Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе одиш у WC држи се цврсто за шољата зашто водата ги носи сите гомна...

И ја те сакам.

POsledanata izbegana poraka mi bese od ruskia avio kompanija koja me izvestuva deka Avionot ke mi kasni nekolku casa posto vo Moskva temperaturata bila - 26 celziusovi stepeni. i mi posakaa prijaten let.

Ако некогаш од тага денот ти биде ноќ, а ноќта за тебе нема ѕвезди, сети се на времето кога ме учеше да те сакам, а ме напушти кога многу те засакав. ТЕШКО Е МНОГУ

:):):):):):)

Zborese so tvoite za rod. Ja i kazav na majka mi i mi rece prvo da vidime za mesto i da prasame za cena, pa ke se dogovarame za dr. Nego ako mozes napravi spisok za toa koj mislis da gi vikas osven ovie od klas, pa utre ke se dogovorime za mesto. Zemi go spisokot u skolo.=Backi=

Почитувани, Е-моби карта од 200 денари со бр. 2299193 е активирана на вашата МобиПлус сметка.

poslednata poraka mi bese od nekoj si pogresno ja pratil kaj mene a glasese vaka "te cekam na rekord vo 9"hahaha :) mn me iznasmea :)

Hi O.M., what's up there? I'm coming in Macedonia next week and hope you'll be able for couple of beers in St. Patrick. Best regards from Paddy:)

Доаѓам, немој да сте станале од таму.

А јас на виенски аеродром, чекирам багаж. Хехехе!
На космофон картицата.
Одговорив, дојди, чекаме.

Ej kaj si?Ja sum kaj Ana...So motorot;)Ako izlezis i ako go vidis Nenad ili Kiki pisi mi ke dojdam odma so motorot.Kiss

А good friend is like a computer "Enters" ur life "Saves" u in da heart "Formats" ur problems. "Shifts u 2 opporunity & neva "Delets" u 4rm da heart!

Денес е сабота,јас сум во Сплит кај другарка ти.Во понеделник сум во Белград,а во вторник кај тебе,со другарка ти.Само речи дека не си информирана на време!- од мојот најсакан во свет од сите светови! :)

asa

Lele src izvini so ne dojdov mu bese rodenden na najdobar drugar, ispivme malce poveke:) i ne sum go slusnala mob koga si mi zvonel.stvarno planirav da dojdam kaj tebe ali ne izleze bas taka:( aj ke se vidime vikendov.izvini mwa
(i i prostiv-videte ja porakava, nali....cela prikazna )

Last sms:

Like NIKE,without AIR
Like TEDDY,without BEAR
Like SKY,without BLUE
Will be my
LIFE,without YOU!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom