разбирате ли гледајте вечер и пукнете
Bitch Please
http://www.youtube.com/watch?v=k63A7GaX_IA
http://www.youtube.com/watch?v=V8kN0COMioU
Јас сум од Богданци и го познавам човекот (не лично слушам што се зборува за него) и верувајте многу работи не знаете. Инаку во овој истиот Макси беше фатен поп како кради чоколади, за ова ви давам гаранција дека е така, е сега зошто снимката од него не е објавена незнам, мислам направиа некој договор со газдата. Инаку макси има 2 во Вогданци истиот газда има и клуб Бонанза така да не е некоја голема фирма.
Ма не само со бакнеж, туку доволно е и да те цитира некој на форум и да ти ги пренесе неговите гени. А пошо мене деновиве ме цитираа и нескафе и овој со телегонијата, планирам да си ги подврзам јајцеводите.
Ако си природно глуп ќе ги изгубиш парите и ќе се обесиш за клинецот каде виси дипломата.
Види чичко Анчо е 30 години постар од мене и јас имам почит кон него.... начинот на кој тој зборува, на тој начин и јас одговарам
А за тоа што темата е катастрофална, катастрофална е
Позз![]()
Абе сега и ти го направи Анчо 40 годишен.
Денес, кога си го бришев г'зот после кењање ми дојде многу убаво на местото што го допирав со тоалетната хартија, нешто како константен оргазам и траеше многу подолго од оној „обичниот“ оргазам.
Се прашувам, дали ова може да значи дека сум геј?
Јак е јакјас мислам 10пута од украдената стока е многу едноставно треба да стват квадратен корен од 4на минус 10та пута ена -3400/2*4(а*3) да размилсат малце крадците а не само земи дигитронот 100 денари по 10 1000 и што и утре пак ке краде
Нечу нечу дијаманте
Суво злато брилијанте
Нит сафире, нит рубине
Само тебе, О вечити БОЖЈИ Сине!
![]()
Meanwhile, подфорум Религија...
Празна чаша на мом столу, из те чаше Исус је пио
Ако је вера испијена, нек буде чаша разззбијеенааа