Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа ќе се деси еднаш у 100 утакмици, и тоа е само еден момент а не 80% од времето на натпреварот. :)

Интересна слика у секој случај.
Еднаш у 100? :eek:
Имам гледано најмалку 20тина утакмица на Барса, и во секоја од нив ги имам виде скоро сите играчи во одбраната.

Не е нешто да се срамите ни вие ни пак другите екипи кои играат фудбал. Имаш јака одбрана, играј на таква карта, и автоматски шансите за победа се поголеми отколку да идат сите во напад и да примаат ефтини голови. Додуша не е таква ситуацијата кај Барса, али и тие се наоѓаат во моменти во кои сите играчи се назад во одбраната. Ништо чудно ебааго.

Еднаш у 100? :eek:
Имам гледано најмалку 20тина утакмица на Барса, и во секоја од нив ги имам виде скоро сите играчи во одбраната.

Не е нешто да се срамите ни вие ни пак другите екипи кои играат фудбал. Имаш јака одбрана, играј на таква карта, и автоматски шансите за победа се поголеми отколку да идат сите во напад и да примаат ефтини голови. Додуша не е таква ситуацијата кај Барса, али и тие се наоѓаат во моменти во кои сите играчи се назад во одбраната. Ништо чудно ебааго.
Ама ние далеку од тоа дека го имаме....посебно годинава.

Ама ние далеку од тоа дека го имаме....посебно годинава.
Вие никогаш не сте играле на картата одбрана. Се додека е жив и здрав Чави немате потреба од централни бекови. Мислам тоа и ја отсликува моменталната ситуација со тоа што двајца ДМФ играат како стопери. Е сеа не е баш идеално, али не се слаби, впрочем 80% си ја извршуваат работата како што треба ( груба проценка).

Messi: "When the game ends, Casillas sometimes comes to me and says: You always score goals against me!" :ROFLMAO:

560559_493639184009636_990380613_n.jpg

Роналдо со дејка му :pos::pos:

Андреу Фонтас на позајмица во Мајорка до крајот на сезоната. Очекувам да игра што почесто и да го видиме во право светло, со какви квалитети располага.

When I'll die don't bring me to the hospital bring me to Busquets I dive with him and I'll die with him.
Felix Baumgartner
#Massive RESPECT

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Мајорка гради добар тим. Да видиме што знае и Фонтас.

Го зедоја и Жеромел кој беше добар во Келн. Тука е и Нсуе кој досега игра супер и има 3 асистенции. Хемед има 4 гола. А најдобриот трансфер беше со Дос Сантос. Добри се добри!

П.С: Дос Сантос повреден е ?

397203_424074234323346_942577385_n.jpg

Според мене Реал и Атлетико во финале, а според вас? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom