Porsche Cayenne vs BMW X5 vs Mercedes ML 350 vs VW Touareg 2

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување

Што би избрале?

• Porsche Cayenne

Гласови: 57 42,5%
  • BMW X5

Гласови: 42 31,3%
  • Mercedes-Benz ML350

Гласови: 23 17,2%
  • VW Touareg

Гласови: 12 9,0%

• Вкупно гласачи
    134
Definitivno BMW X5 zakon e a posebno pojakite izvedbi

Ејјј обожавам СУВ возила така да везе неам шо би одбрал. Сите 4 “колички“ се добри така да еве ќе ги турам у листа од најубавото до најнеубавото.
1. Кајенот
2. Х5
3. МЛот
4. Туарегот

Kajenot bez mislenje. Pred nekoe vreme eden ohridjanec imase vakov i stvarno e BOMBA.

мене највеќе ми се свиѓа поршето.

од наведените највеќе кајенот ми се свиѓга само незнам зашто е изоставен тука ауди ку7 според мене е моментално најдобриот теренец и уште една прмедба мл-от спаѓа во пониксата класа џипови треба во изброто место мл да биде гл-от

од наведените највеќе кајенот ми се свиѓга само незнам зашто е изоставен тука ауди ку7 според мене е моментално најдобриот теренец и уште една прмедба мл-от спаѓа во пониксата класа џипови треба во изброто место мл да биде гл-от
Се согласувам. Ако не се лажам МЛ е во класа со Х3 и Тигуан.

Се согласувам. Ако не се лажам МЛ е во класа со Х3 и Тигуан.
не се лажеш во право си сега и ауди најавуваат теренец од помалата класа ке се вика Q5 за да биде конкурентен и во тој сегмент.

не се лажеш во право си сега и ауди најавуваат теренец од помалата класа ке се вика Q5 за да биде конкурентен и во тој сегмент.
Па за тој теренец слушнав пред 3 месеци и од тогаш ништо. Ни најава за сериско производство, а ни негирање на овие гласини. Али ќе видиме што ќе ни донесе времето :)
Едит:
Еве и слика од Audi Q5.
Audi_Q5_main.jpg

ц ц ц ц ц ц ц
Од дека на дека мл со х3 ај помислете малку??????
МЛ е во класа на Х5, туарег итн... и е најдобар избор а Гл е класа погоре и спага во класа на Q7 и не тресете глупости во класа на Х3 спага мерцедес ГЛК кој излезе оваа година!!!!!!!!

Јас кога би имал околу 50.000евра би се мислел помеѓу Porsche Cayenne и Volkswagen Touareg 2 ма да крај пак мислам би се одлучил за Porsche Cayenne подобро ми изгледа некако и Porsche е

Па за тој теренец слушнав пред 3 месеци и од тогаш ништо. Ни најава за сериско производство, а ни негирање на овие гласини. Али ќе видиме што ќе ни донесе времето :)
Едит:
Еве и слика од Audi Q5.
Audi_Q5_main.jpg

Ова на сликава сто го имаш ставено ти е Audi Q7 а Q5 изгледа вака
Прегледај го приврзокот 10830
Прегледај го приврзокот 10831

Мерцедесот.Затоа што е мерцедес.Закон коли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom