POsledanata izbegana poraka mi bese od ruskia avio kompanija koja me izvestuva deka Avionot ke mi kasni nekolku casa posto vo Moskva temperaturata bila - 26 celziusovi stepeni. i mi posakaa prijaten let.
Ако некогаш од тага денот ти биде ноќ, а ноќта за тебе нема ѕвезди, сети се на времето кога ме учеше да те сакам, а ме напушти кога многу те засакав. ТЕШКО Е МНОГУ
Zborese so tvoite za rod. Ja i kazav na majka mi i mi rece prvo da vidime za mesto i da prasame za cena, pa ke se dogovarame za dr. Nego ako mozes napravi spisok za toa koj mislis da gi vikas osven ovie od klas, pa utre ke se dogovorime za mesto. Zemi go spisokot u skolo.=Backi=
Денес е сабота,јас сум во Сплит кај другарка ти.Во понеделник сум во Белград,а во вторник кај тебе,со другарка ти.Само речи дека не си информирана на време!- од мојот најсакан во свет од сите светови!
Lele src izvini so ne dojdov mu bese rodenden na najdobar drugar, ispivme malce poveke i ne sum go slusnala mob koga si mi zvonel.stvarno planirav da dojdam kaj tebe ali ne izleze bas taka aj ke se vidime vikendov.izvini mwa
(i i prostiv-videte ja porakava, nali....cela prikazna )
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.