Ако ти е полесно, ја паднав на 1х на Интер. Али знаев дека Мело ќе направи некоја глупост, неизбежно беше. Каков пенал направи, тоа е за аналите на фудбалот, онака најдебилни пенали во историјата, прв на листа Мело.
Не е можно ова,не ми е криво шо ме паднаа,или тие или Атлетико беа изборот,ретко пишам Италијани на главно ливче,речиси никогаш(освен Јуве кои ми се најстабилни некако)и морав да пишам една со поголем коеф,иначе имав само 4 коеф на ливче и не ми бркаше работа,зошто имав мала уплата а претходниот ден Јунајтед ми го еба буџетот,па нејќев да ризикувам и вчера и да завршам како прошлиот викенд со дебел минус,па си реков ја додавам и Интер,1.80 коеф(а ептен сумљиво ми се виде уште од старт) ако не го тепа најмизерниот Лацио во историјата нема шо да се чека,и ете дочекав да го видам најдебилниот пенал во историјата...
Ејјј не ми се верува онај кретен да зема милионски суми,а некои луѓе леб немаат да јадат.....
Вака неам паднато на тикет никогаш,преку 15 години имам чекано милион последни утакмици на ливче,ама онака да ме поебат не е можно...
А ти шо викаш и дупла шанса си паднал....неам коментар...

Единствено ми е криво шо не пробав со Романија,Порто,или Фленсбург ракометите,барем на нив и да паднев немаше да ми е толку криво...
Вака уште кога ја видов играта на почеток знаев дека ливчето ќе заврши в канта...
Единствено добра работа вчера за мене испадна шо тетка ми даде 1000 денари(заштедила од пензијата)

и сеа сум некој минимален зијан од последно коло во 2015...[DOUBLEPOST=1450695962][/DOUBLEPOST]
Nosi si zejtin u crkva,ili mece nekoe,za poslednovo taka slusnav od Janko ..
Ne,najozbilno,ne badijala velat deka kladilnicite i slicno se otvoreni so oxha i pop ..ne im treba tamu Grujo da im sece lenti .
Друже со оваа работа ништо не помага,посебно не верски церемонии и молитви,ако сакаш и нова црква,џамија изгради исто ти се фаќа..
Кога е за тебе се ќе се намести и ќе фатиш,ако те затера малер нема спас,ќе те тера некое време..
Сум фаќал ненормални ливчиња и сум губел во последни секунди со ненормални пресврти...
И се така периодично..ништо не е константно овде...
Само луѓето се лажат сеуште и се премногу суеверни,демек овај шо уплаќа ми е малер,ако го видат некој в кладилница им е малер,ако направат некој ритуал мислат дека тој е лекот за да фатат..
Абе се имам пробано,15 години играм со сериозни суми,еден куп пари имам фатено,и дупло повеќе изгубено...
Сите суеврија,можни неможни сум ги пробал и сфатив дека исти курац е,и затоа не се замарам повеќе,паднам паднам то е..
На времето ако ме паднеше утакмица,со денови се нервирав,сега отрпнав и не се замарам ич,навикнав на глупостите...
Едноставно моливите наместо кон верските храмови треба да ги насочиш кон тренерите и играчите..
Тренерот да ја напрај тактиката,играчите да се наспани,расположени(да имаат клецнато претходната вечер)

,и противникот да не се повампири(а редовно токму тоа се случува).....
Ако го чекаш Реал моли се кретенот Бензема да ги има наштеловано копачките,ако го чекај Јунајтед моли се да не примат гол,зошто ако примат на здравје...
Ако го чекаш Интер или било кој калчолигаш моли се тренерот да не прај некои експерименти како вчера Манчини итн....
И уште еден најважен услов,
да не ја местат за в кладилница..
А како шо грото од играчите играат public bet типови не е ни чудо шо секогаш куќата добива..
Е тука ние играчите сме криви шо секогаш играме на познатите и ги бркаме да победат,а ова тие го чекаат...
Кога во Македонија кладилници како СЛ отворија во секое село по 5 уплатни места јасно е колку е сатот...и кој е ќар во случајот...
И на крај шо е најдобро ако имаш некој ќар од кладилница?
Купи си нешто,инвестирај ги парите во било шо(техника,кафани,

било шо)само не ги враќај назад(кај душманите-се мисли на кладилниците)....
Ама пусти играчи-мислат дека од ова ќе живеат...
Не велам дека нема такви луѓе,има и тоа како,јас лично знам еден куп,ама треба милион саати следење,анализи,и пред се сериозен кеш да имаш за да ги бркаш...
И пред се да имаш добри извори од местени утакмици,ама за ова треба да платиш огромни пари,е ако го најдиш добриот извор нема зима за тебе...
А грото од играчите,преку 90 не спаѓаат во оваа категорија,затоа се секогаш ќар кладилниците,и ќе бидат...