Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Или јас појма неам од играње(а неам во случајот)или ЕВРОТИП е малер кладилница..
Па пичка му матер бе.3 ливчиња за 24 сати,мрш таму бе...:shook:
Како можеше бе пак да ги пишам овие Јунајтед,до кога бе со овие бе?
Ејјјј Јуве го тргнав вчера од комбинација,демек ај да ги пробам Британците(Јунајтед и Хиберниан)и ете шо се случи..арно ми напраја,така треба за куртони ко мене,Јунајтед го играм...:pos:
Од факинг Норвич бе да изгубите бе,ејјјјј....
Кој ми е крив,сам сум будала кога сосила сакам Јунајтед да го правам шампион,мрш бе таму кретени едни бе....
Прегледај го приврзокот 135111
На другото ливче шо да кажам,која порака да ја испратам?
Прегледај го приврзокот 135112
Ејјјј од Лацио бе да изгубиш,стварно треба да си ретардиран,и тоа најтешка форма на ретардација..
Од факинг Лацио кои не можеа да ја тепаат една мизерија од екипа како Сампдорија,кои немаа победа којзнае од кога,сигурно уште есен беше и лисјата не беа паднати..
Најмизерната екипа не успеаа да ја победат,не за џабе ми беше сумљив коеф од 1.80,не е за џабе толку даден...
Ејјј Лацио бе,со "квази играчи "со Сергеј Симоновиќ-Савиќ:lolzz:,пола Српска лига и афричка лига ја довлечкаа мизериите,Конко,Бериша голманот бе,Билбија(или како и да се вика тој куртоноот)и компанија му ебаа мајката на ретардите Интер,како да не му ебат,кога во Интер играат тешки дегени како Фелипе Мело...
Еј уште не ми се верува како е можно онаков кретен да игра фудбал за екипа која некој ја дава на ТВ,камоли за еден Интер...:popce:
Бог да чува,кој дегенерик ејјјј,не е можно ова бе...јас пак кутриот ја чекам последна..:sramezliv:
Втор пат ги играм Интер сезонава и баш сега најдоа да играат како почудени бе,ејјј Лацио бе...:shok2:
Не дека ќе тепаа ако не беше камиказата Мело,како шо играа требаше да бидат среќни со бодот,ама онака да те поебат бе во последното коло од годината:sramezliv:
Ајде доста е фудбали,ебете се таму се да ви ебам,одмор сега до февруари,кој ве еба пичка ви матер ваша неспособна..
А и одмор од комарот,сега ливчиња со минимални уплати и да се чека ЕП во ракомет,подобро на ракомет да паднам,макар и од Српска лига,отколку да ме поебат цела сурија Срби во Лацио...:pos:
леле брат ја закочи темава,малериште

леле брат ја закочи темава,малериште
Nece karta,kako da mi gledaat vo livcinjata i za inaet obratno:ili golmanot ke se razbrani,a ovie drugite igraat anticki ala Metalurg rakomet i davaat vo 2 gola za celi 20 min vo rakomet:facepalm:,ili 4 gola ke padnat vo vtoro a cekam gol prvo@gol vtoro,ili eden eban gol nema da ima od 57 min,ili Norvic od dve ebani akcii dava 2 komada,ili Mancini kretenot bas denes najde da si igra :kuracc:so postavata i da gi odmara najdobrite igraci.
Jebiga koga ne e za tebe dzabe e,25 K mi begaat za 5 dena,sega pauza malce,da izbegaat malerite.

Nece karta,kako da mi gledaat vo livcinjata i za inaet obratno:ili golmanot ke se razbrani,a ovie drugite igraat anticki ala Metalurg rakomet i davaat vo 2 gola za celi 20 min vo rakomet:facepalm:,ili 4 gola ke padnat vo vtoro a cekam gol prvo@gol vtoro,ili eden eban gol nema da ima od 57 min,ili Norvic od dve ebani akcii dava 2 komada,ili Mancini kretenot bas denes najde da si igra :kuracc:so postavata i da gi odmara najdobrite igraci.
Jebiga koga ne e za tebe dzabe e,25 K mi begaat za 5 dena,sega pauza malce,da izbegaat malerite.
Nosi si zejtin u crkva,ili mece nekoe,za poslednovo taka slusnav od Janko ..
Ne,najozbilno,ne badijala velat deka kladilnicite i slicno se otvoreni so oxha i pop ..ne im treba tamu Grujo da im sece lenti .

