- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
аааааааааааааааааааааааааххахаххахахКиро умре, Ѕинго не е веќе пратеник....Маите биле во право...апокалипсата е близу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аааааааааааааааааааааааааххахаххахахКиро умре, Ѕинго не е веќе пратеник....Маите биле во право...апокалипсата е близу.
Koj e Isus? Dobro prashanje. Edna rabota dokazuva deka sekoj dlaboko vo sebe znae koj e isus oti vo svoeto telo ima protein koj se vika Laminin i od koj zavisi oti ako go nema toj protin vo sebe ke UMRE i ke zavrshi vo Pekolot. Toj protein gledan pod mikroskop e vo vid na krst. I eve edna amerikanska propoved za vas nevernite. http://www.youtube.com/watch?v=laruFiU8uqg
![]()
еве ти слики под микрокоп на тој протеин, личат на зевс, аполон, бекам кај шо шутира, северина, бранко црвенковски (ко беше млад).....
Скриншот ли е што ли еЕве што ми покажува кога инсталирам, фотка направив...
Прегледај го приврзокот 49353
Прегледај го приврзокот 49354
Скриншот ли е што ли е![]()
![]()
Канал 5 и Сител во моментов ни со хендикеп од +20 не можат да го стигнат МТВ
Пост на векот.Сабајле дур идев на работа, си фатив место горе у двокатна 5ка, и радио имаше пуштено шоферот, и одма ударната вест за пензионерите ја кажуваат и сите овакви
-------
----------------
-------
-------
--------
--------
--------
--------
--------
--------
--------
--------
--------
-----------------
------------------
--------------
Го има поназад.Пост на векот.![]()
Здраво, значи вака
ДЕФИНИТИВНО НЕМОЖАМ ДА ГО ИНСТАЛИРАМ УБУНТУ, ни 12.04 ни 11.10... Го ставав на USB преку 2 програми и кога ќе одам Install on hard drive почнува да се инсталира и за една минута се појавува ова:http://4.bp.blogspot.com/_s1OLFTHL8...BNE/e-6cAOrgvvA/s1600/ubuntu-lucid-splash.png и јас првиот пат како будала сум чекала 3 саати и ништо не се случи, и после онака несакајке стиснав ф1 и ми се појави таму нешто, читав и ми пишува ерор ерор ерор (10-20 ерори) Претходно го имав инсталирано преку wubi но тоа е само да видиш дали ќе ти се допадне и имаш само 30 GB.. Го користев така 1 недела ми се засвиѓа, го избришав и сега си кинам живци да го инсталирам.. Дај ве волам помогнете ми, значи ми иде да го скршам компјутеров.. Од што сум толку изнервирана дури не ни побарав дали има ваква тема, само на првата страна видов и немаше и направив.
Ако вреди уште 100 пати да се напишеГо има поназад.
PIRATIC напиша: ↑
Незнам за кој тип на пајак станува збор, но вакви пајаци има особено во западниот дел од Македонија ............ сум ги приметил во Охрид лете на одмор доста ги има, исти вакви па дури и малце поголеми од овој сум видел, но со потполно иста форма и боја !
Незнам за кој тип на пајак станува збор, но сигурен сум дека ова се најголемите пајаци кои живеат во Македонија ....... колку за споредба најголемиот пајак во Скопје што може да се види е далеку помал од овој тип на пајаци !
хахахгрешка си
во скопје во зоолошката има тарантула мислам....
Мене една од најретардираните работи ми е ова со квизовиве шо си ги прават
![]()
Прашањето: Кој е овој играч???
и одма КР7 Кристијано па некој лупнал Батистута одолу
И после Спасе 1 поен,Јане 3 поени итн
Ај децава шо се лажат па и по 20 25 30 годишни коментираат
И после ранг листа им прават само не сум приметил шо награди даваат![]()
Пет дена мастурбирав и пет дена имав секс и уште ми се ебе...![]()
ahahah moj coek , a jas si rekov samo jas sum poremetena![]()
gata salvaje и The Magus да престанете више, се убив од мастубрации оти човекот не ми е тука, авие па и секс имате и лиги уште ми прајте, тишина...!
П.С. Ми се рика...![]()
прочитај дедо што ќе ти каже (од искуство,ти кажувам)
мора и ова да го пробаш,и ќе видиш ќе баталиш ебање,
ко ќе врвиш некаде низ бостан,ама да е попладне или приквечер,
а нели бевме овчарчиња и имавме ноже и лајца во торбиче,
(ама ти ако немаш,снајди се со било што,а понатаму лајца обавезно)
си бираш едно зрело динче,од оние жолтине и со рачката на лајцата си
отвараш една дупка на динчето,колку кавалот да влезе.
И го буташ внатре кавалот,а внатре вруќо и течно како во ѓупска путка,
а динчето тие наместено помеѓу две расчаталени гранки од лешник или дрен,на висина на кавалот.Рацете ти се горе и маваш и ТОЛКУ.
Потоа за друг пат ќе ти текне,се оптегнуваш на јонџата а динчето во раце.
Ама не завршува тука иако си завршил работа,и си го наполнил динчето.
Сега зошто е лажицата,кршиш тоа динчето и си сркаш,добро де без семето.
Рецептот беше успешен и во турско и во српско и во бугарско,сега на тебе се остава да го примениш во 21 век бидеиќи изрази желба,еве ти ја.