Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mesaja напиша:
Смеење???:lud:

Филмот е хорор, правен е според играта DOOM 3.....:wink:

lol

retardirano stvorenje sum:)se prefrliv na the dogma sorry

inace i doom e zakon ...barem moe mislenje poso sakam horori ali gledaj go na kino da osetish efektite

Ме мрзи до кино да идам....:icon_roll
Ке го земам на ДВД ке го гледам дома....:wink:

ah niso ko taka ne gleaj go...mrza dan te fatit dur gleas ahahahahahaa

Try Seventeen

денес гледав многу интересен филм3

Try Seventeen

филм со едни од моите двајца најомилени глумци
со Elijah Wood и германката Франка Потенте
franka_potente_200.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0311941/

I could not have enjoyed this movie more. To watch a young man of great intelligence and humor but woefully lacking in social graces find his place in the world was a joy. The coming of age angst was a trip down memory lane for me. I related to way too much of the film for my own comfort. The apartment building and it's eclectic band of residents left me wondering, "Are there any vacancies?" Seeing Jones' journey into manhood was a priceless trip. As he faces his demons and the failings in those around him he begins to discover the meaning of his life. His practicing of opening the wine bottles was hilarious. Who here hasn't practiced looking cool? Honestly? I have and his journey rang true. Elijah Wood is a truly gifted man. Once again he has become his character. Mandy Moore impressed me yet again in her fearless acceptance of roles that make her look like an idiot. The entire cast was well chosen.

Let me take this opportunity to mention that the scene where Jones loses his virginity is the hottest love scene I've witnessed since Mel Gibson and Piper Laurie's love scene in Tim. and that's saying something. I'm not sure what...but it's something. Very hot.

MSV напиша:
ДОБРООООО....
Дај објасни кој е тој филм...
Евидентно е дека го немам гледано тој филм.....А тебе у секој втор збор ти го читам........:wink:

Епа.Филм базиран врз историјата на да речеме најпознатиот скејт тим,т.е. скејтерите од Dogtown,Miami.
У филмов е животната приказна на неколку момчиња со бедни семејни ситуации на кои скејтот им е у душа и како они се шлаат,праат глупости,скејтаат итн и тоа трае се додека кај некои желбата за скејт од забава не прерасне во желба за скејт за пари и популарност.
Е тогаш се забораваат сите луди моменти поминати заедно и се трча по парите.Реалност.
Може не е баш добро направен филмот,малце нафрлани некои информации ама приказната е издржана.:wink:
линкче http://www.sonypictures.com/movies/lordsofdogtown/site/index_full.php

прееска го гледав скул оф рок...е за мене као рокер вакви филмои се лек за душата..........

divine напиша:
Како можеше да го немаш гледано???:shok:
Се шалам, прекрасен филм и незнам колку пати го имам гледано:cuc: :wink:

И ја плачам на Амагедон.. особено коа ќе им се скрши бор машината.. од домаќински прични..

АЈ ДОНТ ВОНА КЛОЗ МАЈ ААААААЈС..

Абе фуј таму, боза лимунада..

Последен гледан филм - хммммм.. чеј да ми текне.. на Дивикс беше..
.
.
.
.
ЕУРЕКА

Палп фикшн по 25098423589623896 пат. Е тоа е филм ѕвер со Брус Вилис.

Who's Z? Z's dead baby.. Z's dead..

И плесот на Траволта со Ума.. нормално.. како и ГИМПОТ..

и сеа приметив.. никој не глеал ништо од џармуш?

и у европа после..

The exorcism of Emily Rose

exorcism-of-emily-rose-the-20050830052700555-000.jpg

exorcism_of_emily_rose.gif

Не е лошо. Јас и онака знаев дека си постојат демони:raz:
Така е кога ќе ти влезе ѓаол...

Хорор драма, тематиката ви е позната
од 1 до 10 - 7

Инаку за Армагедон ми е смешно :pos: го гледав тој филм на времето во Вардар1 на премиерата. Ух колку бев воодушевен, дома не ми се одеше. Пред некое време го гледав пак на ХРТ, смешки... Без навреда само. Филмот е убаво направен, ама класика холивуд. Вреди само окото (погледот) на таа црната. Фатална е каде и да се појави

Виц:
- зошто Брус Вилис не глуми во Титаник
- затоа што сите ќе ги спаси

ста виц, ама за оние кои го пропуштиле

Go gledav ZORO 2 .... not bad at all.... milo mi beshe povtorno da ja slusham Catherin Zeta Jones kako si go krshi jazikot so toj shpanski akcent...:icon_conf

Jas pred pola saat Saw2,piratka vo voz ja kupiv.Dobar film,ke ima sigurno poekje delovi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom