Пост на кој сте се изнасмеале

После поразот од Стоук, цела тема им е урнебес, посебно постов :)
Заради тебе буљаш еден има видено некој клет админ и ми го има избришано постот :mad:
--- надополнето: 27 декември 2012 во 22:58 ---
Инаку постов
Е добро, зборајте така сега, ама ко ќе ви ги затвори муцките ќе ве видам тогаш. Со Свонси 11 место бе еееј, со Ливерпул можи и од табела да излези нагоре. Време треба, време. Плус зимски и летен преоден рок, неколку класа играчи, од Свонси, Блекпул, Ридинг и то е то, вистинскиот Ливерпул.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Заради тебе буљаш еден има видено некој клет админ и ми го има избришано постот :mad:
Oф: Јас срдечно и искрено се извинувам али не можев да останам рамнодушен покрај сите тие бисери што ги прочитав таму :) А и не е прв пат на оваа тема да се најде мислење од фан клубот на Ливерпул :)

Oф: Јас срдечно и искрено се извинувам али не можев да останам рамнодушен покрај сите тие бисери што ги прочитав таму :) А и не е прв пат на оваа тема да се најде мислење од фан клубот на Ливерпул :)
Е па сега врати ми го постот и најди го админот :coffee:

Јас можам да ти го вратам постот :)
Ама 10 000ти ќе биди?? :coffee: Мора да биди пошто можи и ќе ни се посреќи така. Од лево кон десно :D
Сериозно ако го сториш тоа ќе бидам импресиониран. Ко ќе дојдиш во Битола јадење и пиење колку сакаш. Абе се што сакаш
--- надополнето: 27 декември 2012 во 23:28 ---
Фросе, моља те врати му го ако можеш, да не ми плачи....а уште подобро ако можеш да сториш нешто и утакмицата да се преигра :)
Неќам да се преигра. Шо ако не изгубиме? Тогаш немаше да биди ни ставен постот

Ајде ќе го вратиме. 10,000 ќе е , ако не е ќе направам да е :D само давај им јаки аватари на твоиве од фан клуб да носат :D

Ајде ќе го вратиме. 10,000 ќе е , ако не е ќе направам да е :D само давај им јаки аватари на твоиве од фан клуб да носат :D
Сум ти кажал дека најмногу те сакам од админиве/модераториве?? :D Уствари само тебе и џимеј ве сакам. Ако вие го имате избришано простено ви е. Ама ако е друг нема да останам должен :coffee:

Сум ти кажал дека најмногу те сакам од админиве/модераториве?? :D Уствари само тебе и џимеј ве сакам. Ако вие го имате избришано простено ви е. Ама ако е друг нема да останам должен :coffee:
Ај иди види дали е 10,000 и ако не е кажи кој број е за да се среди :D

Ех ма Џену маа....со едно частење во Битола те поткупија :)
Не е само частење бе. Еден ден кога ќе оформиме нео нацистичка партија и ќе ја преземиме власта само Џену и Џимеј ќе си ги задржат функциите овде. Другите во ропство ќе одат :coffee:
--- надополнето: 27 декември 2012 во 23:39 ---
Ај иди види дали е 10,000 и ако не е кажи кој број е за да се среди :D
10 001
Треба мислењето на ~ADVISOR~ да се избриши. Таков и беше редот. Тој прокоментира па го средив линкот па го избриша. Гледаш како се си оди по истиот редослед. Ќе треба пак да пцујам после :D

Ех ма Џену маа....со едно частење во Битола те поткупија :)
Слабост ми е Росемберг, башка кога го читам ми доаѓа да оставам се околу мене да грабнам пушка и шлем
и во ров :D
А и не ми се иде у логор ако дојде на власт :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom