Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
My life storyВака сеа, прво сакам да се наебам мртва матер на сите Богови на светот, да не ги спомнувам поединечно, затоа што држат у живот вакви кретени како Казнс, Таунс, Харден и Кармело Ентони. Да ти го ебам балансот у светот кога вакви јадови мртви успеваат у животот, да бог да цркнале сите до еден. Второ, сакам да му ебам се живо и неживо на Казнс ради тоа што го промаши тоа ебано слободно ноќеска и ми скрати 8000. Трето, сакам Таунс да добие страбизам, да почне да се кочи кога ќе збори со девојче, со мајка, татко и све остало.
Четврто, не ми е јасно зошто секогаш кога ќе чекам нешто вака за поубава добивка мора да се деси вакво нешто? Мора да ми промаши слободно, да добие 8 технички, да се повреди, да умре од смрт, да промаши забивање итн итн...
ЦРКНЕТЕ ГНИДИ СВЕ ВИ ЕБАМ!
Еве едно такво, за 5 минути направено, арно ама.. статива, мме.Најлесно е да си играш на слепо,како оние во рубриката ТИКЕТ ДАНА,ќе извадат некој луд тикет од 880 милиони вкупна квота,ќе фатат со 30 денари 100 илјади евра,а ние кутрите анализираме овде,ОВАЈ ИГРАЛ ВАКА,ТАА ОДБРАНА НЕ ДОЗВОЛУВАЛА ПОЕНИ ОД ТАА ПОЗИЦИЈА,тој играч ротирал,вака така![]()
Утре сакам првата вест што ќе ја прочитам на нет е дека Парехо умрел од бизарна несекојдневна чудна смрт. Па копиле едно , веруваш ли дека право зимам писмо и ќе и пишам на мајкати на шпански , ПАРЕХО Е МРТОВ КУРВООО ПУШИ ГО СЕГА И ТИ ЈАЈАЈАЈАЈАЈАЈАЈАЈ ( оти шпанците така се смејат) Да умрете сите да умрете, и овоа хоштаплерска кинеска валенсија да отпадне барем во сегунда , да плачете 10 години да не видите примера , како тој шо ја колнел Бенфика. Страшен лист еј , за 100 уплата комбинирано утакмици сабота/недела и како ќор за стап само Валенсија беше за понеделник. За 100 ден уплата носеше 25 сомича ејјј , шо оти ја бранев 1Х за 50 евра , не е тоа тоа. Па у вреќа со путки да бркнам рака за кур ќе се фатам све да ви ебам.