Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Четврт сет 15-13 15-18 16-18 16-22 

Сега последна четвртина за три минути 7 поени,отворија солидно и во следните 4 минути само 2 поени.Влезе едно дрво Пасечникс,какво дрво човече.Топката му бегаше од раце и остај тоа,4 фаули направи.
шо губат од кој стигнат во Франција,кој стигна по неколку гола им брца,на крај делуваа како Барса среде Торино,требаше и да тепаат на крај,абе ајде таму

Se oladija epten.Pocnaa dobro,ama se igrase egal se do vtoriot tehnicki tajmaut.Od 14-15 14-21.
Izgubija kako goveda.
Sepak gomnata pak se isposraa.Ide 22-22 i tuka nastapuva na delo sudijata,abe kakov sudija,toj bese foka.Neverojatna odluka vo korist na gostite,ej dosudi vo korist na gostite,a tolku golem aut bese!
Trenerot na Poitiers vleze vo teren i gotov bese da go pleska.Otprilika 3-4 odluki gi zgresi fokata,ama gresenje apla.Kako nemaat challenge ccc,ebate divata liga.Secna strimot,se stabilizira i 23-23.Posle toa as,rekov sega mu e majkata.
Tajmaut baraat gostite i glupakot servira i ja pogodi mrezata.Da bese malku popameten,ke odese na posiguren servis.Sleden poen istiot idiot sto otservira as vo klucen moment,smečiraše vo publika.Loso mu ja digna,toj loso skokna i seljacki zabiva od nikakva pozicija,a trebase samo da prefrli idiot eden.Mozok tri grama nemase. Tajmaut Poitiers.Serviraat flot gostite(obicen servis,iako ima igraci sto se brutalni so toj servis) i odi tocno na sredina od terenot i tri igraci od Poiters se zbunija i nieden ne ja fati!!!!Ej tri igraci i site bea so mislenje,drugiot ke ja fati!!!TROJCA!

Trojcata sobrani kako topli brakja,vo radius od nekoj santimetar.Da bese samo eden igrac,ke ja dignese bez problem,ama site trojca glupaci kaj se padnaa lele u pm.