Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
VirtualA напиша:
NE jas ke cekam ti da si dojs pp inaku ke slavam rodenden petok btw nemam decko :) kiss i pisi
поракава ми е од симпатијата :)

Лелееееееееееееее симпатија....како бе така па малецок си уште за тоа....

ај утре на кафе....само што ми стигна од другарка....

Таман решив да пишам некоја од моите пораки додека да стигнам до нет кафана ми се поарчи батериајта. Сепак се сеќвам дека беше нешо у стил:
-Фала шо навиваш за мене на испит, ќе се видиме ли после тоа???

Кхвенда угавшевит гамартулиа магти гсм, апауребит ткхвени баланси ипсуреба...

Ваљда наполнете ја сметката.

Почитувани, Вашиот нефактуриран долг заклучно со 22-дек-2005 13:23 изнесува 946 денари. Сумата не ги вклучува ДДЦ и дополнителните месечни попусти.

Браво за песните ама брат ми ме избаци од соба а кај него НАЛИ е комп. свакас сега за стп то зборев кога ти реков дека немам кај да слусам мп3 Циао Михаела

Последната СМС сто ја добив идесе вака: Имате една говорна порака за да преслусате свртете 125.:)

Ако уште еднаш ми пуштат спам овие од Мобимак, мамичето мамино ќе им го ебам, на чело со Crazy Frog и Marry Xmas!

Обезбедени ти се 4 карти на мое има, картите се со ски карти, ке платите утре

Последан SMS ја примив денес во 14:21 и во неа пишуваше:
From:070142626
Isprati SMS na 070 14 26 26 so tekst MS DAMGG za melodijata WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS ili MS GDGGJ za MAKEDONSKO DEVOJCE

mr_wicket напиша:
Isprati SMS na 070 14 26 26 so tekst MS DAMGG za melodijata WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS ili MS GDGGJ za MAKEDONSKO DEVOJCE

:pos:
Барем испрати ли?:pos:

mr_wicket напиша:
ја ја добив во 13:50

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom