Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа копилето Гнабри кога играше за младите не ми текнува која утакмица беше 2-0 тепаа ме заеба за 10к ја чекав со 3 разлика да тепаат кај промарши празен гол после тоа 1 на 1 со голман излезе и во него шутна копиљот.Дојчен Шајзен крв им ебам, најдоја на Сан Марино да им се курчат нагости. Значи ко ќе играте во Германија дајте им ако треба и 20 гола, ама не ли е гревота на гости 8 парчина да им дадеш и да им се иживуваш буквално?
Па што кур ќе ви сменеше бе племе гадно да ви ебам ако тепавте 6 0?
ШАЈЗЕН ШАЈЗЕН ШАЈЗЕН.
ГНАБРИ јадниот најде на Сан Марино 2 гола да им дава, епа на тие и ќе останеш племето да ти го ебам мртво аматерско.
Се клади на Сан Марино во фудбал и после кука тука. Кајгана форумДојчен Шајзен крв им ебам, најдоја на Сан Марино да им се курчат нагости. Значи ко ќе играте во Германија дајте им ако треба и 20 гола, ама не ли е гревота на гости 8 парчина да им дадеш и да им се иживуваш буквално?
Па што кур ќе ви сменеше бе племе гадно да ви ебам ако тепавте 6 0?
ШАЈЗЕН ШАЈЗЕН ШАЈЗЕН.
ГНАБРИ јадниот најде на Сан Марино 2 гола да им дава, епа на тие и ќе останеш племето да ти го ебам мртво аматерско.
Хех, ако тепаше 6 0 Германија, пак ли на Сан марино сум се кладел?Се клади на Сан Марино во фудбал и после кука тука. Кајгана форум![]()
Eден од оние моменти кога мислиш дека планетата се врти околу тебе а не околу својата оска. Поздрав и до Енди и до Кеи. Маестрално одиграно.[DOUBLEPOST=1479345098][/DOUBLEPOST]Но тоа не е се, јаветесе во наредните 5 минути и добијте гратис