Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
darmstad posleden pat pobedile 22ri oktomvri, od togas vo bundes 12 utakmici, 11 porazi i edna neresena, vo novava godina 1-6 gubat doma od keln, i denes se deshava ova so dortmund.
Fulam ako ja dade tim 1 a mislam deka ke ja dade samo ovaa za 6k ke me iskine, 2 i 2 plus, ako baras logika vo kladzava, na pogresno mesto istata ja baras. Dno.

darmstad posleden pat pobedile 22ri oktomvri, od togas vo bundes 12 utakmici, 11 porazi i edna neresena, vo novava godina 1-6 gubat doma od keln, i denes se deshava ova so dortmund.
Fulam ako ja dade tim 1 a mislam deka ke ja dade samo ovaa za 6k ke me iskine, 2 i 2 plus, ako baras logika vo kladzava, na pogresno mesto istata ja baras. Dno.

Ако добро памтим, и таа победа им беше против Лајпциг, знам го јадев на таа текма дебело !!

Сношти Бредли Бил, сеа Гент да им ебам индијанците! Ама и јас сум за стап, пичка невидена ги играм аматериве на 1.35, а страв ми е да ги изиграм Тулуз и Фиорентина, поклони на денот. Ауу тоа што го гледав последните 10 минути, човече. Како не им е срам на тие идиоти да се наречат професионални фудбалери. И на крај Еупен прави контра и голманот на Гент испаѓа демек да ја избаци и ја промашува цела топка, па бар им го чукнаа. Нема среќа во мене, џабе ми е се значи.

Сношти Бредли Бил, сеа Гент да им ебам индијанците! Ама и јас сум за стап, пичка невидена ги играм аматериве на 1.35, а страв ми е да ги изиграм Тулуз и Фиорентина, поклони на денот. Ауу тоа што го гледав последните 10 минути, човече. Како не им е срам на тие идиоти да се наречат професионални фудбалери. И на крај Еупен прави контра и голманот на Гент испаѓа демек да ја избаци и ја промашува цела топка, па бар им го чукнаа. Нема среќа во мене, џабе ми е се значи.
Не е со среќа, местена е. Утре уплати се ненаместени текми

7be70514f7fa072d5737c4df2c7ead53.jpg

Da bog dade i tebe da te fati maler ..i da poebes ligamenti ..i da ne stapnes veke na parket ..more ne na parket,na kolicka da te vrzat ..ti ibam crnecot glup .

Sent from my iPhone using Tapatalk

cd23566e9d7cb44378ac57ecd03a756e.jpg

Sto po brzo zgasnete ko klub,tolku podobro za site ..vi ibam gupskoto vo vas ..po gaden,gnasen klub ..nema u ovoj svet ..vi ibam zenite .

ЦРКНЕТЕ БЕ,ЦРКНЕТЕ,гнаси едни,ццццц КОЈ КЛЕТ ТИМ БЕ ЕЈ..
Ама не се тие криви,јас и само јас, да ме ебат Лексингтон Стил,Мандинго и Мануел Ферара(за да е сликата пошарена),да не ми е МОНОТОНО,да ме ебат додека не ми дојди еднаш паметот,ама џабе,кретен си е кретен...:sekcza:
Ејјј,од 1.25 вчера денес коефциентот го намалуваат драстично,речиси за 50%,доаѓа на МИЗЕРНИ 1.15,и јас како будала во кредит ПАК ГИ ИГРАМ БЕ,ПАК.:facepalm:
Мизерна квота,никаква вредност,шо добив,КУР ДОБИВ,и со Будучност и со Цеље,претешки утакмици,изедначени тимови,во случајот и појјаки ривали А РИЗИК ОГРОМЕН.:facepalm:
Оди бе убиј се,оди отепај се,кретен еден,џабе е,не треба јас пари да фатам,јас сум будала,џабе е,кога играм тешки глупости .

Подобро да ги кинам парите пред да влезам во кладилница,јас сум тежок дебил кој си ги фрла парите во ветер.
Ејјј,БУДУЧНОСТ,ПОИМ ЗА РАКОМЕТ,како шо е сеа ПСЖ во машка конкуренција,стигна да губи 10 разлика на полувреме,ејјјј и тоа од кој бе?Од факинг ФТЦ,немој да ме јебеш бре.
Па втрората екипа на Вардар нема да изгуби толку како овие гнаси шо изгубијја денес,среде Подгорица,играчи како Неагу,Булатович,кои биле милион пати во најдобри постави на СП,ЕП стигнаа да губат од ФТЦ,екипа која изгуби милион разлика од Вардар среде Будимпешта,ОК Е,не сте вие криви,ЈАС СУМ ,И САМО ЈАС..
Сам сум крив,сам си барам беља,златни утакмици си излегоа вчера и денес,јас лузерско-дегенскиот кретеноид бркам ЦЕЉЕ ДА ПОБЕДЕЛ,Веспрем да тепал со Барса,а имаат цела болница во екипа,комбинирани,и Т1+ за Веспрем пробав,и Т2 +за Барса и тоа не влезе,на минимални граници:facepalm:,Цеље нормално.аха да,Миклавчиќ кретенот цела текма ја игра,ебани 2.5 гола не можи да пребаци,пу бе да ти ебам и шут,и скок шут и се да ти ебам по список,Будучност скапаниците да тепале,демек им требало за второ место.
ЕВЕ ТИ ВТОРО МЕСТО,цицај,дебил еден.Иста приказна како Киелце-РНЛ ми се случи,пресигурен демек и на крај дабл пенетрејшн,така и ми треба мене кога играм глупости.
Вчера златни ливчиња ми поебаа,и Веспрем и Цеље,еве ги денес овие скапаните да не останат покусо..
БРАВО,не бе џабе играм јас,само некои погрешни потези правам,џабе е,ем шо неам среќа ем сам се колам,како да фатам:? Е ПА НЕМА ДА ФАТАМ,ЕТЕ КАКО.
Од цела вреќа дунди јас :kuracc:

