Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука си грешка, купи ова па ќе правиме муабетСите ракии смрдат... На лошо...
младо и зелено си, јас имам некои ... 30 години стаж во алкохолизмот, станав алергичен на цезар (после една тешка пијанка за опклада во 1986) водка не поднесувам веќе, рум пробав некни и беше лошо - само во чај го конзумирам, текила само уз авокадо салата иначе - јок, коњак немам вкусено години, виски не сум сакал ни ко бев млад и убав последен пат лани скопје се испијанив со виски и ми беше мноооогу неубо, бурбон - се уште може.... али шљивка, ехаа појадок, леб маргариун и чавче шљивка, до ручек така де топла де ладна шљивка уз ручек по некое чавче шљивка, после ручек со кафе обавезно чавче шљивка, за вечера - бисквити надробени во шљивка. Изгледам 15 години помлад (можев и појќе да не подпивнував тро лоза од време на време) ерекција имам постојано (еден ден немав но излезе дека сум имал пукнато слепо црево и сум требал да бидам опериран) кондиција имам, ентелигнција, убавина, елоквентност, духовитост, бистрина на ум, сексипил..... се е тука на број и во исправно стање. Пиј шљивка и црвјата по смртта ќе ти се радуваат каков хранлив и вкусен оброк ќе им приредиш!Смрди шљивката![]()