Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ти кажам тајно една вистина , ништо не е трајно ... па ни љубовта, оди не се враќај веќе никогаш а јас ке најдам начин да заборавам !

BTW ... Ти посакувам оној кој го сакаш најмногу да те сака онолку колку што ти мене ме сакаше !

Ќе ти кажам тајно една вистина , ништо не е трајно ... па ни љубовта, оди не се враќај веќе никогаш а јас ке најдам начин да заборавам !

BTW ... Ти посакувам оној кој го сакаш најмногу да те сака онолку колку што ти мене ме сакаше !
Lele se pronajdov vo postov i jas istoto mu go posakuvam veruvaj me........

Хаха лицемерка една, требаше да фатам женска за да ме засакаш хаа? Оди си кај бившиот, него можиш да го лажиш! Не згрешив шо те изнаврејџав ко шо ми текна се по список, арно рекле - Постојат курви, и луѓе кои ги направиле такви. Нека ми ти стој.

sakam da mu kazam deka mnogu zalam so izgubiv bezveze 2 ipol godini i deka mnogu mi e krivo sto imam napraveno nekoi raboti so nego...ama nema veza...zatoa sto sepak tie raboti mnogu mi posluzija vo novava vrska...heheeh....da znam kako da vrtam masko....:pos2:

Jас би им посакала на моите бивши све најлошо,мала шала,им посакувам да не ме мразат многу и да ми простат што не ги сакав.:smir:

Па зошто си била со нив ако не си ги сакала?

Se najubavo u zivotot.Ne sakam da se karam so bivsi.Ima mali isklucoci no seto toa po nivna vina...

:pusk: :pusk::smir: :pusk: :pusk: :helou: :helou: :wink:

sifrovano ke sfati

Не од навика,туку од досада,мора некако животот да ми мине. :je:Се лажев дека можам туку така некој да засакам ама коа не бива не бива.:nesvest:

ok, mene ne si mi interesna oupshte:smir:

tuku napishi nesho apla, za toj sho ti go svitkal srceto toa tvoe nezno povredeno, ne se foliraj

PS.moz i pa pcuesh, slobodno...just let it all out:tv:

не ни сакам да ти бидам интересна:toe:,а инаку стварно никој до сеа ми го нема скршено срцето,нема шо да лажам сеа:nenene:,не се фолирам,секакви не има на овој свет...ок?:smir:

али има време млада сум,може и тоа ке ми се деси некоја ден,ке се заљубам и ке плацам...али сега за сега убаво ми е и вака:baeh:

Нашето одамна завршило... Биди ми поздравен и се најубаво во животот. Се надевам дека никогаш повеќе нема да се сплеткам со тебе!!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom