После одличната серија во добивки, еден ЌОРАВ судија со поништување на чист гол ме праќа тука Па и тој заспаниот голман баш денес најде да им се разбрани.
Ех бе Ливерпул бе,да ти ебам и одбрана и голман и жив ѕид и се упм,абе аман,а колку се мислев дали дали да ја играм Т21+,и во последен момент си реков ајде имале повредени Вест Хем нека стои само кец,е па еве ти кец сеа
ХЕРТА,скор од 6-0-0 на домешен терен,и нормално еднаш ќе ги играм и оп ПРЕКИН НА СЕРИЈАТА,нормално е,пракса,секоја чест,мајстор сум да скинам серија на некој тим.
Изиграв вечерва еден тикет и два синглови во живо и ништо не влезе .. на тикетот ги имав Монако 3+ , Барса гг и ја чекав последна Ланус 1 и од 2-0 2-2 ми заврши ... после ја пуштам Спортинг гг ми завршува 0-1 и последна ја изиграв Клиперс 1 -2.5 и идиотите ја изгубија 4/4 со 9 разлика !!!
5/6 imase od slobodni,1/5 za tri poena ..site osven Rubio i Booker ojdoa over,a Rubio 1/5 od igra ..od site zamisleni igraci,samo dvajcata ne vlegoja ..ja se fativ za pederot !!
PG13,Gortat,Lavine,Knight,Westbrook,Jokic ..ti ibam srekata ..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.