jebo vi pas mater.

c2dcdd92aa826b3182356d156ca1a1de.jpg

Ако ти е полесно, ја паднав на 1х на Интер. Али знаев дека Мело ќе направи некоја глупост, неизбежно беше. Каков пенал направи, тоа е за аналите на фудбалот, онака најдебилни пенали во историјата, прв на листа Мело.
I jas padnav na inter 1x za 300 evra da mu ebam sve na melo kakov konj od igrac pa se ripa li taka vo sesnaesterec be picka mu mater.
Gi fativ
Lester dava gol
psg 2
dinamo 1
Milan 2
anderlecht dava gol
real da tepa so 3 razlika I inter me butna.

Последно уредено од модератор:
Ако ти е полесно, ја паднав на 1х на Интер. Али знаев дека Мело ќе направи некоја глупост, неизбежно беше. Каков пенал направи, тоа е за аналите на фудбалот, онака најдебилни пенали во историјата, прв на листа Мело.
Не е можно ова,не ми е криво шо ме паднаа,или тие или Атлетико беа изборот,ретко пишам Италијани на главно ливче,речиси никогаш(освен Јуве кои ми се најстабилни некако)и морав да пишам една со поголем коеф,иначе имав само 4 коеф на ливче и не ми бркаше работа,зошто имав мала уплата а претходниот ден Јунајтед ми го еба буџетот,па нејќев да ризикувам и вчера и да завршам како прошлиот викенд со дебел минус,па си реков ја додавам и Интер,1.80 коеф(а ептен сумљиво ми се виде уште од старт) ако не го тепа најмизерниот Лацио во историјата нема шо да се чека,и ете дочекав да го видам најдебилниот пенал во историјата...
Ејјј не ми се верува онај кретен да зема милионски суми,а некои луѓе леб немаат да јадат.....
Вака неам паднато на тикет никогаш,преку 15 години имам чекано милион последни утакмици на ливче,ама онака да ме поебат не е можно...
А ти шо викаш и дупла шанса си паднал....неам коментар...:popce:
Единствено ми е криво шо не пробав со Романија,Порто,или Фленсбург ракометите,барем на нив и да паднев немаше да ми е толку криво...
Вака уште кога ја видов играта на почеток знаев дека ливчето ќе заврши в канта...
Единствено добра работа вчера за мене испадна шо тетка ми даде 1000 денари(заштедила од пензијата):pos::pipi:и сеа сум некој минимален зијан од последно коло во 2015...[DOUBLEPOST=1450695962][/DOUBLEPOST]
Nosi si zejtin u crkva,ili mece nekoe,za poslednovo taka slusnav od Janko ..
Ne,najozbilno,ne badijala velat deka kladilnicite i slicno se otvoreni so oxha i pop ..ne im treba tamu Grujo da im sece lenti .
Друже со оваа работа ништо не помага,посебно не верски церемонии и молитви,ако сакаш и нова црква,џамија изгради исто ти се фаќа..
Кога е за тебе се ќе се намести и ќе фатиш,ако те затера малер нема спас,ќе те тера некое време..
Сум фаќал ненормални ливчиња и сум губел во последни секунди со ненормални пресврти...
И се така периодично..ништо не е константно овде...
Само луѓето се лажат сеуште и се премногу суеверни,демек овај шо уплаќа ми е малер,ако го видат некој в кладилница им е малер,ако направат некој ритуал мислат дека тој е лекот за да фатат..
Абе се имам пробано,15 години играм со сериозни суми,еден куп пари имам фатено,и дупло повеќе изгубено...
Сите суеврија,можни неможни сум ги пробал и сфатив дека исти курац е,и затоа не се замарам повеќе,паднам паднам то е..
На времето ако ме паднеше утакмица,со денови се нервирав,сега отрпнав и не се замарам ич,навикнав на глупостите...
Едноставно моливите наместо кон верските храмови треба да ги насочиш кон тренерите и играчите..
Тренерот да ја напрај тактиката,играчите да се наспани,расположени(да имаат клецнато претходната вечер):icon_mrgr:,и противникот да не се повампири(а редовно токму тоа се случува).....
Ако го чекаш Реал моли се кретенот Бензема да ги има наштеловано копачките,ако го чекај Јунајтед моли се да не примат гол,зошто ако примат на здравје...
Ако го чекаш Интер или било кој калчолигаш моли се тренерот да не прај некои експерименти како вчера Манчини итн....
И уште еден најважен услов,да не ја местат за в кладилница..
А како шо грото од играчите играат public bet типови не е ни чудо шо секогаш куќата добива..
Е тука ние играчите сме криви шо секогаш играме на познатите и ги бркаме да победат,а ова тие го чекаат...
Кога во Македонија кладилници како СЛ отворија во секое село по 5 уплатни места јасно е колку е сатот...и кој е ќар во случајот...
И на крај шо е најдобро ако имаш некој ќар од кладилница?
Купи си нешто,инвестирај ги парите во било шо(техника,кафани,:цицки:било шо)само не ги враќај назад(кај душманите-се мисли на кладилниците)....
Ама пусти играчи-мислат дека од ова ќе живеат...
Не велам дека нема такви луѓе,има и тоа како,јас лично знам еден куп,ама треба милион саати следење,анализи,и пред се сериозен кеш да имаш за да ги бркаш...
И пред се да имаш добри извори од местени утакмици,ама за ова треба да платиш огромни пари,е ако го најдиш добриот извор нема зима за тебе...
А грото од играчите,преку 90 не спаѓаат во оваа категорија,затоа се секогаш ќар кладилниците,и ќе бидат...

Последно уредено:
А грото од играчите,преку 90 не спаѓаат во оваа категорија,затоа се секогаш ќар кладилниците,и ќе бидат...

4-5% од играчите во текот на една година се во плус. Остатокот се сите во минус.

4-5% од играчите во текот на една година се во плус. Остатокот се сите во минус.
Мене апла убаво ми било лани значи, пошо спаѓав у тие 4-5%. Ќе спаѓав и оваа година да не се случеше фамозниот УС Опен. :)

Мене апла убаво ми било лани значи, пошо спаѓав у тие 4-5%. Ќе спаѓав и оваа година да не се случеше фамозниот УС Опен. :)

Има многу финеси тука. Некој може да уплати еден тикет цела година, да биде добитен, и тој ќе спаѓа во тие 4-5%, но ќе биде статистичка аномалија. Јас ти зборувам за луѓе кои живеат од кладење, и кои се во профит секоја година.

Има многу финеси тука. Некој може да уплати еден тикет цела година, да биде добитен, и тој ќе спаѓа во тие 4-5%, но ќе биде статистичка аномалија. Јас ти зборувам за луѓе кои живеат од кладење, и кои се во профит секоја година.
Арно де, знаеш јас како се кладам и дека нон стоп играм. Далеку сум од тие што ретко уплаќаат. :D Ти викам, се супер идеше до УС Опен, тука си ебав матер.

Мора самоконтрола во кладењето, многу битна работа која 99% од играчите ја занемаруваат.

Во Македонија,каде грото играчи играат во homemade кладилница(не онлајн):icon_mrgr:мислам дека и тој процент од 4,5 не е реален...
Посебно не играчи како тебе,такви не се ни 1%,сигурно ни толку не се...;)
Интересна работа е ем играат врзани ливчиња,ем дремат по цел ден в кладилница и играат во живо на се и сешто...:kafence:
Конкретно за Битола можам да посведочам(а сигурно ги знаеш и ти),кога еден куп познати играчи мајче(од сериозни суми)ебаваат на глупости од кладби...
Ејјј какви луѓе,со тешка банка зад себе изгубиле тешка пара,и ене ги се гребат сега од луѓе за да им позајмат 500 ки за да изиграат крикет во живо во руската...:pos:
Да не прајме муабет за некои wannabe комарџии од типот на Тошо Малерот кога изјави дека ЈА ОД КОМАР ЖИВЕАМ БЕ БАТКА,ене ги сега такси возат...:pos:
Ејјј какви суми лупаат на глупости,не ми се верува ејј,и шо е најинтересно еден куп се некоја дечурлана бе,настрана тие старите кучиња шо години се вртат низ Битолските кладилници...
Пред мене еден копиљ уплати 40 К дека Ана Ивановиќ ќе го земела сетот на некојси турнир во пичкесиматерине..:pos:
А пред тоа имаше уште 20 К изгубено..
А пред тоа имал фатено неколку десетина К,и одма ги врати.
А секој ден играл така....:pos:
И после како да не ги сакаат ваквите играчи кладилниците,ем им фаќаат сериозни суми,а шо е најдобро за нив е шо нема да поминат ни 10 минути ќе ги спичкаат на некој си турнир во Мумбаи...:pos:
Имав еден другар,работеше во кладилница(нема да ја именувам)и ми кажа една интересна случка..
Некое детиште фатило 500 К,значи 500(илјади)да нема забуна,на некој лудачки народен тикет..
И шо напрајло,не поминале ни два дена,ги спукало парите на сингл на 1.20 квота..:pos:
Ејјј, почекале кратко време верификација на тикет,и нормално админот за кладење не е будала да не одобри некој таков тикет, и да изгуби кладилницата ќе изгуби некои 100 к,(ни толку нема да да,со намалување на коеф шо е логичен)пичкин дим шо одма(за неколку дена) ќе го вратат од типот на играчи како тој со тенисите опишан погоре,а ако добие ќе добие 5 пати повеќе..:)
Врти сучи ако немаш план како да играш,и играш се и сешто(најчесто непланирано и random)никогаш нема ни да си минимален зијан,да не прајме муабет за ќар..
Абе колку треба за ова,не треба тебе да ти објаснувам,ти си доктор на науки за мене....
Колку да се едуцира малку рајата шо мисли дека така лесно се прават пари онјлајн,и дека ваделе по една просечна плата месечно(.!:мој ваделе):Dсо секоја чест на исклучоците,ги има,не велам дека ги нема....:bravobe:

36c6b104b0881b2b28db559c2a87c054.jpg

Kaj cur slusam deca sto dva grama od poznavanje kosarka nemaat,i toa 2500den spukav ..fino lepo si napravija prednost,i se oblece u trenerki,si go ladese cela posledna cetvrtina ..
A u treta cetvrtina imase prazen kos,mu asistirase na Irving,da polozese sam,sigurno ke ostanese na 25 .

Последно уредено:
Ѕвездиве во НБА играјте ги против појаките екипи кога играат, ете Леброн против ОКС даде 33 мислам, а исто ќе е и против другите. Едноставно премногу утакмици има во регуларниот дел од сезоната за да даваат 100% кошаркарите на секоја ебана утакмица. Плеј оф е друга прича.

36c6b104b0881b2b28db559c2a87c054.jpg

Kaj cur slusam deca sto dva grama od poznavanje kosarka nemaat,i toa 2500den spukav ..fino lepo si napravija prednost,i se oblece u trenerki,si go ladese cela posledna cetvrtina ..
A u treta cetvrtina imase prazen kos,mu asistirase na Irving,da polozese sam,sigurno ke ostanese na 25 .
Не беше лоша идејата да ја браниш друже,јас сум секогаш поборник последна утакмица,посебно ваква црно-црвено се брани,а вака си имал среќа и си начекал добра разлика помеѓу граници во различни кладилници..
Ако влезеше со 25,26 ќе беше добитен на двете ливчиња...
Ако не ја бранеше кој ти гарантираше дека немаше да спука 30 коша во прво...
Според мене добар совет ти дале децата....

Зошто статистичка аномалија? Па вештината е во тоа да бидеш одмерен и одбирлив. Профитот можеш да го максимизираш и со 15 типа годишно.

https://www.youtube.com/watch?v=k6gqlK6UZhQ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom