I
IBIZA SOUND
Гостин
fotomontaza 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еднаш у 100?Епа ќе се деси еднаш у 100 утакмици, и тоа е само еден момент а не 80% од времето на натпреварот.
Интересна слика у секој случај.
Ама ние далеку од тоа дека го имаме....посебно годинава.Еднаш у 100?
Имам гледано најмалку 20тина утакмица на Барса, и во секоја од нив ги имам виде скоро сите играчи во одбраната.
Не е нешто да се срамите ни вие ни пак другите екипи кои играат фудбал. Имаш јака одбрана, играј на таква карта, и автоматски шансите за победа се поголеми отколку да идат сите во напад и да примаат ефтини голови. Додуша не е таква ситуацијата кај Барса, али и тие се наоѓаат во моменти во кои сите играчи се назад во одбраната. Ништо чудно ебааго.
Вие никогаш не сте играле на картата одбрана. Се додека е жив и здрав Чави немате потреба од централни бекови. Мислам тоа и ја отсликува моменталната ситуација со тоа што двајца ДМФ играат како стопери. Е сеа не е баш идеално, али не се слаби, впрочем 80% си ја извршуваат работата како што треба ( груба проценка).Ама ние далеку од тоа дека го имаме....посебно годинава.
Ова е смешно!Кучето на Бисквитц.
![]()
Ова се тешки глупости!When I'll die don't bring me to the hospital bring me to Busquets I dive with him and I'll die with him.
Felix Baumgartner
#Massive RESPECT