Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една идеја за радиото и поврзано со порталот и фејс страницата на кајгана инаку може да се направи кога ќе се пушта музика секој нов дј пред да пушта музика да се објави на кајгана фејсбук страницата тој дј ќе пушта музика од тој и тој жанр и да од една страна така се презентира и радиото кое во иднина ќе биде .. се надевам ме разбравте
па не баш :cautious: :D
--------------------------------------------------
добро би било да има емисија во која би се дискутирало за најатрактивната тема од форумот во изминатиот ден ... ок сеа немора да биде некоја тема ко братучедми е невин а има 24..чаре? нешо поморално и да се прочитаат најинтересните мислења
ете у тој стил нешо :)

па не баш :cautious: :D
--------------------------------------------------
добро би било да има емисија во која би се дискутирало за најатрактивната тема од форумот во изминатиот ден ... ок сеа немора да биде некоја тема ко братучедми е невин а има 24..чаре? нешо поморално и да се прочитаат најинтересните мислења
ете у тој стил нешо :)
Чим не разбра ајде да ти објаснам на тебе а и на останатите значи вака порталот што е кајгана си има фејсгрупа е сега нели сега се пријавуваме за радио кајгана е сега на некој начин и тоа е еден вид водење на емисија е сега на нивнот фејсбук страница може да се постира пред да почне емисијата да се напише на фејсбук страница со тој дј од толку часот до толку со тип на емисија xxx и тн. :)

Чим не разбра ајде да ти објаснам на тебе а и на останатите значи вака порталот што е кајгана си има фејсгрупа е сега нели сега се пријавуваме за радио кајгана е сега на некој начин и тоа е еден вид водење на емисија е сега на нивнот фејсбук страница може да се постира пред да почне емисијата да се напише на фејсбук страница со тој дј од толку часот до толку со тип на емисија xxx и тн. :)
другарче те разбрав него ми беше интересно тоа на крај ...се надевам ме разбравте... затоа ти реплицирав :P

другарче те разбрав него ми беше интересно тоа на крај ...се надевам ме разбравте... затоа ти реплицирав :P
Инаку и твојот предлог не е лош како и да е :D Само уште да почнеше радиото не ќе беше лошо ... некако споро ми се одвиваат работиве ... :confused:

Инаку и твојот предлог не е лош како и да е :D Само уште да почнеше радиото не ќе беше лошо ... некако споро ми се одвиваат работиве ... :confused:
што се секираш, ако не у овј у другиот живот ке биде :D

Ете и тоа стигна добив синче дури дојде време да му купам ранче ... поминаа неколку дена му купив едно убаво рамче фино лепо е стокмено и веќе почна во забавиште и радиото уште не проработе :icon_mrgr:

Добро е некој како мене шо се сети да праша :pipi: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom