A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај Гаитан ам Митроглу што промарши на 1-1 во прво полувреме ..@Tomasino
Штета за изгубените 200 денари брату ама сепак ако ја гледаше утакмицата(а верувам ја гледаше) ќе увидеше дека Бенфика беше подобрата екипа иако загубија..онај фатениот во ногата Гајтан да погодеше на 1-1 кога излезе сам со голманот подоцна имаше да ги наполнат ама ете што би било кога би било нема смисла да се дискутира..
Бенфика изигра одличен меч и беа поконкретен тим ,а Порто беше екипата која се бранеше и играше на контри но сепак си ги искористи и тие две шанси што ги имаа и издвојуваа победа...во Португалија се е отворено и нема да се знае ништо до самиот крај иако јас типувам како и секогаш на Бенфика бидејќи му ја толчи глата на малите екипи за разлика од Спортинг и Порто кои во глобала се мачат да победат против помалите екипи
минуска ја имаш ?У пизда смрдлива циганска на Звезда.
Да водат 9 на полувреме. Си играа курот, од 30-33 дојдоа на 40-33 и напад на 20секунди до полувреме , ама курот на крај пак.[DOUBLEPOST=1455472241][/DOUBLEPOST]30 тепаа на крај, циганишта смрдени , белградски доринди!минуска ја имаш ?
Во случај да го фатеше ова, немаше да ти е криво што на грујо ќе му дадеш 17бона?
8600 ќе му дадеше тие 17 се бонусВо случај да го фатеше ова, немаше да ти е криво што на грујо ќе му дадеш 17бона?
На татко ми е ливчево, иначе кое криво брат, со 20 уплатено, 80 000 да лапаш на гладно срце не е мала работа.Во случај да го фатеше ова, немаше да ти е криво што на грујо ќе му дадеш 17бона?