После 1 година... InMemoriam на Кајгана радио again!

• Креатор на темата Креатор на темата Batistuta
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде оставен телефон за јавувања у живо, но тоа утре. А сега тупете глава чив телефон ќе биде оставен. :pos:

Е кај најдовте у 6 па ја сум до 8 у школо и после на англиски:(ај гледајте да биде до 10-11 барем емисијава да можам нешо да чујам и ја.Ај продужувајте термини иначе че го пукам:violent1:

Да стварно ај сменете малце тоа терминот за саат, два и ја сум до 8 во школо и док дојдам готово ќе пропуштам:nesum:

Мора да се задржи традицијата, емисијата почињаше во 6 саат секој понеделник, и така ќе биде и утре. :) Ќе трае до 9 бе, ќе имате време да чуете нешто, ако не бегајте од школо. :pos:

ЕЕеее.....не е фер:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: До 8 ипол сум во школо:cry: :cry: :cry: ......

Ова не смее да се пропушти:vozbud:

Ќе смислам ја нешто :raz:

:zlo:

vodkamixx напиша:
Мора да се задржи традицијата, емисијата почињаше во 6 саат секој понеделник, и така ќе биде и утре. :) Ќе трае до 9 бе, ќе имате време да чуете нешто, ако не бегајте од школо. :pos:

Утре е вторник бе:pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе емисијата беше секој понеделник од 18:00
bm.gif

А утре е вторник ама ова е вонредно издание... 1 година од првата емисија... 6-ти февруари, па шо ден се падне мање битно :pos:

vodkamixx напиша:
:pos:
Така е водка, не попуштај! Нема лабаво, се знае што е цврстина и доследност на кажаното! Остави ти што се жалат другиве, нека си се снаоѓаат.

Туку... зошто само до 9?

Па, може да испадне да биде малку:icon_lol:

Речете барем дека ако има заинтересираност дека ќе продолжите:pos: Не мислете само на себе, тука сме верните слушатели:icon_lol:

Serpico напиша:
Ако покажите инспиративен пристап према работата (не се сомневам дека ќе е така), Ви нудам узурпација на "мојот" термин на радио утре, од 22:00.

Понудата сеуште важи ако синдикатот се одлучи за промени во последен момент, за достоинствено слушање :)

Ќе поставиме ултиматум, ако бројот на слушатели стигне до 50 и над 50, ондак продолжуваме, а ако е помал ондак до 9 тераме. :pos:

Не слушајте го Серпико, сака да се ослободи од терминот за утре:pos:
Не е муабетот за вам да ви угоди:pos: Гарант! Серпико?

Абе па ти водка со ултиматумот, само да се вадите за нешто:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom