Пост на кој сте се изнасмеале

добро имате ли вие друга работа?
убаво пишува дека постовите од Драга кајгана не треба да се цитираат и да се коментираат, во спротивно се добиваат казни....па модераторе каде се казните? гледа некој воопшто што се случува со мој пост од тема за приватни и интимни случувања? тоа е мој приватен проблем, нема вие што да се машате.
ако чита модераторот на подфроумов го замолувам нека види малку што се случува. не сакам повеќе да ме спомнуваат.......
вистина го пишав во јавност што што го видов ама пишав во една тема и постот таму треба да остане, а не низ цел форум. и најважно е дека не треба да се коментира тоа што сум го пишал таму.
Очигледно немаат. Темава е јасна Пост на кој сте се изнасмеале, им било смешно тоа го ставиле тука. Приватни и интимни случувања? Ем сакаш да ти биде заштитена приватноста ем да ја објавиш на форум како што е Кајгана, па каде ти е логиката? После тоа било твој приватен проблем и немало што да се мешаме, па што си го објавувал тоа тука? Запрашај се како би им било на твоите братучедки да дознаат од форум дека татичко се секса со други а нивниот братучед го објавил тоа на форум, на нивно место повеќе би бил лут на тебе отколку на таткото, место да помогнеш ти тука се расприкажуваш како бабине на чешма кога ќе се собереле. Врска си немаш, ама ајде.

Слушај сега ако некоја е невина/невин на 30 години тешко дека е нормална или нормален,јебеш ти таков предизвик,па ова чист како го кажа демек голем кур ако некоја била недопрена или некој недопрен,ако некоја немала храброст да се скине порано да ја кинеш на 30 години ке биде ко да колеш свиња во јануар :pos:

Е сега две опции или не тролаш сите или ти си “ ДРУГАРОТ“ :tapp: :vozbud:

Хехехехехе, ме насмеа со овој твојов!

:pos:
ama i dobro poznat ja razotkri - (y) ottogash ja nema na forumov

Уффф сладолед....
Мојот специјалитет
Јас нема да се излажам да праам сладолед пошто сум на диета. :(
Еве јас како го праам сладоледот:

4 јајца ги матам со 4 лажици (големи) шеќер додека тоа не се згусне и не се направи камен (да го дигнеш миксерот и пената да не падне од перките). Послем зимам 2 шлаг пена и ги матам со тетрапак млеко и 2 лажици шеќер. Откако ќе се направи и тоа камен згуснато ставам по желба состојки, зависи што сладолед сакам. Некад ставам толчени лешници во аван со шеќер, некад ораси, некад рендам тоблероне, некад чоколадо, некад ставам капучино (од она што се прави кафето), некад ставам топло чоколадо, некад ставам слатко од разно разни овошја. Зависи што ми се наоѓа при рака. Откако ќе го стаам тоа у шлаг пената ги спојувам со јајцата и го ставам сладоледот у фрижидер.
Кога ќе се стегне сладоледот не го ставам у чаши да го декорирам туку ванглата пред мене и си јадам. :pipi:
Затоа не праам, оти 100 кила ќе се напраам. :(

:pos::pos: крај значи од столот се обрнав :ROFLMAO:

Пет пати се враќам да го прочитам ова, ме заболе стомак од смеа:
Zimi takvoto sto bilo loso vo Slovenija. Imame eden grst forumdzii vo Slovenija, sto ne kukaat tie po temine deka im e loso?

Ne pagjajte na makedonskoto, vamu ne cini Makedonija e super, makedonskoto si raboti tamu, da te zaebe tebe da ne ides i ti sreka da vidis tamu. Ne bidete naivni aman, ova valvoline sto lupeta i budalee luge tuka se frustracii, nisto poveke.

ZANIMAVME MIE OD NASATA ZEMJA KRISTIJANSKA VEK I VEKOVNA DA MITRE STAVA KERAMIDI TUKA VO MNELBURN BESE TOA 76 NEKADE TITO KOGA SE ZNAESE DEKA KE ZAMRE I KE SE RASPADNEME DRUGO E SEGA SESRO IMATE VO MAKIDONNJA VODA SONCE VE GREE KAJ VAS SEGA E LETO A NIE VO MNELBURN TUKA LADNO NI E OSTRALIA NE JA GREE SONCETO VEKOVNO STO JA GREE MAKEDONIJA I JA PECE GREJCIJA PEDERI CRNI DA BESE PATOT POKRATOK KE SE VRATEVNE VAKA AVIONOT NOGU SKAP I STRASNO GORE AJDE POZZ OK

:pos: и среќа да видиш таму :pos:

Мене памет не ми оди во поглед на ова прашање. Порано имав другарка и тоа некаде 4 години се знаевме така едно време дојде ред да и речам да ми мести другарка нејзина ама работата излезе да ми расипува не да ми ја мести, ко туку разбирам од една школска истава другарка ко била пијана си признала демек ме сакала ама не ко другар :facepalm:, а јас теле пак и барам да ми мести другарка нејзина. Лани пак го јадев на исти начин со друга другарка, до толку сум теле шо неможам да проценам дали за другар ме сака или за нешто појче да си еби матер. Така да тешко ми се верува да остани сето на другарска основа, треба или таја да е лезби или пак машкото гејче па да оди то така лесно.
Неколкупати ме има насмеано МајМуН:pos:

Неколкупати ме има насмеано МајМуН:pos:

Шо да прам таква си е работата сум малку глуп во поглед на ова прашање касно сваќам :)
Инаку како вежбањето со џекот ни јас ни ти се напрајвме големи тогаш :)

Шо да прам таква си е работата сум малку глуп во поглед на ова прашање касно сваќам :)
Инаку како вежбањето со џекот ни јас ни ти се напрајвме големи тогаш :)

Џекот имаше слаб ефект, како ти со пријателкиве твои :D

Џекот имаше слаб ефект, како ти со пријателкиве твои :D

Џекот не го осетив многу многу и јас, нареднава сезона ќе се потрудам појако да ја фатам сега засега повреди ќе се лечат и паузирам еве 2 месеци не сум во теретана влезен. Хахха со пријателките ,ги нема летово слабо од есен ако се вратам во скопје ќе се продлабочува пријателството ;)

Па еве јас умрев, ти пишувам од пеколот.

Еве сеа ти ќе ми кажуваш како е во државата, во која живеам 5 години, а ти наминуваш наваму само да довезеш кола и да си направиш муабет со некои иселеници, на кои и 10 000€ плата ќе им биде малку.

хахахаххахахаххахахаххах!

Валволин да е жив и здрав уште сто години!

Ме одлепи бе, ало! :pos:

анчо кога ќе се прај кул
101204.gif

Во темата :otok na penis

ми отече пенисот значи денес три пати мастурбирав и еве сега заприметувам како ми е oтечен треба да појдам на доктор да посетам доктор или што треба да правам помогнете во паника сум
и нареден пат пљукни у рука малку, си го изљуштил до коска вака на суво
:pos::ROFLMAO: you make my day :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom