Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
12696554_10209327570693213_1455260585_o.jpg

Последните 10 минути пречка и статива погоди Ваљекано, крвта да ви ебам..

Добро бе,можно е овие Порто да се толку непрокопсан тим,ммм?Можно е...
Еј кретените не можеа шанса ,ебана шанса да направат со скапаната Арука,ејјј Арука кој кур се овие бе?
Касиљас куртонот денес се повампири,со другиѕе муви бркаше,мрш бе таму дудук еден,цел живот да останиш во Португалија...
http://sportmedia.mk/megjunaroden-f...ma-hitot-od-derbito-protiv-benfika-e-kasiljas
Со Рио Аве ги чекам,цело второ полувреме кретените на гол не шутнаа..
Со Гимараеш кретенот Касиљас прима пацерски гол уште во прва минута,исто сценарио,на гол не шутна Порто..
И сега,со Бенфика која има 11(единаесет)победи со ред,во гости,на Ла Лаж победуваат,хаха...
Абе ајде,а претпоставував дека вакво нешто можно е да се случи,затоа и толку мала е добивката,затоа и дупла шанса ги изиграв,да видам дали се толкави легенди да ме заебат и да тепаат кога никој не очекува(ше).....
И @Џони Вајсмилер ака Џонката спомна дека,кога никој не очекува ќе тепаат со Бенфика,и стварно,само не го погоди резултатот,тој рече 0-2...(за малку)...;)
Губеа 1-0,и ја свртија,и тоа со кој со Бенфика?Хаха,абе ајде...
А со најбосите екипи во Португалско првенство до гол не можат да дојдат...
Како само го направија интересно првенството секоја чест,Порто губи од скапаната Арука,Спортинг наредниот ден вади само бод дома со Рио Аве,и сега се е отворено,хаха...
И до крај интересно,до крај ТВ права и се...Португалија земја на чудата,по земјата на Грујо нормално,сепак ние сме лидери во сите области...:kuracc:
img064.jpg

Последно уредено:
@Tomasino

Штета за изгубените 200 денари брату ама сепак ако ја гледаше утакмицата(а верувам ја гледаше) ќе увидеше дека Бенфика беше подобрата екипа иако загубија..онај фатениот во ногата Гајтан да погодеше на 1-1 кога излезе сам со голманот подоцна имаше да ги наполнат ама ете што би било кога би било нема смисла да се дискутира..

Бенфика изигра одличен меч и беа поконкретен тим ,а Порто беше екипата која се бранеше и играше на контри но сепак си ги искористи и тие две шанси што ги имаа и издвојуваа победа...во Португалија се е отворено и нема да се знае ништо до самиот крај иако јас типувам како и секогаш на Бенфика бидејќи му ја толчи глата на малите екипи за разлика од Спортинг и Порто кои во глобала се мачат да победат против помалите екипи

@Tomasino

Штета за изгубените 200 денари брату ама сепак ако ја гледаше утакмицата(а верувам ја гледаше) ќе увидеше дека Бенфика беше подобрата екипа иако загубија..онај фатениот во ногата Гајтан да погодеше на 1-1 кога излезе сам со голманот подоцна имаше да ги наполнат ама ете што би било кога би било нема смисла да се дискутира..

Бенфика изигра одличен меч и беа поконкретен тим ,а Порто беше екипата која се бранеше и играше на контри но сепак си ги искористи и тие две шанси што ги имаа и издвојуваа победа...во Португалија се е отворено и нема да се знае ништо до самиот крај иако јас типувам како и секогаш на Бенфика бидејќи му ја толчи глата на малите екипи за разлика од Спортинг и Порто кои во глобала се мачат да победат против помалите екипи
Остај Гаитан ам Митроглу што промарши на 1-1 во прво полувреме ..

Арно се погоди ваков денот никаков да истура дожд надвор, како ја спремав за 1 и јас ќе се попарев.
Го гледав натпреварот чисто онака да видам како ќе изигра Порто за споредба со она шо го изигра против Арука, оние се местачи првокласни бе.
Настрана шансите на Бенфика кој Касиљас вампирот се фати шо можеше да се фати, ама денес Порто изиграа машки, како финале да играт ЛШ, а и богами таква беше утакмицата за нив, ако загубеа шансите за титула ќе беа сведени на 0, вака со победата му дишат во врат, макар шо таму Спортинг ќе си лапа титула оваа сезона по мое.
Вака да игра Порто како со Бенфика шо изигра по 5 гола ќе јадат противниците ко од шала.
Да цркнат сите до еден последна победа да му е ова.

https://www.mozzartbet.mk/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1775-3712059-1370

Uplateno na zaebancija ama otkako gi gledav i dvata natprevari sto me padnaa,sega mi e epten krivo.Everton nad 30 suta imaa,dve stativi i uste eden kup ziceri se iznapromasuvaa. Wisla 15 sekundi pred kraj vo kontra bea,dava nikakov pas igracot(epten lezerno),Celje napravija faul i poslednite 10 sekundi si ja tropkaa topkata.A i Celje pred toa ne go iskoristija posledniot napad.

Bradford i Kazakstan :shok2: ..[DOUBLEPOST=1455394097][/DOUBLEPOST]Go cekam posleden Donaldson na tiket ,dodeka pocna 2 i pol sati zaminaa od poslednata utakmica i si mislis dobiten e..gi racunav vise parite..Do 2-2 sigurni dvajcata na servis,nareden gejm brejk sansa Donaldson,ne ja iskoristi i nareden gejm popi brejk na 0.Niednas ne pogodi prv servis. Sega e 3-6 0-4..

:toe:[DOUBLEPOST=1455398216][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos:

Otkako pisav,se vrati ejjj..Go zede vtoriot set vo tajbrejk,tret 2-1 so brejk i izgubi 3-6.Na 3-5 tri vrzani brejk sansi propusti.:lut:

Последно уредено:
12717572_749012111910527_1084547263951624793_n.jpg

Прв пат пишав ливче после 4 месеци. Волфсбург мамето да ви го ебам, бел ден да не видите да ви ебам копачите глупи. 39та минута 2-0 водеа и исквачија до крај.

Kolku kilavi se rakometarite na Montpellier u pm..Sve midgeti vo bekovskata postava,jadat banani i ne mozat da mrdnat ccc. 4-5 ziceri promasija a i trosat dosta vreme na napadite poradi toa sto se midgeti ccc..

Sto ubavo pocnaa 9 gola 6-ta minuta i od togas za nigde.Pak 15-ta minuta imaa 15 gola i posle 4 minuti bez gol.Barca trosat vreme,ne igraat brzo sto me iznenaduva.

Saric pomalce da brani da go ebam v usta.:uzi:

минуска ја имаш ?
Да водат 9 на полувреме. Си играа курот, од 30-33 дојдоа на 40-33 и напад на 20секунди до полувреме , ама курот на крај пак.[DOUBLEPOST=1455472241][/DOUBLEPOST]30 тепаа на крај, циганишта смрдени , белградски доринди!

Последно уредено од модератор:
:tapp:
12666355_10208696661922758_825027812_n.jpg

Во случај да го фатеше ова, немаше да ти е криво што на грујо ќе му дадеш 17бона?
На татко ми е ливчево, иначе кое криво брат, со 20 уплатено, 80 000 да лапаш на гладно срце не е мала работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom