Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
1992/93 6 mesto
1993/94 8 mesto
1994/95 4 mesto , League Cup
1995/96 3 mesto
1996/97 4 mesto
1997/98 3 mesto
1998/99 7 mesto
1999/00 4 mesto
2000/01 3 mesto UEFA Cup
2001/02 2 mesto FA Cup, League Cup, FA Community Shield
2002/03 5 mesto League Cup
2003/04 4 mesto
2004/05 5 mesto UEFA Champions League
2005/06 3 mesto FA Cup UEFA Super Cup
2006/07 3 mesto FA Community Shield
2007/08 4 mesto
2008/09 2 mesto
2009/10 7 mesto
2010/11 6 mesto
2011/12 8 mesto League Cup
2012/13 ?

Еба забележете дека секоја сезона по ЕП имаме успех. Така да почекајте до крајот :cool:.

Реина пак ли беше дрво денеска?
Се научив по него да плукам јас....
За ништо не беше крив Реина, баш топ си бранеше овојпат..... али овојпат....

1992/93 6 mesto
1993/94 8 mesto
1994/95 4 mesto , League Cup
1995/96 3 mesto
1996/97 4 mesto
1997/98 3 mesto
1998/99 7 mesto
1999/00 4 mesto
2000/01 3 mesto UEFA Cup
2001/02 2 mesto FA Cup, League Cup, FA Community Shield
2002/03 5 mesto League Cup
2003/04 4 mesto
2004/05 5 mesto UEFA Champions League
2005/06 3 mesto FA Cup UEFA Super Cup
2006/07 3 mesto FA Community Shield
2007/08 4 mesto
2008/09 2 mesto
2009/10 7 mesto
2010/11 6 mesto
2011/12 8 mesto League Cup
2012/13 ?
КЛИК

Браво бе Розо, само ти го можеш ова... ни Роџерс не би потрефил така :D

Aј бе ко пички плачете. Да, лошо играа. И? Сите сакаме да победуваат. Ама сега се некадарни.
Сите ја ебаа на мртво име и презиме Вила, ама Ливерпул не, туку загуби. Фулам го ебаа, ама Стоук не е Фулам...
Лошо играа е факт.
Ама тимот се сака и кога победува и кога губи.
Веебам.

И Роџерс нема со кого саглам екипа да состави. Дупки ко ренде на сите позиции. Дупнати се ко оние зад МТВ шо се дупнати.
И?

И пак се најдобриот клуб у свет.
Кој мисли поинаку нека каже, нема да си го мијам цела недела, после нека дојде да ми го душне и лижне смрден.
--- надополнето: 26 декември 2012 во 23:32 ---
И ќе ја опраат сезоанава, плачипички едни.

Nope, doesn't make sense. Ерекцијата, асоцира на воздуда, а оваа сезона има се, освен возбуда. Второ, барем навидум изгледа функционален, а тимот ни е далеку функционален. Така да требало само првиот дел од сликата да го оставиш, тогаш многу добро би ја опишал сезонава.

розо за претседател, розо за претседател :vozbud: :pos: :D

овај пораз денеска тотљално ме разочара, главно поради ГРЕШКИТЕ НА РОЏЕРС. ајде еве му дадовме простор за да се прилагоди кон тимот и играчите и тие кон него. оттогаш поминаа многу утакмици, но овај никако не тргна како шо треба, па дури и под притисок прави ненормални грешки. денес беше капак на се.

мојата поддршка кон овој тн. тренер заврши зашто очигледно дека нема капацитет за ништо повеќе. ФАКТ!

од неговото доаѓање, па до денес наорави низа на грешки, како трансферни, тка и тактички, грешки кои не смеат да му се случуваат и повторуваат на голем тренер (овој за жал не е таков).

еве некои од нив
1.на почеток дозволи да остани без напаѓач кој и то како ни е потребен, а заради тоа изгубивме многу поени
2.остана без керол, а форсира игра која него би му одговарала
3.не погоди ни едно, пази, ни едно засилување, сите се тапа.
4.во натпревари со тн. полесни противници тактички беше надмудруван од противничките тренери.
5.ја уништи формата нан некои играчи со нивно постојано преместување на несоодветни позиции.
6.почетните состави на некои средби беа целосно промашени.
7.замените на некои средби беа без врска, како на пр. денес.
8.има уште, ама во моментов сум премногу нервозен да пишувам.
9.како можи само да си дозволи пораз дома од вила, а овие примаат 12!!! гола на двете наредни средби :tapp:
стоук два прв пат сезонава 3 гола и тоа нам! е така не оди. дури е овај, без разлика на то кој играч ќе дојди тимот ќе паѓа.

за денес... не ми е јасно како можи да го врати даунинг на десно крило, кога на лево беше 100 пати поопасен. ко го врати на десно, ослабна тимот во нападот. шо размислуваше кога на полувреме го извади сусо (@Rosemberg-ПОЧНУВАЈ да караш) наместо шелви. шелви денес ништо не покажа и требаше тој прв да оди надвор. во напад требаше да игра со
суарез
даунинг сусо стерлинг
а не ко шо играше вечерва.
одбраната дупе, шкртел катастрофа денеска, а секоја чест за енрике и суарез.

мурињо заминува во јуни од реал. ако газдиве имаат сериозен план со тимот, тој е правиот човек.
--- надополнето: 26 декември 2012 во 23:50 ---
Aј бе ко пички плачете. Да, лошо играа. И? Сите сакаме да победуваат. Ама сега се некадарни.
Сите ја ебаа на мртво име и презиме Вила, ама Ливерпул не, туку загуби. Фулам го ебаа, ама Стоук не е Фулам...
Лошо играа е факт.
Ама тимот се сака и кога победува и кога губи.
Веебам.

И Роџерс нема со кого саглам екипа да состави. Дупки ко ренде на сите позиции. Дупнати се ко оние зад МТВ шо се дупнати.
И?

И пак се најдобриот клуб у свет.
Кој мисли поинаку нека каже, нема да си го мијам цела недела, после нека дојде да ми го душне и лижне смрден.
--- надополнето: 26 декември 2012 во 23:32 ---
И ќе ја опраат сезоанава, плачипички едни.
1 болд-па никој нема речено ништо против клубот, само против роџо и играчите. секаде е така, прво се бодри клубот, се пеат песни за клубот, а после се изразува незадоволство према некои личности таму (последен пр. бенитез во челзи). тука нема ништо со несакање на клубот.
2 болд... роџерс си е сам крив шо дојде до ова дереџе (ако не скроз, ама едно 80 % сигурно).
3 болд... СЕ СЛОЖУВАМ!
4 болд... секој кој мисли поинаку, не е фан на ливерпул
позз

Divider пишувај почесто бе. Ете глеаш тебе те заборавив во нашиот Ливерпулски Кајгана Дримтим неколку страни поназад... :D

Пред 4-5 години не пратев на интернет толку за Ливерпул, се информирав од Македонски спорт и медиуми и да ви кажам многу ми беше поубаво. Јас ова што го гледам од фановиве на ЛФЦ т.е од англиските фанови е страшно.Како за инает го сакаат Роџерс.
Читам на една страна(англиска) ''Судете му на Роџерс кога ќе има свој тим''..
Па добро бе мајкуму зар толку се слепци и заспани? Како Роџерс нема свој тим кога имаше летен преоден рок исто имаше и Кени исто имаше и Ходсон сите овие си направија свои тим(секој според способностите) за даденото време али сите имаат по еден ЛЕТЕН преоден рок.

Ходсон си ги донесе Меиралеш,Кончески,Кол. -19.кола =25 бода
Кени си ги донесе Керол,Хендо,Адам,Даунинг,Енрике -19 кола=34бода
Роџерс си ги донесе Борини,Алан,Сахин,Асаиди ..ги унапреди Стерлинг и Сусо - 19кола =25 бода.

Демек не е негов тим док не донесе негови 11 ?? Тоа ли е работава? Ако е така ни Ходсон ни Кени немале свој тим..

Толку заслепени фанови нема нигде,напатени исто нема нигде..колку повеќе губи тимот толку они повеќе го сакаат тренерот..нешто садо-мазо ли е работава?!?!

Место да дадат критика ко луѓе тие ми вадат теории ,немал свој тим, време му требало, само некои од глупи поглупи изговори наоѓаат колку да се тешат самите.

Сум изделитирал 10-тина групи т.е фан страни пошто ми е преку такво од нивниот оптимизам и од нивната скапана и вештачка подршка кон Роџерс.

Незнам дали се дечишта или за толку глупи не сум мислел дека се.Човек што има поени колку Ходсон денеска е сметан за месија на Ливерпул а пред две години тоа беше смак света..ПА КАКО Е МОЖНО ТОА??? Не гледаат ,при очи не гледаат !!!

Млад е Роџерс, тоа е разликата ;).
Ех колку повеќе го сакав АВБ за менаџер. Ама и овој ќе не оправи :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom