Ми го растурија семејството за едно чоколадо

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум од Богданци и го познавам човекот (не лично слушам што се зборува за него) и верувајте многу работи не знаете. Инаку во овој истиот Макси беше фатен поп како кради чоколади, за ова ви давам гаранција дека е така, е сега зошто снимката од него не е објавена незнам, мислам направиа некој договор со газдата. Инаку макси има 2 во Вогданци истиот газда има и клуб Бонанза така да не е некоја голема фирма.

toa e toa! objavuvaj snimki od covekot so krade cokoladca i silete mu se cel grad....dodeka malskite dileri od strana dilaat jako....drugi mavaat reket...drzavata vi gi jade zivotnite cokolatca....OVOJ E KRIVIOT TAKA MU TREBA!

А кога ќе го видам М....О Ј.........В и остала стока од таквото стадо, арамии,
јавно на некојка снимка вака А ????????????????? ќе дочекам ли...
Или нив не ги ваќа камера,или пак таму нема камера или е нешто трето.

Онтопик "ми го растурија семејството за едно чоколадо". Не бе мутав клептоман еден, не ти го растуриле други семејството, ти сам си го растурил што си дозволил за едно чоколадо да те покажуваат со прст. Си паднал ниско за едно чоколадо јавно се брукаш. Да крадеше леб или некој друг вид на храна нужен за преживување може и ќе побудеше некое сожалување кај мене, а вака си само една клептоманска будала што си го засрами семејството.

Му паднал шеќерот на човекот, па и ти, имај милост, туууу.....:D

Види, дека украл, украл и не е убаво јеби га... Ама НИКОЈ нема право да ти објавува слика или снимка или било што без прашање! Концептот на интернетот се злоупотребува со сите вакви случки. Интернетот е убава работа го направија трачерајски контејнер.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 15:52 ---

Јас сум од Богданци и го познавам човекот (не лично слушам што се зборува за него) и верувајте многу работи не знаете. Инаку во овој истиот Макси беше фатен поп како кради чоколади, за ова ви давам гаранција дека е така, е сега зошто снимката од него не е објавена незнам, мислам направиа некој договор со газдата. Инаку макси има 2 во Вогданци истиот газда има и клуб Бонанза така да не е некоја голема фирма.
му дал крукче со џипот или еден од златните ланци?

му дал крукче со џипот или еден од златните ланци?
сигурно :D незнам.
Инаку стварно неможам да ги разберам поповите, исто и ова на мене не ми се веруваше но видов со мои очи. Кај патот Гевгелија-Богданци поп стоеше и стопираше :facepalm: до толку нема пари за такси да си плати. За ова незнам дали беше поп претпоставувам, бидејќи беше во црн мантил облечен, и второ нема логика бидејќи мислам поповите се шетат како обичните луѓе приватно, или грешка сум.

Јавното посрамување е далеку поефективно. Така и треба... Иначе овој е ништо во споредба со нусињата од Струга:

Па македонски жени пишале во насловот...

Во Тамаро во Охрид на излогот имаше слики со крадците во формат како за табло...итоа убаво направени - вестерн стил: alive or dead:D

сигурно :D незнам.
Инаку стварно неможам да ги разберам поповите, исто и ова на мене не ми се веруваше но видов со мои очи. Кај патот Гевгелија-Богданци поп стоеше и стопираше :facepalm: до толку нема пари за такси да си плати. За ова незнам дали беше поп претпоставувам, бидејќи беше во црн мантил облечен, и второ нема логика бидејќи мислам поповите се шетат како обичните луѓе приватно, или грешка сум.

Може и да е Дарт Вејдер.

овој кретенов што краде нема право да вика дека му го растуриле семејството за чоколадце затоа што сам си е крив - едноставно К Р А Д Е Л... и фатен е - крај на приказната. а овие од макси Д што прво го прикриле името па на снимката си пишува име на фирма до некаде се во право ама до некаде и не.... да го прашам само газдата - како успеа толкав ланец на маркети да отвори доволно ке биде.... сигурно и он „поштено работел“ па „заработил“ за толкав капитал да стекнеи да почне со ланец на продавници....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom