Која МУВЛА сум оваа сезона,страшно нешто,па како оваа кладионичарска 16/17 година шо ме има затерано малер НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОЛОШО,невозможни сценарија.
Да ти ебам се,и наши кладилници,и бет 365,а Маратон бет и се упм.
Вчера спремно комбо на бет 365 ,5 квота,да го уплатам само,ама немав пари на картица и требаше да одам на банка да префрлам,арно ама немав време да одам,касно беше и ај си викам сеа кој ќе чека редици во банките,ќе го пуштам истото ливче во Спортлајф,плус Реал на бонус ја имаше,ебем ти и бонус и се упм.
И го пуштам ливчето на слични граници како на бет365,со додатни хендикепи на Кил,Хановер и Псж најмала граница да тепа +6.5,и единствена разлика од онаа понуда на бет 365 беше шо на бет365 имаше +2.5 на Кил,а во СЛ беше +1.5,и на ПСЖ најмала граница 6.5 за ПСЖ,ама Парис уште 10 минута беше фатена,ги убија.
И нормално само Кил,ЕТЕ КОЛКУ ЗНАЧИ ТОЈ ЕДЕН ЕБАН ГОЛ,затоа секогаш зеам највисоки граници кога бркам тим да не изгуби,и најниски кога треба да покрие некоја грнаица,ама вчера како за малер ме натера ѓаолот во СЛ да играм,демек еден гол плус минус не е страшно.
Ама пак бре,по сите ракометни,неракометни логики Кил беше апла фаворит,ејјј домашен терен,поголем ростер,десеткуван Веспрем шо требаше друго?
Матер да ви ебам неспособна,одамна го следам Кил,вакви изданија дома како сезонава никогаш немале,да изгубиш 10 разлика од Фленсбург,да изгубиш од РНЛ,да си пред пораз од Фленсбург во лига,како се спасија и сами не знаат,само со ПСЖ шо тепаа некако на ќоро,се изгубија друго,онај Гисласон кретенот и на другата нога да ти се откачи коленото дебил еден скапан,цела постава ја испретури пичка ти женина,женче твое да ебам пред тебе а ти гледаш и да дремиш како мисир,да те акнам еднаш со тие штаките кретен еден Исландски,мајмун.
Со Билик го игра цело второ,пичка ти матер твоја,даде 2 гола уште 100 чисти му фати Миклер,исто и Нилсон,за онај кретенот Вујин да не прајме муабет,кретен,најпреценет играч во историјата,ни финта,ни брзина,ни интелегенција,ништо нема,само напред гледа како некој поштењски коњ,ако види пикер арно,ако не или пробивање или над гол топката.
Одете отепајте се бе,Веспрем со 3 бека цела утакмица да ти игра,и да ти акни 19 гола од бековска позиција,истите тие играчи кои сеуште го сонуваат БОРКО,ЕЈЈЈЈ БОРКО БЕ,и сеа одбрана на Кил со Тофт Хансен,Винчек и компанија како мајмуну испаѓаа од Мате факинг Лекај,100 гола даде братот,10 асистенции,какви само дупки имаа во одбраната,распад система,како од бек да шутираа крилата,ЖЕНИ ДА ЕБАМ ВАШИ,СЕСТРИ,АБЕ И ВАС ДА ВЕ ЕБАМ КРЕТЕНИ ЕДНИ СКАПАНИ ПРЕПЛАТЕНИ.
По,по шо ќе беше малер сезонава,и порано бев лузерски-малер ама знаев да се изненадам самиот себе и да фатам добри пари и ливчиња,посебно на ракомет,како оваа сезона шо ми избегаа ракометите никогаш,ненормални резултати,се да ви ебам мајмуни едни,ѓубриња местачки.
Ова на филм го нема,чао пријатно,уште еднаш СЕ ДА ВИ ЕБАМ,и на кладилници,и на онлајн и доместик,уствари не толку вас колку на ТИМОВИТЕ,ИГРАЧИТЕ,ТРЕНЕРИТЕ,УПРАВИТЕ,И СИТЕ ОКОЛУ ТОЈ ЦИРКУС НАРЕЧЕН СПОРТ,абе за вас само ЦРНЦИ ОД АФРИКА и плати мизерни,па да видам тогаш дали ќе местите пичка ви матер ваша корумпирана,се убија од пари земање.
Ама шо сакаме,спонзор на Бундеслига е кладилница,на дресови на секоја појјака екипа има некоја онлајн кладилница Типико,Мипико,да не прајме муабет за големите кладилници,и ние чекаме пари да фатиме?
АБЕ СЕ ДА ВИ ЕБАМ,отсеа ќе си играм на големи коеф,со услов,ни табели глеам ни ништо,на среќа,кај ќе се погоди таа ќе ја пишам,па еднаш ваљда и јас ќе иам среќа,да ви ебам матер ваша.
Само пак и да фатам повеќе утакмици во условот ќе ме заеби фиксот како во саботата

,фаќам 4 утакмици по 6 коеф во услов ме паѓа ебаното Цеље на 1.30 квота,аха да и Веспрем кретените да не губат со 2,
абе трагедија