WilliamTell
Before Zee Germans get here...
Ако украл од маркет во кој... лименка кока кола наплаќаат 35 иако е 25 пропишана цена... Тогаш е океј 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Онтопик "ми го растурија семејството за едно чоколадо". Не бе мутав клептоман еден, не ти го растуриле други семејството, ти сам си го растурил што си дозволил за едно чоколадо да те покажуваат со прст. Си паднал ниско за едно чоколадо јавно се брукаш. Да крадеше леб или некој друг вид на храна нужен за преживување може и ќе побудеше некое сожалување кај мене, а вака си само една клептоманска будала што си го засрами семејството.
му дал крукче со џипот или еден од златните ланци?Јас сум од Богданци и го познавам човекот (не лично слушам што се зборува за него) и верувајте многу работи не знаете. Инаку во овој истиот Макси беше фатен поп како кради чоколади, за ова ви давам гаранција дека е така, е сега зошто снимката од него не е објавена незнам, мислам направиа некој договор со газдата. Инаку макси има 2 во Вогданци истиот газда има и клуб Бонанза така да не е некоја голема фирма.
сигурному дал крукче со џипот или еден од златните ланци?
Јавното посрамување е далеку поефективно. Така и треба... Иначе овој е ништо во споредба со нусињата од Струга:
сигурнонезнам.
Инаку стварно неможам да ги разберам поповите, исто и ова на мене не ми се веруваше но видов со мои очи. Кај патот Гевгелија-Богданци поп стоеше и стопирашедо толку нема пари за такси да си плати. За ова незнам дали беше поп претпоставувам, бидејќи беше во црн мантил облечен, и второ нема логика бидејќи мислам поповите се шетат како обичните луѓе приватно, или грешка сум.