img181.jpg

b3d0543b3c2def0d47bafcc1bec178f9.jpg

Nema kraj crnava serija ..mame im ibam ..
Abe 10min poen da ne mozi covek da klaj ..nalet toa sto topka ne dopre .otkako si vleze Carmelo 8min pred kraj,osven izolacija sto igrase Porzingis,nisto drugo ne napraj ..
Praznik ke postane nedelata koga volku tiketi ke postavam v tema dobivka ..

Oд 9 порази на Голден Стејт сезонава, јас успеав да паднам на 4 од нив. 4/9 успешност, а максимум 6 или 7 пати сум ги изиграл да тепаат сезонава. Одличен сум.
Стив Кер, посебна приказна е човекот. На крај на 3/4 губеа 22 разлика, стигнаа до 9, и царот не го стави Дурант кој беше единствена светла точка во тимот со 10/16 шут, веруваше во резервите дека ќе успеаат да му ја добијат утакмицата. Легенда, цар.

a75c82ba97146736e86af3a7d11d0567.jpg

Podignav dobivka ..imase 300den sitni,i aj da gi pustam,da sledam fudbal ..i ona sto promasija posledni 10min bese ...
Osobeno Sane ..

Шта уради Црни Дерби Каунти од 2-0 3-4:place::place: На резултат 3-3, ми свири на резултати викам 4-3:cuc::vozbud::drk::drk::drk: Глеам 3-4:pos::pos::pos: У меѓувреме турам 200 џинџи на она 2вин у живо на Питерборо и Дерби преку 3 гола и курвите го рачунаат Дерби 1 квота се да им ебам:tapp:

Мислам дека светот се сврте против мене овие два дена. Вчера ја чекам Чилеанската 2+, 1-0 полувреме, пуштам второ трепка 1-1 и стои на резултати може 4-5 минути, ако не и више, гасам резултати и после тоа случајно идам да проверам некој друг резултат и здогледувам 1-0... КАКО БЕ КАКО?? ЗОШТО???

Денес го чекам Кил 52.5+ за 4000, 30 гола на полувреме, завршуваат точно на 52. Ок...
Пуштам сега три кошарки пошо пратам еден лик што многу фаќа и две влегуваат и ја чекам некоја си Бург Парфеми жени 132.5+. Ми требаа 7 поени за 3 и пол минути еј, прво не можеа да шутнат 4 напади по ред и двете екипи, по 24 секунди правеа без да упатат удар кон кошот и на крај прават 69-63 и напад за домаќините и 19 секунди крај. Исходот го знаете претпоставувам, НЕ ПРАВЕА ФАУЛ ГОСТИНКИТЕ, ДА ДОБРО ЧИТАТЕ, НЕ ПРАВЕА ФАУЛ, а само еден ебан кош ми требаше.......... Па не знам зошто се дешава ова бе, што кур е ова алоооооооооооооо светот ли се има свртено против мене бе??? Па сите да ги качам на кур, сите БОГОВИ да ги ебам и сите оние што веруваат у нив. МРШ

A mene Fukse Berlin me turka 1.02 kvota, zaradi supertip stavena. Gostite se najslabiot tim vo ligata, imaa osvoeno samo 5 poeni, 1 pobeda i 2 nereseni, posledniot osvoen bod im bese na 18.10.2016 i od togas bea vo serija od 10000000 porazi.
Na drugo kiel +1.5, na 4 sek pred kraj vesprem davaat totalno nebiten gol za +2. Sekako da ja drza vo race tie 5 sekundi ke tepaa.

Која МУВЛА сум оваа сезона,страшно нешто,па како оваа кладионичарска 16/17 година шо ме има затерано малер НИКОГАШ НЕ БИЛО ПОЛОШО,невозможни сценарија.
Да ти ебам се,и наши кладилници,и бет 365,а Маратон бет и се упм.
Вчера спремно комбо на бет 365 ,5 квота,да го уплатам само,ама немав пари на картица и требаше да одам на банка да префрлам,арно ама немав време да одам,касно беше и ај си викам сеа кој ќе чека редици во банките,ќе го пуштам истото ливче во Спортлајф,плус Реал на бонус ја имаше,ебем ти и бонус и се упм.
И го пуштам ливчето на слични граници како на бет365,со додатни хендикепи на Кил,Хановер и Псж најмала граница да тепа +6.5,и единствена разлика од онаа понуда на бет 365 беше шо на бет365 имаше +2.5 на Кил,а во СЛ беше +1.5,и на ПСЖ најмала граница 6.5 за ПСЖ,ама Парис уште 10 минута беше фатена,ги убија.
И нормално само Кил,ЕТЕ КОЛКУ ЗНАЧИ ТОЈ ЕДЕН ЕБАН ГОЛ,затоа секогаш зеам највисоки граници кога бркам тим да не изгуби,и најниски кога треба да покрие некоја грнаица,ама вчера како за малер ме натера ѓаолот во СЛ да играм,демек еден гол плус минус не е страшно.
Ама пак бре,по сите ракометни,неракометни логики Кил беше апла фаворит,ејјј домашен терен,поголем ростер,десеткуван Веспрем шо требаше друго?
Матер да ви ебам неспособна,одамна го следам Кил,вакви изданија дома како сезонава никогаш немале,да изгубиш 10 разлика од Фленсбург,да изгубиш од РНЛ,да си пред пораз од Фленсбург во лига,како се спасија и сами не знаат,само со ПСЖ шо тепаа некако на ќоро,се изгубија друго,онај Гисласон кретенот и на другата нога да ти се откачи коленото дебил еден скапан,цела постава ја испретури пичка ти женина,женче твое да ебам пред тебе а ти гледаш и да дремиш како мисир,да те акнам еднаш со тие штаките кретен еден Исландски,мајмун.
Со Билик го игра цело второ,пичка ти матер твоја,даде 2 гола уште 100 чисти му фати Миклер,исто и Нилсон,за онај кретенот Вујин да не прајме муабет,кретен,најпреценет играч во историјата,ни финта,ни брзина,ни интелегенција,ништо нема,само напред гледа како некој поштењски коњ,ако види пикер арно,ако не или пробивање или над гол топката.
Одете отепајте се бе,Веспрем со 3 бека цела утакмица да ти игра,и да ти акни 19 гола од бековска позиција,истите тие играчи кои сеуште го сонуваат БОРКО,ЕЈЈЈЈ БОРКО БЕ,и сеа одбрана на Кил со Тофт Хансен,Винчек и компанија како мајмуну испаѓаа од Мате факинг Лекај,100 гола даде братот,10 асистенции,какви само дупки имаа во одбраната,распад система,како од бек да шутираа крилата,ЖЕНИ ДА ЕБАМ ВАШИ,СЕСТРИ,АБЕ И ВАС ДА ВЕ ЕБАМ КРЕТЕНИ ЕДНИ СКАПАНИ ПРЕПЛАТЕНИ.
По,по шо ќе беше малер сезонава,и порано бев лузерски-малер ама знаев да се изненадам самиот себе и да фатам добри пари и ливчиња,посебно на ракомет,како оваа сезона шо ми избегаа ракометите никогаш,ненормални резултати,се да ви ебам мајмуни едни,ѓубриња местачки.
Ова на филм го нема,чао пријатно,уште еднаш СЕ ДА ВИ ЕБАМ,и на кладилници,и на онлајн и доместик,уствари не толку вас колку на ТИМОВИТЕ,ИГРАЧИТЕ,ТРЕНЕРИТЕ,УПРАВИТЕ,И СИТЕ ОКОЛУ ТОЈ ЦИРКУС НАРЕЧЕН СПОРТ,абе за вас само ЦРНЦИ ОД АФРИКА и плати мизерни,па да видам тогаш дали ќе местите пичка ви матер ваша корумпирана,се убија од пари земање.
Ама шо сакаме,спонзор на Бундеслига е кладилница,на дресови на секоја појјака екипа има некоја онлајн кладилница Типико,Мипико,да не прајме муабет за големите кладилници,и ние чекаме пари да фатиме?
АБЕ СЕ ДА ВИ ЕБАМ,отсеа ќе си играм на големи коеф,со услов,ни табели глеам ни ништо,на среќа,кај ќе се погоди таа ќе ја пишам,па еднаш ваљда и јас ќе иам среќа,да ви ебам матер ваша.
Само пак и да фатам повеќе утакмици во условот ќе ме заеби фиксот како во саботата:pos:,фаќам 4 утакмици по 6 коеф во услов ме паѓа ебаното Цеље на 1.30 квота,аха да и Веспрем кретените да не губат со 2,абе трагедија:pipi:

51323dcaa2458e80adcf96f341f2c6c4.jpg

Uste edna u niza ..bravo be ..na drug tiket ustene go slikav ..fateni Barton,Seth Curry -,Vucko + i nrm Jokic zaeba rabota ..kako na edniot tiket ne vleze ..i da gi kombinirav nekako ..more mamata v ....
Imase sut 4/13 ..1/4 za tri poena ..dovolno minuti ..
7poena za 6min u prva cetvrtina ..i si zaspa kopileto .samo dva poena posledni sekundi od prvo poluvreme ..nek crkne mamata v gz ..v nedela isto se posra ciganot ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom