Добитен тикет направив,ама не го уплатив поради проблемот во Бетсити со фискалната.

Барем да ми кажеа уште кога влегов,а тие си чутеа све да им ебам и јас си го напишав тикетот и сега ми е криво.Вака ги запамтив утакмиците што ги напишав и се изнервирав в крај сега.
12 и нешто коефициент.
Дортмунд гол,Либерец 1 и Истанбул два сета (одбојки),Сигемунд сет,Дел Бонис,Касаткина,Кербер,Лопез,Веснина,Џонсон/Квери и Барселона кошарката.

После тоа реков ќе одам во моцарт,таму ги даваат турските одбојки ама ги немаше Истанбул и реков ќе играм нешто друго.Нормално после тоа не ми се брзаше и прочитав некои информации за Евролига и пишуваше ко бајаги Шарич и Ертел нема да играат,а Гренџер и Браун беа must bet поради тоа.Наместо Сигемунд и Истанбул,ги додадов овие двајцата.Браун со судни маки префрли,Гренџер 10 минути изигра и се повреди.Нормално 0 поени.

Шарич 15 поени за 23 минути,Ертел 33 минути изигра.
Како е можно вакви пацерски работи да ми се случуваат,стварно не знам.Треба и јас да пишам некој пост како тој во темата кладилница вчера.

Сега ми остана на последниот тикет само Козлов античкиот.Да не беше проблемот во бетсити,фино лепо ќе фатев,а вака сега останува да се нервирам со античкиот,мада и вака е добро бидејќи немаше да го играм овој тикет.Сепак поубаво ќе беше фискалната да работеше...
Ме извади оној Јасикана,ми даде каква таква надеж.Го имав +,а губеше 6-4 и 4-3 со брејк + Монтеиро гејм топка.Направи тапчото три грешки по ред и му подари брејк и не искорсти брејк шанса на 5-5.Ќе ме паднеше за малце на граница.
Сега овој педеров Миљо се испосра и од 6-2 4-2 4-6 губи.Сега уште еден сат ќе треба да чекам за Козлов(на тој терен игра).