Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Бонус ова во живо :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
12696072_10208696766925383_1473127331_n.jpg

Атлетико Мадрид е НАЈУМРЕНАТА екипа моментално во цел свет !!!
Ги играм 2 & 2-4 голa, 2 минута, читај, В Т О Р А минута 0:1 прават и до крај си ја здрвија на 0:1 :tapp::tapp:
По по по каков аматерски фудбал играат оваа сезона, катастрофа, треба да се среќни шо се во горниот дел на табелата со онаква игра по по по очи болат од нивната игра....
Незнам по кој пат сезонава победват со МИЗЕРНИ 1:0, после Интер победвал во Италија со 1:0, лајна да јадат овие за Интер, бетер од нив се :mad::mad:
Онај па Диего Симеоне, селанецот, да ти ебам суратот крастав, цел со мозолки и да ти се мочам на очите криви, шо игра е ова бе селанецу ? Не ни се обидуваа да напаѓаат за втор гол ќе се убијам !!!
Цело време ја вртеа на центар топката, шо тактика е ова бе дрво, дрвосано....

Само 93та минута имаа контра 1 на 1 со голманот, онај Кореа тогаш влезе и имаше шанса очи во очи со голманот и само да заврши и селанецот шо напрај, наместо да оди на гол, пополека го чекаше неговиот играч да дојди на другата страна и му ја подаде лагано со 0,0001 км на час се движеше топаката и му ја собра еден од штоперите на Хетафе :facepalm::facepalm:
Каков аматер, се плашеше да шутни на гол, да ти ебам играчот да те продадат во 2,3 лига негде !

Каков глуп фудбал падна, со една ебана шанса тепаа, од 50та минута, натаму си мислиш на теренот играат Тетекс-Турново, со одење фудбал....

img071.jpg
Многу ќе беше и Вујин да ме испоштова,не е ова амерички филм...
На друго ливче,Т1+23.5 Гепинген,за грев беа тие,очај,за 2300...
И на уште еден тикет,Висла(ракометот)ме акнаа за 2700,и тоа уплаќам 500 денари таму,хаха каде бе...
А на сите им велев"НЕ ЈА ИГРАЈТЕ ВИСЛА,ОПАСНИ СЕ ЦЕЉЕ":anco:,а сам гио пишав лудакот,зошто?:tapp:
Зошто не "требало"да имам двојки на тоа ливче,логика у курац:ban:,ја тргам Динамо(демек заебани ми беа,зошто сеуште не беше почнат пролетниот дел,демек ќе местат)и ја пишам Висла..
Браво бе,цар сум...:facepalm:по милион пати гледано сценарио,и никако да ми дојди умот,никако....:boksix:

Me pagaat Arkasspor-Macerata prv set 45,5+.. 14-17 bese i imaa napad preku sredniot bloker,koj poosamen ne mozese da bide,ama glup,ja civna samo topkata i posle go izgubija poenot.Nareden servis gostite as,i toa so pomos na mrezata..Padnaa skroz posle toa i gubea duri 16-24.Serviraat gostite,go odbranija napadot na Arkasspor i napadnaa preku Miljkovic ,no toj bese blokiran. 17-24,18,19,20 i gostite pobaraa tajmaut. Se odbranuvaat dibecite povtorno i toj idiotot t.e nivniot tehnicar mu pusta topka na svojot smecer nigde nikade pozadi.Se iskrivi kako guma ama dzabe t.e ja zabi vo sopstvenata mreza i toa najdole.

Eden edinstven as Macerata i bas toj so pomos na mrezata ,bas koga bese najrizicno.:( 7-2 vo blokovi ,site poradi losoto diganje na tehnicarot.Da mu ebam slepecot,kaj go nasle tolku nepismen.Namesto da pusta topki ponapred od igracot,toj nazad ccc.

Ama najkrivo mi e sto se pomiriv deka nema sansa da vleze,gubea kako stoki,a tie se vrakaat samo da me iznerviraat i ne vleze za eden posran poen,iako imaa napad.

Vtor set 2 asa od 4 poeni,kako ne pogodija uste eden vo prviot set.:uzi:

Tehnicarot se razigra,sredniot bloker se razigra eee mameto vase.

Жо Вилфред Цонга.

Кур те боли тебе бате, отиде до Рио, си се прошета, си направи екскурзија, изгуби од Монтеиро кој прв пат игра во животот АТП турнир, си ја коваш Оваа, а јас ќе си ја рокам главата што на 1.05 квота ми скина 200 евра од џеб. Е некои ликови се родени под среќна ѕвезда во животот, јебига, а некои маченици како нас ќе си ги акаат главите од земја ради вакви мазохистички кретени.

Патем да умре тој што измисли супер тип.

Зашто денеска, од толку цивилизирани екипи во билтен и во допуна, јас се одлучив да играм арапи од ИСИС!?
Зашто тој судијата на Ал-Ахли им даде 10 минути судиско продолжение, за да извадат бод!?
Подобро да загубеа бе.
90 минути фудбал, резултат 1-1 со по еден шут во рамки на гол и од двете екипи. Па јас инвалиден како што сум да играм напаѓач ќе шутнам два пати барем во рамки на гол.
Боље да си играв нешто од ЛЕ, знам дека и таму има местачки екипи, ама барем се посуптилни во местењето.
Арапи... на! :kuracc: шо ќе минете граница, пичка ви мајчина!
Ама кај го бре бива Арап за фудбал, тоа е филозофија за нив да им ебам мајката у инцестоидите проклети, тоа племе само од ќотек се разбира, дивотии низаедни!

47-39 Banvit,47-55.E da vi ebam idiotite.Ej bez centar im igraat Galata i ke gi pobedat.Abe odi ubijte se.Mrtvi turci mameto vase![DOUBLEPOST=1455819330][/DOUBLEPOST]47-58 auuuuu..Pa dali ste normalni da vi ebam sve zivo i divo! 19-0 serija :mad::mad::mad::yid::uzi:

Мамицата да ти ебам црнечка го изиграв овај мајмунов смичек под 5.5 гема и прави брејк на старт црниов и сега му го врати па да ти ебам крвта црна да ти ебам !
Ебати слепецот на 40-40 му иде топка за смеч тој ја удира кај што е противникот абе само за на нива да бериш тутун си маму ти ебам !

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom